13

ами,

преди 1 месец

Много приятен дъждец поля столицата.Няма да е лошо в тези жега така да вали всеки ден по един час за освежаване на улиците,че и без това кмета и общината не се грижат за това.

12

Анонимен

преди 1 месец

До 6 Сигурно е панелка. И при ремонт на покрива повечето майстори режат гръмоотвода, щото им пречи на полагането на хидроизолацията. И резултатите са налице...

11

До 6

преди 1 месец

Откраднат е сигурно. Много се краде. Имам един колега живеещ в Гиганта. На товарния асансьор им откраднали мотора. Линейка който вика не може носилка да качат до 12 етаж.

10

Анонимен

преди 1 месец

Да бе да !Мълния падна и лумна апартамент от предпоследниоя етаж. И един мърмот завива шоколад.Хайде по критично моля. Сценаристи на фантастика и клюки.

9

Пфф

преди 1 месец

В провинцията е някаква дива джунгла и не се учудвам. Там и хората са доста елементарни, но пък научих, че имали и блокове. Все си мислих, че живеят в някакви землянки.

8

Содом и Гомор

преди 1 месец

Пожари наводнения БОГ ще я приключи тая атеистка Д1ржава на ушеви мутри и комунисти .Така трябва с такива корумпирани нарко Содомитски държави като България.

7

Ники

преди 1 месец

Еееахти новините. В София валял силен дъжд. Връх на журналистиката!

6

Анонимен

преди 1 месец

Егати блока къде са му гръмоотводите да не са му ремонтирали покрива. Практика е на ония бежавите "майстори" да махат гръмоотводите за да не им пречат, а след това не ги възстановяват и жИлезото отива за вторични суровини.

5

Алекс

преди 1 месец

Кой отряза гръмоотвода на запаления блок?

4

Анонимен

преди 1 месец

В Пловдив буквално пръцна за 2 минути и тва беше. Тоя блок се е подпалил от жегата

3

Айляк

преди 1 месец

Или както викаше един тъ.ак тук във форума - мълнията е явление, не е природно бедствие. Не е природно бедствие мълнията, ама пали блок...и трепе хора, за огромно съжаление. Няма нищо, те и ***.ците са природно бедствие, макар и да не го осъзнават...

2

Анонимен

преди 1 месец

блока от картон (панел) ли е бил че се е запалил ?

1

Анонимен

преди 1 месец

Кючук Лондон и Кючук Люли са най-пострадали.