22

Анонимен

преди 1 месец

Климатици по контейнерите не се виждат? Тия политици нали излизат във ваканция, да вървят да си карат курорта в контейнерите, пък да приютят воденчани по къщите си, хем да видят хората колко се грижат за тях.

21

Х

преди 1 месец

Все пак държавата е помогнала с нещо. По принцип за такива случаи се прави застраховка на дома. За сведение въобще не е скъпо!

20

МеждуВременно

преди 1 месец

"Украйна постигна безпрецедентна сделка за редукция на $20 000 000 0000 (млрд.) дълг. Кредиторите изтриха по 37 цента от всеки дължим им долар" - е виждате ли как става - за едни има за други нема - Лихварите - просто Изтрили малко числа в Компютъра, ама нали те ги Печатат - а Вие - Вие - Р0ботите!!

19

Анонимен

преди 1 месец

Искам да затворим нашите управляващи в тези контейнери само за един ден! Не е нужно повече. Само един ден. Ще им дойде акълът много бързо!

18

Анонимен

преди 1 месец

За едни са предназначени контейнери, а за други-луксозни хотели....

17

Анонимен

преди 1 месец

До До 8 - Като те чета, много работи не знаеш и много неща не са ти известни. Поограмоти се и няма да ти се налага да задаваш въпроси, чиито отговори са известни.

16

до 16

преди 1 месец

БезПлатен Обяд - няма - Данъците ги Плащаме - Всички! Компренде?!

15

Евроатлантик

преди 1 месец

Контейнерите се предоставят напълно безвъзмездно. Хората няма да плащат никакъв наем за тях!

14

Добре че Е

преди 1 месец

Китайскато Комунистическа Партия - да Произвежда - Контейнерите Жилища!

13

Алекс

преди 1 месец

Контейнерите са напълно подходящи за временно настаняване и се предоставят безвъзмездно.Това е достатъчно.Да не забравяме,че държавата харчи пари събрани от всички нас.

12

Анонимен

преди 1 месец

Богата държава, ей. И милиони за Окрайна има, и за...жилищни контейнери има, в които е толкова просторно и уютно, че на Кирчо канадската рода без свян можеш да приютиш...

11

Българин

преди 1 месец

Всеки, който в нещастието на хората говори за украинците, НЕ МУ ПУКА за тези хора, а ГИ ИЗПОЛЗВА.

10

До 8

преди 1 месец

Може би няма украинци във фургон, защото тези които са тук имат средства да си наемат квартира! Не знам да има хотел през лятото, пълен с бедни украинци! Но е интересно и друго: защо за пореден път държавата плаща за хора, които не са си застраховали къщите? 120 лв е на година с добро покритие на щетите! Освен това, фургоните бе им харесват на воденчани! Искали държавата да им плати за къщите, защото пожарната не изгасила пожарА! Жалки, жалки несретници!

9

вие си ги избрахте

преди 1 месец

важното е, че украинците са на хотел вече 2 г. Нали така каза денков? българите са генетичен ***

8

Анонимен

преди 1 месец

Искам Главчев да ми покаже едни украинец настанен във Фургон. Ако един украинец има настанен във Фургон аз ще прекръстя Украин.

7

Анонимен

преди 1 месец

Не успяха една просека да направят ся контейнери им дават село без вода,ток,обхват.. макар че телевизията предава на живо от там без проблем.?Пожарни кранове нямали в селото нещо задължително за населено място?

6

Анонимен

преди 1 месец

Тия се гаврят с нас. Гаврят се с тия, които ги хранят, хора! Каква е тая робска душа, какво е това чудо?!

5

Анонимен

преди 1 месец

Срам и позор! Пращаме стотици милиони за Украйна, а слагаме българите във контейнери втора ръка от Карловско!

4

Анонимен

преди 1 месец

Тези фургони бяха купени за украинците. Но украинците като ги закараха и видяха фургоните ревнаха и вдигнаха вой до небесата. Отказаха дори да влязат за минута в тези фургони. (Може да се провери в Гугъл). А сега ги пробутват на горките българи пострадали от безхаберието на държавата. И хората усмихнати, доволни, ще кажеш, че ги настаняват е хотел 5 звезди. Добри хора. Ще страдат добрите хора, а украинците нагли - ще живеят в хотели.

3

Анонимен

преди 1 месец

Важно е да пратим помощ за укрите, а нас кучета ни яли.