11

Анонимен

преди 1 месец

Е за какво? Всички знаем, че 3ти мандат правителство няма да направи. И 2 години консултации да правят все същия резултат ще е. Да си оставят неосъщесвимите илюзии настрана и да не губят време. Избори!

10

Крийте парите

преди 1 месец

Да се готви Румен Гечев. Най-добрият.

9

то па щото

преди 1 месец

сичките други са все хубави. изредиха се еннайсе партии да ни спасяват национално и експертно, събират се и се разделят като гимназисти за по 3-6 месеца, после те не били виновно, радефф управлявал. за 8 години освен да купят ф-16, да построят тръба на руснаците и да плащат по $180 млна на ердоган за наем на същата тая тръба нещо друго? а да, изгониха още хора, сгазиха още, оставиха други да умират пред болниците. да кажете кой докарал криза е все едно магистралка да посочи бащата на детето си.

8

Анонимен

преди 1 месец

Във връзка с прогнозите, че Радев ще даде третия мандат на БСП - на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад".

7

Анонимен

преди 1 месец

БСП са доказали, че могат да съставят правителство на националното разорение

6

Анонимен

преди 1 месец

БСП фалираха 3 пъти България. Слава на Бога, че сега са срутище и не могат да фалират България.

5

Анонимен

преди 1 месец

Бесепарите не знам за какво се готвят, под "мъдрото" ръководство на другарката Нинова са на дъното на класацията. Възраждане имат двойно повече депутати от БСП и ще доста скандално ако Радев даде третия мандат на БСП.

4

Анонимен

преди 1 месец

всички сте едни такива спасители ама по единично

3

После защо?

преди 1 месец

Вече съм уверен, че депутатите просто искат да протакат за да им вървят заплатите, екскурзиите и служебни коли. Ако на Промената празната папка и желанието за отсрочка беше за да правят кампания, тия на какво се надяват? Със 7%, с разпокъсана партия, която се съди, тв ли ще управляват България? На всички е ясно, че отиваме на избори, и не разбирам защо продължават тези циркове. Както и днес с тази папка - на ти я, вземи си я. Това е някакъв абсолютен цирк. После защо не гласуваме за циркаджиите?

2

Анонимен

преди 1 месец

БСП имат 19 депутата. Мандат искат да им даде Радев. Това виц ли е? Какъв мандат ги гони? С 19 депутата може да се натоварят на една каручка и директно в село Крушовица! Наглеци!

1

Анонимен

преди 1 месец

Какво имате да консултирате бе, комунистически чеда?! Не ви щем в управлението! Само кризи докарвате.