19

Майора

преди 1 месец

Денков стига се оправдавахте като ..! Лъжите са запазена марка на вашата коалиция , като се почне от гражданството на просто Киро , петте моста на Дунав , завода за електромобили , фалшифицираните подписи от Ленчето , ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и прочие! Не ставате за нищо за което избирателите намалиха доверието към вас!

18

18

преди 1 месец

Пак не разбра посланието! Въпроса не е дали в София или Воден, а там, където такива като тебе да ги няма! Стига с това единство на ,,нацията"! Какво общо имам аз с теб, че да живея, избирам управници и работя заедно с такива като теб!? Приети сте добре във Воден, ние с Денков сме изгонени, всеки да си знае фургончето! Сто години да те не срещна, ще живея поне 200 - лидерът ти Борисов с неговото 200!

17

Щом я докарахме

преди 1 месец

Плъшоци да се опитват да ни управляват, значи вече сме в канализацията на цивилизацията!

16

НИКИ

преди 1 месец

Искам да пътувам. Може ли? Моля...

15

Анонимен

преди 1 месец

Благодаря 18, щом в София сте доволни. Живейте под диктатурата на тандема Денков-Терзиев, виждат се отличните им резултати. Така е всеки иска да живее в такъв град, затова е квадрата вече е над 3000 евро. Всички са вече милионери, някои милиардери

14

Чочо

преди 1 месец

Колко ли пачки са взели от посолството и сега трески ги тресат, че не си изпълниха обещания. "Заем брашно, тъпкано се връща".

13

Гост

преди 1 месец

Хайде стига вече сте се правили на светци. Опитахте да продадете държавата да чичо сам и измислената от Тито държава.

12

До 7

преди 1 месец

След като сте добре приет във Воден, вземай си лидерите от тандема на Двата толупа и отивай да благоденстваш във Воден! Ние ще се мъчим въ София под диктатурата на Денков - Терзиев! Вземете си и безупречния електорат!

11

Анонимен

преди 1 месец

Оригинална позиция за теляк на Пеевски и Буци .

10

1

преди 1 месец

Тоя колко е противен...

9

Бау

преди 1 месец

Нормално за всеки низък диктатор е след като не може да смачка когото трябва, да мачка когото може! ПП-етата са идеалните жертви! Пеевски не може да направи нищо на Доган, защото ще ,,яде хурката" и трагнал да се прави на пехливан пред жалките, безопасни ПП! Така налитахте заедно с журналистите и на Волен Сидеров, защото много вряка, но малко бие! Един Фрог с инициали О. С. писа против президента Първанов и бе поставен в гипс за известен период!

8

Сглобката

преди 1 месец

Абе Мухъл ти си същия,мислите си от ПП,че пак като плюете срещу ГЕРБ и ДПС на техният гръб ще си изкарате кампанията,хората ви разбраха какво струвате !

7

АзъКанъАьъ7112136860

преди 1 месец

Впрочем Денков е одрал кожата не само на Доган,но и носи типични характерни черти на Сефарад като Уди Алън,което и доказва,че разлика никаква няма между видите и другите. Апропо вчера точно това казал на един турчин в друг коментар,а именно,че не съвсремените етнически българи сме били осеменявани от османците,а съвремените турци са резултат от осеменяването на османците. Затова и не ги обичат много в Турция.

6

Анонимен

преди 1 месец

Денков коментира, че Мария Габриел си е говорила с Румен Радев по тази тема --- Денков какъв премиер е бил тогава, че не знае какво е ставало в държавата? Проформа премиер или формален премиер?

5

Анонимен

преди 1 месец

Денков и Киро бяха първите изгонени от хората политици в България.Такава ситуация аз предвидих преди месеци.Казах им:Ще ви гонят, мразят ви навсякъде.Те викаха, абе кой си ти бе, ще ни мразят.Ето, изгониха ви от мястото на пожарите.

4

че и триятгуведарите

преди 1 месец

само сменяме местата на имената в заглавието и хоп, пак е истина

3

Анонимен

преди 1 месец

Не знам защо , но спрямо обществото , Денков , Пеевски , Борисов , Костадинов , Нинова , та вече почти ни е , Слави ...... сте едно .

2

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Взаимоотклоняващи се чрез перверзно съратничество двама етнически небългари. Денков е одрал кожата на Доган.

1

Анонимен

преди 1 месец

А Денков и за това не става, да отклони нечие внимание. Освен от себе си, досаден е.