89

мисирките

преди 1 месец

по-лошо нещо от пропагандата е тъЪпата пропаганда.

88

Руси

преди 1 месец

Днес.бг имат ли ум в тези хралупи ? Що за заглавие ? Напомняте ми СиЕнЕн с тази реторика. Жалко е. Тогава контра въпрос, Канала Харис нехае ли срещу колонизаторите и мрази ли белите ? То нас българите не ни бърка исторически понеже никого не сме поробили,но ние берем плодовете на политиката им. Даже най -нагло сега ще искат да селектират къде има тук таме читав чаршаф и тоталния *** ще го връщат на вените си партньори от балканите и ще хвърлят някой евро издръжка дето няма да стигат за 10дни

87

Хи хи

преди 1 месец

Тва, че Дони бил расист е старо. Не можаха ли да измислят нещо по така, например че си хапва малки дечица за закуска, или че обича да пие кръв от млади майки ??

86

Джа Байдън

преди 1 месец

Току-що Подаде Официално Оставка с Реч от Овалният Офис!

85

Анонимен

преди 1 месец

Расист е Джо Бвйдън! Те са двойка с Камалата.

84

Анонимен

преди 1 месец

Расистка е Камала Харис!

83

Тъ.панар

преди 1 месец

Абе прекалява се с този расизъм. То човек ако не е съгласен с нещо за тези и веднага става расист. И думата черно да премахнете от речниците и бели да им викате, нещата няма да се променят. Да не говорим, че по-големи расисти от черните няма. Ама там трябва да сме толерантни. Бе я си е.. м..

82

sd

преди 1 месец

То тръмпугера ако беше само расист - с мед да го мажем. Той е бил 10 години пръв приятел с педофила Джефри Епстейн, който умира в затвора при неизяснени обстоятелства. Много удобно, като се има предвид че Епстейн е предлагал малолетни труженички на големци. Ха сетете се дали тръмпугера само е гледал....

81

Анонимен

преди 1 месец

Доказано! Обича славянките- Иванка, Мелания.

80

Томас Матю Крукс

преди 1 месец

Не е Стрелецът! има видео запис на покрива, докато е стрелбата - не мръдва, т.е. няма откат, т.е. той не стреля - там е бил хипнотизиран и дрогиран, просто за да отнесе вината! дълбоката държава - продукция!!

79

Анонимен

преди 1 месец

Не, Тръмп не е расист. Не четете статията, защото е писана от хора, на които не им пука за темата изобщо.

78

Анонимен

преди 1 месец

Демократите искат да погубят още една страна това е грузия , армения са следващите след тях в армения се наливат пари в омраза парадоксално не срещу азербейджан а срещу русия

77

Тайландски Хирург

преди 1 месец

Г-н Камал Харис имаше шпек и кайсии преди да го оперирам!

76

Всички АнтиВаксъри

преди 1 месец

са Тръмписти, а Забравиха Кой ги ЛокДауна, Кой ги Забради и кой ги Набоде! Разбира се, Байден просто продължи Операцията!! аз за това правя малка разлика, щото така или иначе САЩ и Света не се Управляват от Белият Дом!!

75

Анонимен

преди 1 месец

Днес.бг е медия от ботове и за ботове.

74

НГ

преди 1 месец

"Демократите" това са хора които си служат само с омраза и фалшиви новини! Расист ли е Тръмп, ами да се запитаме расисти ли са цветнокожите!? Да всички сме расисти защото ни настройват едни срещу други, а всъщност всички се раждаме, боледуваме, радваме и умираме по един и същ начин!

73

Анонимен

преди 1 месец

Ако не успеят да победят - ще направят Трета световна война, но демократите няма да приемат загубата.

72

Анонимен

преди 1 месец

Колко демократично! Отвличат вниманието. В момента битката е на живот и смърт. Започва черния пиар да рови стари рани. Накрая ще се опитат още един път да го стрелят. Ако не успеете ще направят Трета световна война, но демократите няма да приемат загубата.

71

Анонимен

преди 1 месец

Е, и, какво? Думата с Н обозначава хора, които имат културна идентичност, от която би следвало да се гордеят. Те самите се наричат така помежду си, а терминът никога не е употребяван при формални поводи. Така че какъв е проблемът?! И тук има много цегане, които не желаят да ги наричат "роми", защото това ги обезличава. Но все пак това стана, и сега думата "ром" се смята за не по-малко обидна. Трябва ли точно хората, от които зависи нещо на тоя свят, да се съобразяват с нюанси на лексикона?

70

Анонимен

преди 1 месец

Байдън щом разбере, че се е отказал да се кандидатира, ще побеснее.