303

Главчо,

преди 1 месец

7 са мухлясалите фургони,не 2-3.

302

Анонимен

преди 1 месец

Руската българофобия срещу българската култура. 3) - Преследване на всеки учен или свещеник, който защищава българската духовна доминация през Средновековието. Така византийският "Дядо Иван" се мъчи вече векове наред да направи невъзможното да заличи българските културни постижения и унищожи България. Верен съюзник на тези опити на "освободителя" да заличи Божествения Български Народ са българските русофили.

301

Анонимен

преди 1 месец

Незабавно излизане от НАТО и отстраняване на кучето на НАТО Гламчев!

300

Анонимен

преди 1 месец

Руската българофобия срещу българската култура. 2) - Унищожение на българското културно - историческо наследство на Балканския п-в и в Русия.

299

Анонимен

преди 1 месец

Руската българофобия срещу българската култура. Приносът на България като духовен център на християнската култура през Средновековието е неоспорим факт. Русия, самозабявила се за наследник на Византия следва многовековна антибългарска политика, която включва следните действия: - 1) отричане на българското влияние върху православните християни, обявявайки го за "южнославянско".

298

Анонимен

преди 1 месец

Какво друго да очакваш от руски наведени копейки.Коцльо какво дари на пострадалите ,едно голямо нищо,защото не му стигат копейките.

297

Анонимен

преди 1 месец

1919 година САЩ осуетяват дележа на България.

296

Анонимен

преди 1 месец

Лигобетите смятат че САЩ и Англия вековни врагове да ни приятели нино р малма работа платена

295

Анонимен

преди 1 месец

Гламав Главоч

294

Анонимен

преди 1 месец

Руската партия Възраждане може да поиска от техните благодетели да ги настанят в Камчия в московската база.Е те пък още не са си платили данъците към БГ,но пък ще могат да ги издържат защото са" велики".Какви частни хотели им са в главите на руските пропагандатори ,в коя част на БГ ,при положение че са местни ,останали без дом ,но се прави всичко възможно да са в местата където живеят ,където имат работа или са пенсионери и където са свикнали.

293

Анонимен

преди 1 месец

ЗЛОТО ИДВА ОТ ГЕРМАНИЯ

292

Анонимен

преди 1 месец

Русия също не трябва да забравя че дължи духовния си подем и християнството на българите. Българо-руски съюз е скрепен с първия руски княз Игор и българската княгиня Олга-Елена (внучка на цар Борис). Св. равнопостолна княгиня Олга има главна заслуга за разпространяване на християнството в Русия, като нейния внук Владимир е известен с покръстването на Киевска Русия. Техния брак дава династия, която управлява Русия в продължение на 700 години.

291

Защо...

преди 1 месец

...Г-н сл. Прем., неудобен е въпросът нещо или? И все пак неуспорим факт е, че Вие не носите никаква отговорност за деийствията Ви и абсолютно НИКОЙ не може да Ви я поиска.

290

Анонимен

преди 1 месец

Копейките на руските варвари пак се обадиха да засегнат бежанците от войната ,принудени да бягат заради *** обстрели на техния вожд .Дойдоха през зимата и хотелиерите ги приютиха от съчувствие,хотелите бяха празни.Във Воден е друга история,сглобяемите къщи са в дворовете им ,свързани с ток и вода ,напълно обзаведени и с климатици.През това време могат да си ремонтират и постройките ,ще получат и строителни материали и строители.Двата случая нямат нищо общо,възражданска пропаганда.

289

Анонимен

преди 1 месец

>>> Тъй наречени, понеже повечето им ръководители били наричани атaмани, а християнството не било доминираща религия. После мaнгаcаpските хaнове си заминали, но множеството тaтари останали и се смесили с кoзаpите. Накрая покръстили повечето от мaнгаcаpите, но кoзарите и до днес си пазят религията и успешно кандидатстват за изpаeлски паспорт. Какъв патриотизъм само! Това е накратко историята на руските псевдoславяни...

288

Анонимен

преди 1 месец

Поредната словеснаПръдня от наведенинадупенБГполитик. Напротив ПремиереМарионетка - българите трябва да са по-важни от всеки наркоокраинец - как си представяш да отидеш в Америка и там да си повече от Американец? Живота и здравето на Българите трябва да е приоритет а не слугинажа пред БрюкселскитеУрсулити и ФАЩ!

287

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са мeлeзи. Те са хaзаро-тaтари, или КoзароМaнгасари. Езикът им даже е бил друг допреди християнството. Добре, че сме били ние, българите, да проговорят на свят език. А московскoто т. нар, "княжество: се измъква от окoвите на хaганата, когато започва да събира данъците. Хазаpското, т.е. евpейството у тях се обадило и те подлъгали мaнгacарите, че по-ефикасно ще събират данъците. Така направили мaнгизи и станали и доминати над околните т.нар. "княжества". >>>

286

СС

преди 1 месец

До 295 Ми не е нужно, но го правите. Измисляте история на дръжава, която съществува от 1995г. А християнските проповедници са били в началото нежелани навсякъде, дори и у нас е имало силен отпор против християнството. До вчера обивянавахте комунистите, че са преиначили историята, сега стигнате до Петър първи и Екатерина Велика и те са ви виновни! Смешници жалки!

285

Анонимен

преди 1 месец

Не е нужно да се измисля това, което не е било. Никаква велика история Русия не е имала. Създателите на митовете за историята на Русия са Петър Първи и Екатерина Втора. Цивилизацията в блатата и горите на Московията се е появила през XIII, с идването на християнските проповедници от цивилизования Киев. Но още във времето на Петър Първи московските боляри са се съпротивлявали на новото, като представяли като аргумент своето невежество - не искаме киевски проповедници, те там в Киев всички са книж

284

Олимпий Панов

преди 1 месец

Поредния отврат!Абсолютен съсел!