74

До 74

преди 1 месец

Да , защото тук не ти е Урколадия ,урколяк

73

НЕбългарите

преди 1 месец

Фигуранта, Копейкин, Нинова и котилата им са символ на упадъка и слугинажа. Национално предателство и идолопоклоничество към чужда държава и лидер , признат за международен престъпник.

72

До 73

преди 1 месец

И от кога пък украинския мазен просяк има право да се изказва,а да си.ходи при другите мазни просяци не да се набутва като хле6арка

71

Анонимен

преди 1 месец

До нагъл фатмаак - Но не е ***, а избран с гласовете на 66,72% от българите. Така че, малцинството няма думата.

70

нагъл фатмаак

преди 1 месец

И това го казва една обикновена проруска мазна фуражка, цял живот зубрила устави !!!

69

До 67

преди 1 месец

И кога пък тук е Украйна та украинските просяци да се изказват.?

68

Анонимен

преди 1 месец

Щом Мони Пасито го е предложил е ясно. Ще е голям "родолюбец" с допълнителни ДМС-та от задокеанските братя от онази популярна улица в квартал Лозенец хаха

67

Анонимен

преди 1 месец

Ненчев посланик?Ужас!Дъното на дъното!

66

Анонимен

преди 1 месец

Посланик може да е само дипломат с дългогодишен опит в МВнР и с отлична чуждоезикова подготовка. За съжаление последните години на дипломатически постове в чужбина се назначават всякакви калинки, роднини, приятели, всякакви, които нищо не разбират от работата, а тя е много специфична, те не знаят какво да правят, съответно не могат да помогнат на български граждани изпаднали в беда, стават за смях пред чужденците с некомпетентно и често неадекватно поведение...Картинката е много страшна!

65

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 65 - Не се води, а е избран с 66,72% от българите, така че си в малцинство и мнението ти безлично.

64

made in Решетников

преди 1 месец

На дали руските служби са имали някога по ценен резидент в България от лицето РадеФ. Арогантен, подъл и по селски хитър безродник. Ще бъде във война с правителството до края на мандата Ще опита всичко каквото е по силите му да спре откъсването на България от руския ботуш.

63

оакан до ушите

преди 1 месец

*** е бесен, защото не е назначен руски агент за посланик в Украйна.

62

Анонимен

преди 1 месец

То Радев няма професионални качества за портиер, пък се води президент.

61

мнение

преди 1 месец

Ненчев на какъв език ще си комуникира с украинците? Сигурно има някакви спомени от едно време за руски, ава той е забранен в Украйна.... Не съм чул да знае на необходимото ниво някакъв друг език. Как ще комуникира с представителите от НАТО и ЕС там?Едно време Тошко Колев беше аташе по културата в Канада и доста се намъчи... сам се отказа. Това ли е промяната в дипломатическата служба? Да не говорим за остналата подготовка на такъв висок пост.

60

Анонимен

преди 1 месец

атлонт.клуб в ареста за диверсия срещу държавата

59

Йордан

преди 1 месец

Радев заграби властта, спря строежите, прибра парите, и сега ни пътища, ни пари. Да вземе да спре да ръси акъл и да върне милиардите, които присвои.

58

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам целия Атлантически клуб, начело със Соломон Паси, Илиян Василев, Иво Инджев, Надежда Нейски, Елена Поптодорова ,Дилян Пеевски, Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова да заминат за украинския фронт. Отговарят на всички евроатлантически изисквания - някои са мъже други ***. Имат нужда от обслужващ женски персонал. Посланик не ни трябва.

57

Анонимен

преди 1 месец

Ненчо от Реформаторския блок е новия политик

56

Отмъщението

преди 1 месец

на при.митив.ния, злобен зелен чорап!

55

Анонимен

преди 1 месец

Браво на президента. Прав е. От къде на къде хранилката на Сорос ще посочва кой да бъде посланик в Украйна? Браво на Радев!!!!!!!!!!!!!!!!!