47

?

преди 1 месец

И сега какво? Тази ли ще противостои на Путин и Си? Заедно с Урсулката, докогато е необходимо? Жална ни майка! По-добре рижавия, че ще сключи бърз мир.

46

Анонимен

преди 1 месец

Дрогирана е Дони и ти знаеш добре , време е за масови арести зареди трафик с деца и убийства.

45

Анонимен

преди 1 месец

Кога ще открият секция на село , да гласуваме за Тръмп

44

Демократ

преди 1 месец

До 40. Само че в демокрациите нещата не се решават от един човек и затова няма особено значение кой е президент или друг ръководител. Затова и тези страни са най-развити, богати и проспериращи.

43

Анонимен

преди 1 месец

Много тъпппо парче е тоя тромпет. Никаква култура. Човек израстнал в богатите лобита охрснен с хайвер и наглост. Седнал да обяснява как ще променя това : ))) Абсолютен шарлатанинн беше президент и абсолютно нищо не направи.

42

Анонимен

преди 1 месец

Дрогират са по разни партита с детски жетвоприношения

41

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 месец

И двамата са деца на мигранти... на тръмп са с3ляндури и бачкатори, а на Камала биолог и професор в Стамфорд. Разлика между двамата е покъртителна още от детските им години. Оранжевата катикатура загуби изборите. Единственият въпрос е Камала ще разтешили на НАТО за 3 дни да приключи с монголоидното дивашко племе просия, и дали леко ще дръпне ушите на Израел, да спрат с ударите, за да се хареса на по-младите аметиканци.

40

Анонимен

преди 1 месец

Продължавам да се чудя защо кандидатите за президент на САЩ напоследък са такива карикатури. Започна се от Джрдж Буш Младши и оттогава не е спирало. После това се прехвърли и в ЕС, погледнете БоДжо, Руждито, Макарон, Шолци, а върхът са Урсула, Шарл, Кая Калас ... как ви се вижда, а?

39

аха

преди 1 месец

Той и Рижата не е много за вярване откъм главата. Но като гледам снимката, може и да е прав за душевното състояние на Камила.

38

Анонимен

преди 1 месец

Още веднъж ще го напиша: Изражението на лицето не пасва на позата на тялото! Колко плащат за такива корекции с фотошоп или пък ползвате ИИ съвсем "интуитивно" за да оплескате нечия снимка?

37

Анонимен

преди 1 месец

Toчнo onpegeлeнue нa npeзugeнтa Tpъмn!

36

Анонимен

преди 1 месец

Лygaтa c яgpeнoтo konчe, тoвa cu e cepuoзнa rлoбaлнa зanлaxa!

35

Анонимен

преди 1 месец

Не съм чувала смехът на Камала Харис, обаче да прием че е луда! Тогава всеки читател или зрител логично до достига до извода, че в американски избори се кандидатират палячовци или луди, ама неосвидетелствани още. Точно пък Тръмп такава диагноза да постави на някой друг... Нали гледаме снимките на бъдещите кандидат-президенти, виждаме! Като започнат с обещанията и лозунгите, съвсем страшно става.

34

Анонимен

преди 1 месец

Един доказан Нарцис с унизително отношение към опонента си, който и да е той, е БОЛЕН НЕЧОВЕК.

33

До 29

преди 1 месец

Унижението може да е заслужена или незаслужено. Но Заслужено унижение НЯМА, защото Всяко Човешко същество ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВА ОТ НАЙ- РАННА ВЪЗРАСТ. ЖИВОТ БЕЗ УВАЖЕНИЕ Е АД НА ЗЕМЯТА.

32

ТЪПУТИНАСТ

преди 1 месец

ЛЕЛЕ АКО ТАЯ КАМАЛА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НАПРАВО С КАМА, ЧЕ НИ СЦЕПАТ ПУТИН ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

31

Христо Христов

преди 1 месец

Тръмп е както винаги - точен!

30

Кгб

преди 1 месец

Давай Тръмп, с теб сме!

29

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп толкова ги унизи, че се опитаха да го отстранят физически.

28

Камара Харис

преди 1 месец

ОТ УСТАТА НА ЕДИН КЛО-УН ПРЕСТЪПНИК КАТО ТРЪНП ,СЪВЕТИ НЕ ПРИЕМАМ :D