35

До 33

преди 1 месец

Дали е момче?

34

Анонимен

преди 1 месец

Чест почитания Терзиев. Ти сериозно?

33

Анонимен

преди 1 месец

Умнокрасивите са над закона, не ги закачайте.

32

Тормоз!!!

преди 1 месец

Докато бяха на власт ГЕРБ, така тормозеха бизнеси, сега така тормозят политически съперници и опоненти!!!! Мутро-мафия! Нищо ново не са измислили и целта е да се отклонява вниманието от работата, за да я спъват, както правят в СОС. Презумпцията ти, че ако си невинен, няма от какво да се притесняваш е най- меко казано - наивна. Но май в случаят е платена.

31

Чест почитания Терзи

преди 1 месец

Това момче, софийският кмет Васил Терзиев, все повече започва да ми харесва! От него струи почтеност! Точен, ингелигентен, открит, смел! Мисля, че е успял да обхване РАБОТАТА в и около най-голямата в страната ни ОБЩИНА. Ето това е един истински ТЕХНОКРАТ !!!!

30

До 30

преди 1 месец

Пак ли звездите ти говорят бе тролей

29

Анонимен

преди 1 месец

Кога прокуратурата най накрая ще се заинтересува от престъпника терзиеФ

28

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да се пенете и да злобеете, всички пътища водят към ПП/ДБ. Мутрите им се молят, копейките им се предлагат, чалгаря и той рита, рита, па клекна.

27

До Мисля, че ...

преди 1 месец

Мисля, че не си ги пило пак

26

Анонимен

преди 1 месец

Очаквано, сигурно ще направят от мухата слон, и това да се очаква. Така се управлява в България, след като 14 години СО е била под шапката на ГЕРБ и там е властвала една овца и много алчни вълци, които са се прикривали едни други, а опозицията не си е вършила работата.

25

Мисля, че ...

преди 1 месец

На *** почтени не им трябват. Бойковистите печелят конкурси с пари. Печели този, на който парите са повече от акъла. И когато нивото на някой е високо, веднага размахват бухалките си -ДАНС, МВР и сие. Така се избиват комплексите за малоценност и малодушие.

24

До 20

преди 1 месец

Абе то май не е точно кмет...

23

Самоне

преди 1 месец

Нормално, бухалките на мутрите. Вие ако мислехте, като печелите, че няма да ви погнат, така както никога не са гонили компирица фандъкова за безобразията ѝ, на които тепърва ще берем плодовете, сте били в илюзия.

22

Анонимен

преди 1 месец

за ПП-иците законите не важат

21

Тъ Рок

преди 1 месец

Службите са на ДПС и ГЕРБ, какво се чудите!? НЕ се занимават с руската мафия, която е плътно в България а се занимават с политическите си опоненти. Турските комунисти и ченгетата комунисти нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили!

20

Алооо

преди 1 месец

Зад кмета Терзиев стои всеки гласувал за него!!!!!!

19

Реалист

преди 1 месец

Оръжието на Мутрите са заплахите, интригите, тормоза, натиска... Там е силата на слабите и нисшите...

18

Питам само?!

преди 1 месец

Докога ще тормозите софийския кмет?! Това някакъв заговор ли е да го накарате да се откаже от поста?????? Вместо да му помагате, да го насочвате...

17

Анонимен

преди 1 месец

ДАНС са заети с Боташ и с Руски поток, не ги занимавайте с политически поръчки

16

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Тя васка така е свикнала, за това сф изглежда по този начин