14

Анонимен

преди 1 месец

Скоро и във вашият град с любезното съдействие на фон дер ***.

13

ПУТИН ФЕН НА ЕВРАЗИЯ

преди 1 месец

БГ РУСОФФИЛЕ ТОЖЕ....

12

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как Никой Не е виждал Бог, но никой от проповедниците не е обявен за Луд! Ако аз кажа че чувам Бог - веднага ще ме затворят в психиатрия!

11

Анонимен

преди 1 месец

Едно време Ал Кайда поеха отговорност за кулите близнаци в САЩ. Целият свят пределно ясно разбра, че това беше нагласено от ЦРУ като съоснователи на Ал Кайда заедно с Мосад. Всичко беше за да се оправдае нахлуване в Афганистан и да се започне война, за да може да се задвижат американските концерни за производство на оръжие и евентуално да се оеладее Афганистан като място в което по-рано американците са наливали пари в "муджахидините". После продаваха дрогата от там.

10

До 6

преди 1 месец

Крайно време е Религията да промени своето разбиране за Бог, защото това досега е само едно ЧОВЕШКО разбиране за Бог отпреди повече от 2000 години!!! БОГ Е ПРОСТО СЪЗНАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ - ЗА ВСИЧКИ РЕЛИГИИ, КАКТО И ЕДНАКВО ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ!!! БЕЗ ТОВА ОСЪЗНАВАНЕ НЯМА ДА ИМА ДУХОВЕН РАСТЕЖ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ДЕЛЕНЕТО НА РЕЛИГИИТЕ, КАКТО И НА МЪЖЕ И ЖЕНИ - НЕ Е ГРАДИВНО, А РАЗРУШИТЕЛНО във всяко едно отношение.

9

VladTepes

преди 1 месец

Редно е добрият чичко с черна униформа в Пакистан да ги прати при Пророка Мохамед.

8

Анонимен

преди 1 месец

Aл Кайда, т.е. Израел е взривил училището. Просто има хора които не са запознати и затова нека го кажем. Тръмп поддръжникът на евреите остави всичкото американско оръжие в ръцете на талибаните в Афганистан, съседен на Пакистан. Пакистан и Индия се карат, а Израел играе с Индия. Афганистан граничи с Иран, а Израел искат нестабилност около Иран. Пък и Иран доказа, че лидери на ИДИЛ и на Ал Кайда са агенти на Мосад. Китай потвърди това, а те имат агенти и в Пакистан и в Афганистан.

7

Анонимен

преди 1 месец

Най-миролюбивата религия в действие. Вечно ще са такива!

6

Поп Игнатий

преди 1 месец

До 2: В Библията също е казано, "жената да се учи мълчаливо с пълно подчинение." в 1 Тимотей 2 глава.

5

Девица

преди 1 месец

Изгоряхме. Явно "Горе" девиците са на привършване и имат нужда от нови попълнения.

4

Анонимен

преди 1 месец

Не, сексуални робини а инкубатори.И да бъдат една идея, по-високо от добитака.

3

Анонимен

преди 1 месец

Над 60 хиляди души са се събрали на прайда в Кьолн.

2

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1 Това е ислямското начало, обърнете се към ДПС или мюфтията.

1

Анонимен

преди 1 месец

Мъжете НЕ ЖЕЛАЯТ МОМИЧЕНА И ЖЕНИ ДА СЕ ОБРАЗОВАТ, ДА УЧАТ. ИСКАТ ДА ИМ БЪДАТ ВЕЧНИ СЕКСУАЛНИ РОБИНИ. ТОВА Е МЪЖКОТО НАЧАЛО НА ХУБАВОТО НИ ЧОВЕЧЕСТВО!!! ПОТРЕС!