37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37, ти си национално бетствие :) Дънинг-Крюгер яко те е треснал и дори не осъзнаваш какво дъно си :) Жалка картинка, 80% са като теб!

36

Анонимен

преди 1 месец

До 33 Къф застой ве брат ... Имама джисиеми водни ски интернет пелйстаейшан .. Застой ми вима ... Ейййй ...

35

Анонимен

преди 1 месец

"Другият вариант с кремовете 50-ти фактор води до това, че от морето се връщаш толкова бял," Проблем е, че си бял, неолиберлче, налииии!!!!

34

до 30

преди 1 месец

То затова в недалечното минало хората на 25-30 са изглеждали като на 50-60.

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18, стига с това "едно време". Едно време са си слагали пудра на лицето блъскано с алуминий... сега дали ще намериш някой да направи същото, а? Или да си слага сутрин в кафето арсен за да има имунитет срещу отравяне? Ей такива като теб държат човечеството в застой! Щот все "едно време" гледате!

32

Слатински трол

преди 1 месец

Аз съм от ромски произхОд и нямам проблеми с тена. Да му мислят белите българи!

31

Анонимен

преди 1 месец

Това се знае от много години, но путинофилите са с половин век назад, така че за тях е нова информация.

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27, за това баба ти беше съсухрена още на 60 години, а на Джейн Фонда ѝ се възхищаваше.

29

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът с тена и изгарянето на слънце е, че почивките станаха много кратки през последните 35 години. Няма време да изгориш, да се оправиш и да продължиш със слънчевите бани. Другият вариант с кремовете 50-ти фактор води до това, че от морето се връщаш толкова бял, колкото преди морето.

28

Анонимен

преди 1 месец

Преди години нямаше кремове и на плажа стояхме на слънце в началото малко и всеки ден увеличавахме времето през първите дни. Почти винаги ако почервенявах е, но с два дни под чадъра нещата заспиваха. Накрая изобщо не изгаряхме. Е, тогава почивките бяха по 20 дни, вкл. и детските лагери на морето, а но по една седмица както е сега.

27

Анонимен

преди 1 месец

Баба ти едно време е фащала здравословен тен на къра с мотиката :)))

26

Анонимен

преди 1 месец

Това на снимката докторката ли е? Къде преглежда да си запиша час разбираш ли?

25

hhahahha

преди 1 месец

Остава да кажат и че витамин Д е опасен, а това да си дебел и бавно да ти се увержда всичко е много хубаво, щото всичко друго е фотошоп.

24

Гей от Лом

преди 1 месец

За първи път бях иззнасилен на 14. Беше от баща ми. В Лом често се случват такива неща

23

aaa

преди 1 месец

Истината е, че слънцето много състарява кожата. Появяват се бръчки, кожата става по суха и тн. Та от тази гледна точка докторката е много права, трябва яко кремове, шапки, чадъри и без много излагане на силно слънце между 2 и 4. Щото като заговорихме за дедовци, то и моя дедо яко блъскаше по двора да копа доматите, обаче като стане 12 часа се прибира за обяд, удря едно винце и после един здрав сън и излиза чак към 4-5.

22

Гей от Лом

преди 1 месец

Има ли някъв шанс да намеря тука някой от Лом дето да ме иззззкърти от ссекс или да търся другаде?

21

До 18

преди 1 месец

Гледам родителите си,на 70,разведени от 30 години.Бащата не се спираше до преди 2 години. Лозе,градина,пчеларство,дърводелство.Хванал два дървени сандъка с пчеларски магазини пълни с мед,навън 39 градуса,и не мога да го настигна. Храни се на 50% със собствено отгледани продукти.Майка ми,от както я помня,все на сянка и да си седне,а ако може и да си легне.На инсулин от 20 години вече.Кръвна захар 12.Десерт не изпуска, закуска Марс/Сникърс.В момента и двамата едвам шават.Различни начини на живот.

20

Анонимен

преди 1 месец

Сегашното слънце не като едно време. Като бях малък си спомням слънцето светеше леко в жълто и беше приятно. Не изгаряше така. Децата по цял ден лятото играехме навън дори и в най голямата жега. Сега слънцето свети в бяло и се усеща как гори кожата. Явно атмосферата се е променила заради замърсяването и вече пропуска повече от вредните лъчи.

19

деда ми

преди 1 месец

началото на март е на цялата газ по Витоша гол до кръста на -20 щото слънцето изпекло, цяла година почти ходеше без фанела, ставаше като cигaн. Лятоска между 12 и 16ч си изсипваше по една две кофи със студена вода, вика това е закалка. Зимата влизаше бос в реката за риба. Крем не е ползвал никога. Пиеше домашно винце умерено, и само чисти нормални храни. Работеше доста но не и по график, вика който гони времето то го надбегва. живя до 94г и много доктори който му слагаха кръста си заминаха

18

Анонимен

преди 1 месец

Сега е модерно хората да са нежни и да се пазят от всичко, защото било "нездравословно", затова на 60 години се оказват с куп болести.