22

Анонимен

преди 1 месец

Нинова що не пита сина си Рафаил - как го правят американците. Всичко частно и работи и има закони. Ами взела пак да ми говори с носталгия, да върнем на държавата контрола.

21

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантиците не харесват Нинова. Защо ли?

20

Курнела Импексова

преди 1 месец

Съсипах БСП, сега вече мога да спя спокойно!

19

Анонимен

преди 1 месец

Винаги когато стане въпрос за липса на закони, за липса на отговорност - решението на Нинова е всичко да стане държавно. Ами не - този филм сме го гледали. За толкова години поне един, един политик да беше се поинтересувал как е по света, дет се вика поне да препишем, като нямаме акъл да измислим закони.

18

Емигрант

преди 1 месец

До "ала бал"- Браво пич, но едва ли ще се открият десетина човека които да те подкрепят за истината ? Все пак си надежда !

17

Емигрант

преди 1 месец

Браво пич, но едва ли ще се открият десетина човека които да те подкрепят за истината ? Все пак си надежда !

16

Навитак

преди 1 месец

Тук този с вонящият чатал ще е по-намясто!

15

Ала бала

преди 1 месец

Още от младите ми години не мога да понасям комунистите,сега социалисти.Ужсим млада партия,пък на 100 години.С почетен член Бойко,който е още с партийня книжка.Това е партията майкя,родила всички политически и криминални изчадия ,откраднала всички пари и обрекла България на вечни мъки и немотия.И тук да уточня,защо госпожа Нинова е моя идол.Тя е разказа играта и сега дори БСП не е в първата тройка.Само така.Още избори и ще останете вън от парламента.Не че всички вътре не са ваши отрочета.

14

Анонимен

преди 1 месец

На екскурзия в Петрич ходила..!

13

Айляк

преди 1 месец

Хубаво ще е да се приеме този закон, няма лошо. Но къде е държавата, която при бедствия в повечето случаи липсва или е със закъснели действия? Главният пожарникар в държавата Буцито, един път не го видях на мястото на пожарите. Та той само да се беше изкашлял и пожарите от раз спираха. Същият този нали през годините създаваше впечатления, митове и легенди, че едва ли не е супермен - шеф на охр. фирма, пожарникар, генерал, кмет, лидер на партия, мин. председател и т.н..:)) Ставре, Буцито идва...

12

дедо ви

преди 1 месец

шефката ( май бивша вече ) на партия която окраде и съсипа България и я доведе до няколко национални катастрофи казва че държава нямало :) е как да има нещо след вас бе тетко корни

11

Анонимен

преди 1 месец

Не харесвам дебели тьотки-комунистки. Да ходи да се ръшка в обора.

10

хахахаха

преди 1 месец

и тая туристка шеха да я изгонят от Петрич ама те е предупредила да няма неини не симпатизанти на срещите :)

9

Анонимен

преди 1 месец

БСП е подчинена на ГЕРБ и мафията!

8

Анонимен

преди 1 месец

Госпожо Корнела ... Величие ви диша във врата, а те бувкално цъфнаха месец и половина преди изборите и обраха много вот от Възраждане. Как бихте коментирали факта, че политиечско прокси, е на път да ви отвее?

7

Анонимен

преди 1 месец

Чакам, да вя викнт да спасява БСП-то след седмата и оставака ... или колктоа станаха вече.

6

Зозо

преди 1 месец

Коя беше тая дето се изказва???

5

Анонимен

преди 1 месец

Импексова била санитарка - гладна нема да остане сме БКП :)))

4

анонимен

преди 1 месец

Коя е тази лелка.99189

3

Анонимен

преди 1 месец

Това в България винаги е било огромен проблем. Особено от както станахме "демокрация". За хората няма никакви възможности да помагат и да направят нещо за държавата. Също така се гледа с лошо ако на доброволния труд. Като кажеш че искаш да работиш безплатно те гледат като полезно изкопаемо. Казват то тоя нещо не е добре. Или просто не могат да повярват. Казват нещо измама иска да прави или да открадне нещо. Такива сме сми българите. Лоши хора. Лошите хора няма как да построят добра държава.