23

Анонимен

преди 1 месец

Никой нищо не каза, защото чакаха цайса да си свърши работата, за да го застрелят на мига. В кюпа са.

22

Анонимен

преди 1 месец

И Трактора никой не го предупреди :)))

21

Иван

преди 1 месец

Всеки знае, че атентата срещу Тръмп е организиран от Иран. Дори и чичо Дончо го знае много добре. Като отново стане президент, с Иран е свършено.

20

Анонимен

преди 1 месец

И той чул крясаците!!! ???

19

До 18

преди 1 месец

Това е нашето въображение на база прочетени стотици източници. Няма как да знаем точно как се е случило. Експертите по стрелба щом казват, че се чува стрелба от 3 вида оръжие, как да спорим с тях? Вероятно всичко вече се знае, но едва ли ще излезе наяве за хората, за да не настъпят гражданско неподчинение или война. Те там не си поплюват. Всяка къща има оръжие. Много са въоръжени до зъби.Тръмп беше много адекватен и си търсеше обувките, които охраната хвърли до стълбите.

18

Анонимен

преди 1 месец

До До 14 При цялото ми уважение към анализа ти , в едно трябва да е сигурен човек в подобна ситуация , че зад всичко това стои голяма мръсотия , нищо общо с човешко . Останалото е човек да си прави изводите от къде какво настъпва .

17

До 14

преди 1 месец

Не казвам, че са избрали хахото с 20 диоптъра. Казвам, че са го оставили, за да го използват за алиби. Първите 3 изстрела са високоточни. Следващите изстрели са от стрелеца с очилата и те са накъсани и са изстреляни с друг порядък от време. Експертите от службите на САЩ казват, че се чуват изстрели от 3 вида оръжие. Първите 3 са от един вид, строгите 5 са от друг вид и шестия изстрел е в главата на момчето с 20 диоптъра очила. Като нищо са поставили и стълбата да се качи на покрива. Употребен е.

16

Анонимен

преди 1 месец

Не знам дали го съзнава , не знам дали и има някакво значение за него , но се превърна в надежда на човечеството .

15

Анонимен

преди 1 месец

Отговорете на простичко питане, куршумът отпред ли е дошъл или отзад, спрямо ухото?

14

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен 10 , и тия аматьори от Сикрет сървиз да вземат да изберат един хахо с очила с 10 диоптъра, викаш?? Аре по леко с конспирациите!

13

Нане

преди 1 месец

ливерастията се провали засега в краварника, жална им майка, ако бай тръмпи вземе властта... ===)))

12

Анонимен

преди 1 месец

Сам сред вълци?

11

Анонимен

преди 1 месец

Нещата в САЩ са извън познатия контрол.Атакуват се и двамата кандидати от едни и същи тъмни сили на феминистки и ислямисти в ДП, която вярно мрази много Русия, но истината е , че мрази повече САЩ от всичко останало.ДП е проклятие за Америка както ДПС е проклятие за България.

10

Анонимен

преди 1 месец

Оставили са сградата, която е точно срещу трибуната без осигуряване на покрива, допуснали са човек с карабина или AR15, което не е джобен пистолет, (за да бе се скрие, а трябва дори разглобен са се носи в раница) и са оставили стрелеца да стреля 8 или 9 пъти. Как изглежда? Изглежда като опит за убийство с участието на Сикрет Сървис, които са на подчинение на Байдън. Съжалявам да го пиша, но Сикрет Сървис или са пробити, или са много елементарни.

9

Българин

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп знае точно как са искали да го сготвят, но сега е рано да говори. Ще го направи след като спечели изборите.

7

MaйMyнaтa

преди 1 месец

И тоя е като пенсионера, кви президенти са тия, се едно нема човеци у САЩ

6

Анонимен

преди 1 месец

Не са ти казали, защото са очаквали друг резултат, ама..

5

Анонимен

преди 1 месец

Бяха го пратили на заколение направо. :(

4

Анонимен

преди 1 месец

До 1... това че кинефа ти е точно до кухнята, или в спалнята, не те прави по голям...