49

Анонимен

преди 1 месец

Мъка, мъка. Тея "богаташи" не ходят ли по белия свят - слагаш го този съркофаг някъде, слагаш и такса вход - 2-3 евро и безкраен доход до живот. Тея за маса щели да го ползват, та и го боядисали, няма такива ***!

48

Анонимен

преди 1 месец

Браво на полицията, заловила е саркофаг, но не се е сетила да разбере на кой е този саргофаг и да стигне до иманярите.

47

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 44. Не са. Само римската империя се е простирала и на Балканският полуостров.

46

Анонимен

преди 1 месец

Да слагат Тиквата вътре и да запечатват! Ако цял не може да се побере от дебелина - на части!

45

Анонимен

преди 1 месец

До Рендето 37. Лесно е. Зависи колко голяма тояга виси над главите ни. Ако е голяма си трайкаме и се поцивилизоваме външно, ако я няма сме ей такива като сега. Я питай как свиват ушите в чужбина нашенските махленски бабаити и не смеят да шукнат. Там има тояга. А основният санкраментален въпрос дали сме такива винаги е : такива сме. Без значение политико-икономическият строй.

44

Анонимен

преди 1 месец

Тези пак са открили "римски" саркофаг, нищо, че никога римляни не са живяли изобщо на Балканския полуостров, смешници! А Черно море , може би е изкопано от техните духове? Някой е приготвял още един фалшификат, обаче морските са си го харесали за маса, те автентичния стар кораб изгориха в Слънчев бряг, че един фалшификат, представян уж за "римски" , ще им се опъне!

43

Тенгри кан

преди 1 месец

Идеален е за маса или тоалетна. Тва е саркофаг на окупаторите римляни, въобще не може да влезе в графата "историческо наследство", а и такива има стотици из територията на България. Те са на изпукали римляни или на римлянизираното местно населенмие сиреч на еничарите;))) Проблема са туристите;))) Ойкат насекъде, киризат, жрат си гагата дет не им е работата, а тоз един пат милиционер, цял живот - милиционер! Затва, бивши милиционери няма!

42

Анонимен

преди 1 месец

Еее, те ако бяха докопали статуята на Хермес от Хераклея Синтика, сигурно щяха да я продадат на части - за повече пари, торс, глава, отделно.

41

Анонимен

преди 1 месец

От Османския период или по-рано

40

Анонимен

преди 1 месец

Май наистина е от Рациария. Продали са им го иманяри като никой не е знаел истинската му стойност - голямо дъно сме, пфууу!

39

Анонимен

преди 1 месец

Сега изровили от дъното на саркофага обица на Ружа Игнатова. Продължават да копаят дъното на саркофага. Търсят поне един One Coin, за да докажат, че саркофага е пристигнал с Ружа.

38

Анонимен

преди 1 месец

Абе, много грилове тази година по Черноморието?

37

Рендето

преди 1 месец

Възможно ли е един народ да Деградира до такава степен за 34 години или винаги сме били такива??? Не мога да си отговоря на този въпрос...!

36

Анонимен

преди 1 месец

Цялата ни държава в едно заглавие

35

Анонимен

преди 1 месец

Бих направил страхотен хорър филм. Както съм фен на този жанр, ще обмисля сценария и ще се получи истински блокбъстър! Но иначе базата е много добра - група ceляндypи копаят основите за нов хотел, намират древен саркофаг на известен римски генерал, скриват от шефовете си, изхвърлят костите, взимат златните монети от вътре и после купонясват от кеф. Не знаят как са ядосали Духа на този човек и какви брутални неща ще започнат да им се случват.

34

Анонимен

преди 1 месец

Хората са погребали великия римски генерал в скъп саркофаг вътре със златни монети и вино, което вече трябва да е на 1700-1800 години. БайГaньo го изровил и поругал като изхвърлил тялото, изпил марковото вино и продал златото и захвърлил ковчега. Сега следва отмъщението на този дух чиито останки са били осквернени. Много лоши неща ще се случат на тези които са го направили. Мисля че е справедливо Духа да си отмъщава на родата им в следващите 1700 години.

33

Анонимен

преди 1 месец

Вътре има някакво въже или кабел. А отгоре явно са приборите оцетник, оливник, солничка. Сигурно за това мислят, че е приготвен за маса.

32

до 25

преди 1 месец

Сега казаха намерили и на Денков докторантурата от 367 година пр.н.е. зазидана под боята.

31

Анонимен

преди 1 месец

До Николай 33. Е ти си огромен къпъцитет, По снимката разбра всичко.

30

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще седне да яде на маса ковчег, бре? Само вампири не са казали,че има по морето? "Ми тоя саркофаг може да има някаква зараза. Да не излезе менте като марковите парфюмчета, които продават в чанти по плажа?