112

Хаха ха

преди 1 месец

Главчев да се жертва и да отиде той за демокрацията

111

Назначавам

преди 1 месец

Назначавам Сюлейман Паси като посРаник в Киев! КАЗАХ!

110

Анонимен

преди 1 месец

Що да няма много желаещи? Ами Брендо. Що го мъчат да симулира излежаване на присъда в български затвор. Зеленски има спешна нужда от услугите му!

109

Анонимен

преди 1 месец

Ленин: "Хората са страхливи животни, които се нуждаят от господари без скрупули!"

108

КРУМ

преди 1 месец

Некадърника Ненчев с проститутски назначения...гавра......Има ли изобщо държава....!?

107

адададдад

преди 1 месец

Колко е заплатата и отивам? Как да няма желаещи? То защото и няма желаещи за министър председател и ни натресоха теб, който дори не знаем от нещо разбираш ли и по какво си компетентен освен да се лензиш по камерите.

106

Анонимен

преди 1 месец

Да... имаме огромна вина за приемането на всякакви рускосъветски модели и *** да ни налагат... и раята не безспорно, а с кеф да ги приема и да вика... За един русоман е нормално... желанието ако Русия управлява България.. а се твърди, че сте 80%... това е патологично ненормално. Да не да сме имали такъв елит преди 44г. със всички дефекти и помии на елита отпреди 44г. Това след 44г. е абсолютна катастрофа. По резултата се вижда, а не щото аз искам или ти не искаш да е така...

105

Анонимен

преди 1 месец

ТОВА Е ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ОБИЧАМЕ ФАШИСТИ

104

Анонимен

преди 1 месец

Това герберясало недоразумение е резултат от аматьорските изпълнения на умнокрасивата гмеж. Докара ги между другото лицето, което сега се възмущава на идиотщините им. После се чудим, защо хората не гласуват. Не от мързел, а защото просто няма за кого. Никой не иска да си плюе на лицето за няколко жълти стотинки, като изключим натрапените ни *** съжители.

103

Анонимен

преди 1 месец

Да външна сила - Москва - изтреби елита на нацията от преди 44 година. Избра елита на нацията СЛЕД 44 г. И до ден днешен масово кадри със съветски паспорти управляват държавата и старите пребоядисани днес. Е кой да е виновен. Разбира се и ние имаме вина, че не се съпротивляваме и приемаме руския пашалък у нас. Ми той Станишев завърши школата на КГБ в Москва, дойде в България на мотор с Ленчето (също рускиня) и веднага му дадоха да управлява България. И никой Ляв и десен не запита: Защо е така?

102

Анонимен

преди 1 месец

Факт: Другари КомунКатърКомунисти! Искам да повторя думите на Хитлер "Комунизма това са еврейството". Болшевишка власт в Русия - геноцида проведен от евреите срещу бялата раса. Лично за мен са неизмерими. Кръв глад, смърт, разруха. Кристиян Раковски - Единствената продажна българска *** участвала активно в чифутската конспирация от 1917 година. Ликвидиран лично от Юдата Сталин през 1941г.

101

Руси

преди 1 месец

Пратете Ники,нали иска да пътува !

100

Анонимен

преди 1 месец

Искам да повторя думите на Хитлер "Комунизма това са еврейството". Болшевишка власт в Русия - геноцида проведен от евреите срещу бялата раса. Лично за мен са неизмерими. Кръв глад, смърт, разруха. Владимир Илич Улянов - Ленин - майка от еврейски произход. Лев Давидович Бронщейн - Троцки - евреин. Йосиф Сталин - грузински евреин. Карл Радек - евреин. Мойсей Уритски - евреин. Евно Азеф - евреин. Александер Беркман - евреин. и още 25 Комунисти евреи.... Повръща ми се ...

99

Христо Христов

преди 1 месец

До 99 "защото и той се самоназначи," - ц. Назначиха го петеменчиците от Харвард и ДБ.

98

Анонимен

преди 1 месец

главчев ги върши такива, защото и той се самоназначи, без никакъв външно-политически опит. дали е временно или постоянно назначение за посланик, няма никакво значение. принципът би трчбвало да е един- висок професионализъм. иначе съвсем се смъква нивото за кадрите във външно.

97

Анонимен

преди 1 месец

95,ти от тях ли си? По себе си ли съдиш?

96

Анонимен

преди 1 месец

Защо бе, онова руско ченге Александър Димитров боксьорът ще отиде пеш до Киев, даже и в Луганска област ще го пускат

95

Анонимен

преди 1 месец

Клапанарчев пак дрънка на загубила се oвцa .

94

Анонимен

преди 1 месец

В момента и по времето на СОЦА Фундаментала на БЪЛГАРИЯ станаха развъдените ЦИНГУРЕЛИ на Бай Тошо!

93

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 92....преврата през 89 год. е само в болният ти мозък това беше нормалният край на един тираничен строй...