46

Анонимен

преди 1 месец

Не ме вкарвайте в ситуация да премина към квалификациите , примерно от рода " *** , но упорити " Всеки участвал в управлението на държавата под каквато и да е форма има вина за днешното и състояние , най-голяма вина има българския народ и то не заради примерно численост .

45

Българ

преди 1 месец

Държавата е длъжна да построи нови къщи на хората безплатно, за какво са плащали данъци цял живот? И да ги настанят по хотелите не да се подиграват с тях с разни фургони.

44

До 46

преди 1 месец

Да,Радев е предмет на друга тема.Например защо неговото служебно правителство подписа корупционния договор с Боташ?Плащаме по милион на ден и така още 13 години,горе-долу_четири милиарда.

43

Край Воден

преди 1 месец

Още гори,а Главчо тръгнал да се снима.Поне да беше убавец,а то посмешище.

42

дедо ви

преди 1 месец

абе разбирачи , какво искате от човека ?! прави каквото може , не е легнал под климатика ! айде отивайте доброволци да гасите пожари а не да седите и да щракате глупости !

41

Анонимен

преди 1 месец

До Василев Не ме вкарвай в някакви матрици , не може да ти се получи . Да важно е кой представлява една институция , но в рамките на съответните и правомощия и отговорности , излизането от тези рамки се нарича самоуправство . Казах ти ясно , а то е и просто за разбиране , Радев в случая не е предмет на темата .

40

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Връща се в дружинката на " Калинката " ....

39

Анонимен

преди 1 месец

До Василев Ми така ще е като си си избрал ролята на декор фикусче на театралната сцена , а те щом има сцена с фикусче си играят театрото , пък и добри парички падат около представленията ..

38

.

преди 1 месец

Главчуу, премести Сметната палата във Воден !

37

Празноглавчо

преди 1 месец

Престани да дразниш хората! И какво влачиш калинка- малинка със себе си? Да не сте двойка?

36

Анонимен

преди 1 месец

До Василев Това което правиш е просто пренасяне на фокуса към Радев , който като институция няма нищо общо с пожарите и гасенето им имащи за резултат човешки трагедии .

35

Анонимен

преди 1 месец

Баре две ведра вода за гасене да занесе.

34

До Главанака

преди 1 месец

Ей сперматозоид Бойков,спри помощта за Украйна и я пренасочи за бедните българи от Воден! Дай им едни 100 000 лв.,помогни им да възстановят имотите си! СРАМ е,голям срам две години да рантутим укритие,а със 200 българи с проблем да не можем да се справим!!!!!!

33

Анонимен

преди 1 месец

До Василев Защото някои отказаха , за други нямаше възможност , оказваха се в конфликт на интереси . Направи си справка за рецептата на " кашато " и тогава я коментирай . Радем има много грехове , главно кадрови , но в случая вината е най-малко негова .

32

Анонимен

преди 1 месец

Що главчо със свитата трябва да пътува до там, кметът не може ли да провери? Всъщност нека иде и да остане тая нощ с придружителите си, настанени в един фургон, да преспи там. Ако му хареса, може и да поостане. Хем да не е само път насам, път натам, ще икономиса малко.

31

Сретан

преди 1 месец

Отстреляш ли дебеланко, Главата сама пада. С един куршум два заека,нали имаше такава поговорка

30

Анонимен

преди 1 месец

Да се разходи до морето и да види какви коли се карат и какъв купон се вихри.И нашите "хотелиери" отчитат ли приходи.Сега е фул и яко пара се върти.

29

Украинец на повикван

преди 1 месец

Гузен е. Затова се активира. Главанака е матрьошка. Развинтиш ли му главата се показва Лойко. А на Лойко вътрешността е пълна със зависимости. Не играе ли по свирката на ,,посолството" е готов за ЦСЗ. Има решение. Най добрите снайперисти са украинците Слава Украйна,те пак ще ни освободят!

28

Анонимен

преди 1 месец

България притежава само 2 екипа за гасене по въздух. Един екип за Кугър и един екип за МИ-17. Защо, бе? Можели да сме толкова бедни, а да пращаме по 80 милиарда евро на Украйна докато било необходимо всяка година? България ще изгори от некадърници чуждопоклонници.

27

Кирчо

преди 1 месец

Предлагам да се открие редовна самолетна линия от София до Воден.