20

FMC

преди 1 месец

Направо да почват космическа линия с космически кораб Скопие-София. Таман докато се наканят, ще измислят как да стане.

19

до ОБЯВА В

преди 1 месец

Линията от България до фиром е готова отпреди 80г. Остава да се довърши един неголям тунел. Но коридор 8 няма да се изгади защото от белград не дават.И сега мицко търси начин емвропейските пари за коридор 8 , които България извоюва в ЕС, да бъдат прехврлени за линия до белград. Ако нашите политици го позволят това ще е поредното национално предателство. Тези европейски 850 милиона евро са предназначени за линия от Тирана до Черно море и трябва да се изразходват по предназначение

18

Весел

преди 1 месец

Тоя македонец не знае с кой си има работа. Не знае, че първата копка за магистрала Хемус е направена преди петдесет години и не сме стигнали средата още. Не знае, че магистрала Черно море трябваше да е готова през 2020 година. Така че трябва търпение и тройно повече пари.

17

aa1820

преди 1 месец

Като искат да се свържат със Сърбия, да поискат пари от Вучич. Това е голямо лицемерие.

16

FMC

преди 1 месец

ЗАКРИВАЙ!

15

Kostas Linke

преди 1 месец

ГЪРЦИЯ КОМАНДВА ВЪВ ФИРОМ..КИТАЙ И ГЪРЦИЯ КОМАНДВАТ СЕРВИЯ..ФИРОМ Е ГРЪЦКИ .БИЛГАРИА ЩЕ ЯДЕ ГЛАВАТА НА *** .

14

що е маке, все е тъп

преди 1 месец

Мицкоски е един голям македонски наивник. Въобразява си, че ще "предоговаря" Френското споразумение и ще почне преговори без промени в Конституцията. Мисли си, че европейските пари за Коридор 8 можел да ги даде за Коридор 10, който, представете си, заобикаля България. Какво чудо! ИСкал с европейските пари за увеличава капитала на железниците си три пъти, защото сроковете изтичали и щял да ги загуби. Те Европа това казаха, направо ще се съгласят. Наивен ***. Груевски 2.

13

Бау

преди 1 месец

Е, тук чоекот е прав! Приоритет е пътя към нормалните държави и Европа, а не към Нищото! България действа малко по така - първо мегестрала Тракия - Марица, после Хемус и Северозапада! Въпрос на географско положение, етническа принадлежност и кулутра! Ние сме си ориенталци!

12

=

преди 1 месец

За каква тиква става въпрос бе неграмотници? От 1944 г. Югославия и после ФИРОМ не желаят тази линия да се строи и саботират с всички средства. В статията много ясно личи, че проблемът им бил в участъка с Албания, но и там работата е същата.На макетата им трябва линия до Сърбия, а тези до Албания и България ще бъдат саботирани до безкрай.И тук правителството на член на ЕС каквато е България твърдо трябва да се намеси, още повече че линията е стратегическа за НАТО

11

Анонимен

преди 1 месец

важното е ще летището дето бе само в посока софия-скопие дето килър петков построи и не го ползва само за почивки до охрид с хиенчето определено не е закрито и определено още работи и се ползва от хиляди софиянци всеки ден !

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 3 - Що, бе, Киро авион ти пущи до Скопие, да си го ползвал!

9

Анонимен

преди 1 месец

За какво ти е влак, бе, Мицкоски, вземай пример от Киро, една или повече самолетни линии му организирай и си оправил, пардон създал си проблем. Също кат про100-то. Ако пък не щАт да фърчат, закриваш ги и си лесен, ти си намерил начин, пък те като не искат, да си седят у тях.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тоя лъже като българин.

7

Айляк

преди 1 месец

Мицко, бе то и Сев. Македония стигна до задънена улица откак гърчолята писнаха, ама ние какво да направим, мълчим си...и ви гледаме сеира.

6

Пепа Бойчева

преди 1 месец

Още едно доказателство,че изкъпано маке си е чист българин...Бай дъ уей, без БЮРМ в ЕС , ок?!?

5

Анонимен

преди 1 месец

А какво стана със самолетната линия на киро, фърка ли..

4

Анонимен

преди 1 месец

ЖП линията от българската страна е построена още по царско време. По време на "фашистката окупация" сме строили и в македонско, но времето не е било достатъчно. В Сърбия също имаме ЖП гара.В интерес на истината, румънците също са ни построили жп в североизтока.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ако имаше влак, от София до Скопие щеше да се стига за 2 часа. Ама Тиквата открадна и тези пари.

2

Анонимен

преди 1 месец

Не ви щем влаковете. Стига сте си там.

1

Анонимен

преди 1 месец

Какво да ти кажа Мицкоски - убав човек си ама простичък!!!!!!