67

Впечатлен

преди 1 месец

Цялата статия е много впечатляваща. Но най ме впечатли това, че оградата е строена с живи животни...

66

Анонимен

преди 1 месец

"тези с белите защитни костюми, които избиха животните на хората зарди чумата, са били наети от Воден. Нали помните," - Видях 10 баби, 4-5 дядовци, няколко по-млади жени и може би 2-3 момчета. Кои точно БЯХА тея, наетите от ВОДЕН! ОТГОВОРИ МИ!

65

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 63 - Толкова си ***, че хич не ми е жал, за боя, дето ще ти хвърлят.

64

Анонимен

преди 1 месец

Слава Тебе Боже!

63

Анонимен

преди 1 месец

Нормално- има хубава ограда- сигурен пазител срещу пожар! Освен това е място на Господ! Господ наказа незастрахованите ТКЗС-ари в селото и им удари един хубав шамар да дойдат в 2024та и да се застраховат.

62

Обективен

преди 1 месец

Оцеляла е по молитвите на св. вмчк. Георги Победоносец! Не едно и две такива чудеса има в историята на Църквата. Слава Богу за всичко!

61

Пепи

преди 1 месец

Чудото се вика храсти . Ако църквата беше заобиколена от големи дървета - щеше да пламне .

60

Анонимен

преди 1 месец

Попаднах на информация, че преди години, тези с белите защитни костюми, които избиха животните на хората зарди чумата, са били наети от Воден. Нали помните, че се оказа, че всичките са някакви *** и дори бяха налитали на бой на хората. не знам дали е така, но няма нищо случайно. Ако е така, кармата се връща.

59

Анонимен

преди 1 месец

А дали от слободия са се снабдили с тия пушки и каквото там имат оръжие хората? Ако държавата си беше на мястото и не оставяше престъпността да вилнее, едва ли ще хукне някой пушки и пищови да купува.

58

Анонимен

преди 1 месец

"Пожарите във Воден се разраснаха от патроните и барута по къщите им. Всеки е с оръжие ." - Чакай, чакйа, чакй ... Да кажем, че всеки има оръжие. И я ми обясни, селски, как така става? Нали, тоя огън ПЪРВО трябва да запали къщата. И тогава патроните и "барута" (сигурно са пирати и го държат на бурета, знам ли). Но дори и тогава, ако къщата вече гори, с какво ще "помогне" на огърня", малко барут?! Обясни!

57

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 53 - Имат тоалетни, имат и бани, печки, само дето са стари, мръсни и изпотрошени. Щели да ги оправят, а, дано. Не че тоя фургон става много за живеене, за кратко време бива, но не за дълго. А се страхувам, че за воденци няма да е за кратко. Но обещаха да протестират хората в София, ако не им възстановят къщите, та има някаква надежда.

56

Само

преди 1 месец

В Бог и правата вяра е спасението, но комунистите затриха и вярата и елита на БГ под наставленията на Москва. Сега станаха и вярващи и демократи, но не могат да заблудят никой

55

Анонимен

преди 1 месец

"налагането на Фалшивата им Религия за Контрол на Гой-те" - Някакви шансове, да ползваш "Реален" правопис или ще си продължаваш гаврите, както с вярвата, така и с езика ни? На мен не мие. проблем, ако някой не пише правилно, освен ако не е нарочно или в подобен случай, къдеот се прави на много знаещ.

54

Анонимен

преди 1 месец

До Осмо чудо - Като някой каже "от камък", не го приемай толквоа буквално. Това не е Minecraft. Имаш основи, имаш под, имаш греди, имаш покрив, а ако къщата е стара - дръвени рамки на прозорците, както и покъщнина. Всичко това гори.

53

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 51 - Сега е време и ние да помогнем на хората. Кой с пари, кои със силен натиск над властимащите "екскурзианти". Стари фургони, дето нямат и таолетна.

52

Анонимен

преди 1 месец

До Христо - Не точно. Поради горещия въдух, дребните частици биват раздухвание във всички посоки, докато още горят и може да подпалят тревни площи и къщи и на десетки метри от огъня.

51

Анонимен

преди 1 месец

Нагледен пример за Божията намеса! Спасил е църквата,за да им остави надеждата и вярата занапред!

50

Анонимен

преди 1 месец

Особености на човешката психика , то и безумието е чудо , то да се чуди човек как го има като ти е монтиран в кратуната разум ..... казват от въпросния Бог със заръка да го ползваш . .

49

Анонимен

преди 1 месец

До 41 - Пенсията е ПРАВО и много хора са си го изработили, така че не отивай в тази насок, че ставаш залък. И не, както сам видя, не е така. Доста имаха земи, гледаха животни и малкото млади работят. Да, не е Бизнес парк София, но това не прави тези хора, по-малко хора.

48

ДОЛНЮ

преди 1 месец

АУУУ....СРАМОТА...НА ВНИМАНИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ !!!...ВЕДНАГА ДА Я НАПРАВЯТ Д.ЖА.МИ.Я ИЛИ НАЙ ДОБРЕ ДА Я ПОДАРЯТ НА .Х.О.Х.ЛИТЕ ЗА .У.С.Р.АИ.Н.СКА ЦЪРКВА И ДА ПОСТРОЯТ СПА ХОТЕЛ ЗА БЕДСТВАЩИТЕ .Х.АЗ.АР.СКИ .ПА.РА.ЗИТИ...МОЖЕ И СКЛАД ЗА БОЕПРИПАСИ ЗА НАТО...не трийте еии...ще ви глоби ***.шо