107

BBC

преди 1 месец

Британските политически анализатори са на мнение ,че САЩ още не са на етап за избиране на жена президент. Членовете на демократическата партия най вероятно ще номинират разпознаваем за американците кандидат ,който ще е в състояние да победи тръмп.

106

Анонимен

преди 1 месец

Печатницата на анти лайкове пак тръгна. ...

105

Анонимен

преди 1 месец

Това че байДън е кандидат беше блъф на подлите демократи. Камала има визия и може да спечели.

104

Анонимен

преди 1 месец

На Зеленски мандата му изтече така че може него да номинират той е еврей. Подходящ е за поста вСАЩ .

103

Гошо

преди 1 месец

Какво мислите за продължаващата тригодишна специална военна излагация на Путин?

102

Анонимен

преди 1 месец

По лесно ще е определено. Тръмп ще си е мъж, а либералната мулатка ще се прави на гей феминистка обаче няма да и издържат нервите, защото когато прекрачиш всякакви граници на нормалността вече не знаеш какво се случва и кой кой е.

101

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп Тромпета е единствения изкуфял старец който остана в кампанията

100

Началото

преди 1 месец

На края на оранжевият бабуин.

99

Анонимен

преди 1 месец

Не вярвам да е по-лесно! Но се надявам задълго.

98

Анонимен

преди 1 месец

Ако някой може да ни вкара по бързо в трета световна това е тръмп. Миналото преложение за спиране на войната било заплаха за атака по Москва само да ви припомня.

97

Анонимен

преди 1 месец

От жена ще изгуби и ще го боли повече.

96

Сем. Паралиеви

преди 1 месец

Парите са в САЩ, вкл. и авоарите на пyтuняшkuтe "бизнесмени". Рассия-пepycтия е главен спонсор на САЩ, както и Поднебесната. Няма как да фалира. КапитализЪмът фалира ежедневно в болните ви червени мозъци и в теориите на алкохолик-пeдoфuлa Маркс и неговата сянка сифилитикът Ленин. За кашмер станахте с вашите уйдурми.

95

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Още един Американски кандидат за бъдещ президент, който е не само расист , но и явен женомразец с патриархален и селски манталитет.

94

Wsi4koznaj

преди 1 месец

До 96...Така е... За съжаление, на това се радваме - поне не с деменция...

93

До 101

преди 1 месец

Тръмп имаше информация, че Байдън ще го оттеглят. Още преди седмица преди стрелбата на трибуната Тръмп нито дума не каза за Байдън. Също не каза името му и преди два дни когато представи вицепрезидента си Винс. Хора, които познават речите на Тръмп забелязаха още тогава, че не случайно не казва името на Байдън. Тръмп има информация за всичко от кухнята на Байдън.

92

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха...изнервен ми се вижда. Май му объркаха сметките в 6 без 10? А само как се виждаше вече победител срещу Джо...

91

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще гледаме ссеира на американската Цецка Цачева.

90

До 93

преди 1 месец

Добре ли сте? Какъв блъф, бе човек? Милиони долари се дадоха за предварителни избори за 10 месеца. Това са хиляди екипи, секции, изборни щабове и колко реклами, билбордове, колко пътувания... Америка не е Асеновград. Милиони хора са ангажирали. Никакъв блъф не е било.

89

Анонимен

преди 1 месец

Евала !Направи най-правилното нещо! Само голям патриот може да се откаже и да признае, че вече тялото и ума му започват да не го слушат! Но сърцето си му е същото! Той се притеснява за Америка и за бъдещето ни! И затова и дава път на Камала! Гордеем се с Теб, мистър Президент! А сега Трумпутин се е изпуснал в гащите, защото септември на дебата, Харис ще му спука гайдата..и ще мига на парцали изкуфeлия стаpчок..ще го унищожи на дебата

88

До 89

преди 1 месец

Чакаме! Една седмица ще приключи следващата неделя. Купи си машина за пуканки и сядай пред СеСеСеРейския ТВ приьомник да зяпаш финалът на Зеленски.