112

Кръчматъ

преди 1 месец

Неолибералите, ЛГТБ-то, полулегалните емигранти, сатанисти, троцкисти..., бе, с една дума: всичкото демонократи, масово шъ излязат да гласуват, многу са пасионарни шъ знайте!!! Втору: Веднъж, номера с фалшификацията мина, що да не мине втори път??? Тъй, че дами и господа, другарки и другари, може би, тази *** женица има доста големи шансове да стане следващия президент на Щатите в едно силно поляризирано и деградиращо общество като американското!!!

111

Траверсин Карабаджак

преди 1 месец

Хамалин с кариес ще повдигне клоунадата на арената. Нямам съмнения. Хленченето да започва! Сега!

110

Анонимен

преди 1 месец

Ще дойде Килъри и ще доубие Тръмп като оня ненормален фен на демократите!

109

криндж х

преди 1 месец

Мъск давал по 40 милиона долара месечно на Тръмп за кампанията. Това не е подкуп, а просто лобиизмъм ли и те не знаят ко е, ама е ок някакси. Мъска е нагласил алгоритъма на туитър така че дори да не го следваш винаги неговите постове да излизат първи. Тоя дърт наркоман последните 2 дни такива глупости избълва в туитър, че ми се доповръща, вкл. *** конспиративни теории за Сорос, просто няма такъв криндж. Няма конспирация, има *** хора дето управляват света.

108

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Инвалидността може да е скрита в главата .

107

Анонимен

преди 1 месец

Тия , световните величества , до харизана камила ли опряха ?

106

Анонимен

преди 1 месец

Хем от малцинствата, хем жена. Ако беше и инвалидка и лесбийка щеше да е идеалната кандидатка за левите в САЩ.

105

Лудото Ленче

преди 1 месец

Тази е толкова *** и неадекватна.....ще блесне на дебат с Тръмп !

104

Анонимен

преди 1 месец

В Америка неонацистите са мноооого повече от комунистите. А и Харис е доста тъпичка, въпреки добрите гени, наследени от родителите ѝ. Макар че това не е проблем. Никой не може да бъде по-тъпичък от Буш Младши.

103

Анонимен

преди 1 месец

то4но тая няма никакъв шанс Анериканците я мразят нещо като нащото проскубаното вице на Радев е кой би гласувал за подобно нещо Както и Камала влезе на Гърба на Байдан така и Тя на Гърба на Радев ... По добре да бяха издигнали Мит Ромни Или Даниел Ванс

102

АзъКанъАзъ712136860

преди 1 месец

Госпожа Харис няма никакъв шанс,освен ако Тръмп не влезе в затвора преди изборите. Дори самите демократи в САЩ искат нови лица в услуга на САЩ. Харис не става. Както Тръмп има сериозен проблем с републиканците и ще ги вкара в чудо. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОТЪРСИ ПОТОМЦИТЕ НА РУЗВЕЛТ,КОЙТО СПАСИ ЕВРОПА ОТ НАЦИЗЪМ? НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА СТРАННО,ЧЕ ВЕЛИКИТЕ РЪЗВЕЛТ СА ЗАБРАВЕНИ?

101

Анонимен

преди 1 месец

Цирк ли е това, зоната на здрача, петото измерение може би.

100

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Всички цели на СВО ще бъдат изпълнени. 1. Тотална денацификация..." - нещо подобно предлага и рошавия тypчин дето викаше "хайде просто да воюваме"

99

Анонимен

преди 1 месец

Всички цели на СВО ще бъдат изпълнени. 1. Тотална денацификация и демилитаризация на Украйна. 2. Никога Украйна в НАТО. 3.Освобождаване на всички хора с руско самосъзнание в Донбас и новите територии.

98

Анонимен

преди 1 месец

Наркото заговори за мирни преговори. Вижда накъде го отвява задокеанския вятър.

97

1

преди 1 месец

До СнайперПо-скоро екзорсизъм...

96

Анонимен

преди 1 месец

Заместитель председателя Совбеза России Дмитрий Медведев: Байден все Желаем ему здоровья. Цели СВО будут достигнуты.

95

Анонимен

преди 1 месец

Посветените индийци очакват сега някой си Калки да дойде на крилат бял кон и да сложи край на света. Според Садхгуру ще сложи край на Кали юга и ще почне нов цикъл, циклите са общо 4,заедно образуват пътя на Земята около Слънцето.

94

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - впрочем в Украйна няма война, ако имаше война, Русия можеше да я изравни със земята за 3 дни. Но иначе специалната военна операция ще постигне целите си, независимо кой е президент на САЩ.

93

Анонимен

преди 1 месец

Споко, наесен Камилата ще отвее сенилния старец Тръмп като куцо пиле домат, и до дни, дори до часове украинската армия влиза в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.