24

Анонимен

преди 1 месец

За пореден път турците са на ниво, докато "европейците" копаят... ПП. Ф-35 е пълен провал. Покупката му е единствено обещание от сащ може би да ти помогне.

23

Анонимен

преди 1 месец

Абе тея кво се репчат един на друг. Ние ако им влезем с нашите F-16 на чартеж ще ги размажем за секунди. Това нещо нито радар го лови нито някой може да го види.

22

Хи хи

преди 1 месец

Ако гръцкото нато се сбие с турското нато , ние с кое сме според член 5 ??

21

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Турската армия е много по силна от гръцката! Е изобщо не може се мери с руската, китайската и индийската да кажем. Но двете са в НАТО и едва ли ще се счепкат някога.

20

Malazgirt 1071

преди 1 месец

Гърците да сдават островите до турския бряг без бой. Ердоан ги предупреди: На острови на хвърлей от нашия бряг, където се чува Езана, работа нямате. Събирайте си партакешите, за да не ви се налага по нощите да бягате по бели ***. Ами няма и да са бели. Но гръка, мечтаещ да си връща Истанбул разбира само от едно. Като онзи киприот, който се покатери да сваля знамето и един аскер му пусна куршума между очите. Свлече се надолу и тва беше. За другия път ще знае.

19

Бойко Делянски

преди 1 месец

Гърция да плаши Турция е все едно жена ми да ме заплашва че ще ме бие. Смях.

18

Цецко

преди 1 месец

Абе не че им се подигравам , но ако гърците бяха на Шипка , върхът щеше да падне още на първата турска атака, а гърците щяха да играят сиртаки на турските войници.

17

Гедер

преди 1 месец

Гърците са свикнали да се бият с турците , само ако стоят зад гърба на българите. Реално ние да водим бойните действия и да побеждаваме турските дивизии, а "смелите" гърци да стоят зад нашата армия и да си делкат Македония със сърбите , докато ние умираме.

16

Папо

преди 1 месец

Няма как 10 млн.гърци , да воюват срещу 90 млн. турци. Нека бъдем реалисти.

15

Анонимен

преди 1 месец

А иначе братски ромски племена...

14

Без коментар

преди 1 месец

Тия пак се сдъвкаха.Нали бяха заровили томахавките.Гърците имат над 300 изтребители Ф16,но са малка лъжица за Турция.

13

Капитанът

преди 1 месец

Тука на Балканите е така. Всеки мрази и ще напада съседа си. Изостанали сме от цивилизацията на Европа, а и ориенталската ни варварщина си казва думата .Не съм чул Испания да отправя заплахи ,към Англия или Франция. Норвегия да заплашва Дания , Словения, да заплашва Швейцария или Италия да заплашва Франция. Бурето с барут в Европа винаги са били Балканите.

12

Султанат

преди 1 месец

Не знам дали султан ердоган страда от амнезия, но преди неотдавна лично той заплашваше гърците, че може през нощта просто турските войски са им дойдат на гости...

11

Пфф

преди 1 месец

Авиацията на Гърция и 10 пъти по-голяма от тази на Турция. Турция затова не смее да отговори. Иначе много ербапи го даваха.

10

Анонимен

преди 1 месец

Гърция и Турция.Някой ден голям Зенлък ще направят Вервайте ми! Те са като кучето и котката! " Мерят" си ги от години както Палестинците и Израел! Виждаме до къде я докараха! Няма да забравя думите на Ердоган." Някоя нощ", Ще " Дойдем" Еййй!!!-:(

9

аскерите

преди 1 месец

Гърците винаги са се били много храбро. Но в крайна сметка турците винаги са ги побеждавали. И винаги са били отгоре, както масло над водата. Все пак гърците са били роби на турците векове наред, а не обратното.

8

Анонимен

преди 1 месец

Добре са гърците. Ние ще посрещаме нашественици с на мудчо десин грипените

7

Мистър Кеш

преди 1 месец

А у нас едно прасе плаши цялата държава

6

да

преди 1 месец

гърците са били винаги отвратителни племена, всички да им слугуват, като украинците! що бой са яли от нас -хан крум, цар симеон велики, цар иван асен втори...и днес тяхното македонско племе е същото!

5

Арнавуткьой

преди 1 месец

Тия се плюят в медиите от 150 години насам и обществото мисли, че са врагове. Реално и двете държави поддържат отлични тайни дипломатически отношения. За жалост винаги във вреда на България.