67

Анонимен

преди 1 месец

До Евроатлантик 79. Кого си чул да се оплаква бе нервноатлантик ?

66

Ако не беше

преди 1 месец

Корупционния договор на Радев и служебното му правителство,по който плащаме по милион на ден,за една седмица Воден ще е възстановено.Но не плюете по Радев?Дори и десетгодишните деца ще плащат,дори и тези във Воден плащат,за да си пълни Радев чекмеджета, а бившият министър на Енергетиката Росен Христов да си живее бейски в Дубай.

65

Евроатлантик

преди 1 месец

Е какво се оплакват тия? Нали няма да плащат наем. Държавата ги предоставя напълно безплатно! Неблагодарността на българина е безгранична!

64

Анонимен

преди 1 месец

пара,зитите да си заминават ....

63

Анонимен

преди 1 месец

*** да си заминават откъдето са дошли, в 80% от територията на Украйна няма никакви военни дейюствия - защо са още тук??? На тяхно място в хотелите да настанят пострадалите от пожарите!

62

Анонимен

преди 1 месец

Излезте на протест и обиколете адресите на всички "държавници" и "управници" от всички сфери. Най вече тези родени от Борисов и Пеевски. Ще си приберете всичко с лихвите. Синът на Божанов нотариуса ви следи

61

Анонимен

преди 1 месец

Целият народ ( с изключение само на шепа мало,умници) се възмущава, че хрантутим мързеливи и неблагодарни наглеци, но нищо не се променя. А горките ни сънародници ги настаняват в контейнерри!

60

Анонимен

преди 1 месец

Тия чакат молби и после настаняват и като стане засечка викат че молби нямало. А не може ли първо да струпате 20-30 контейнера да настаните хората и после да чакате молбите. То му се запалил живота откъде да мисли за молби и да пише писма ?

59

Анонимен

преди 1 месец

До тъй.....тъй 72. Къг климатик ? Кой ти каза че ще има ток ?

58

тъй.....тъй

преди 1 месец

Ако са без климатик, по-добре отвън на поляната.....

57

Анонимен

преди 1 месец

нашите в контейнерри, чуждите в луксозни хотели на морето!

56

Анонимен

преди 1 месец

Българинът е скромен човек. Примирява се и с малко. Я покажете видео репортажите от момента, когато пробваха да настанят украинците във фургони! Отказаха да влязат. Скандираха. Заплашваха. Изпратиха им автобуси и ги натовариха за морето. Сега във Воден се радват и на едно фургонче. В петък показаха една жена с *** как влиза в един фургон (изпратени бяха 2 бр. от ДПС Пеевски) и държеше ключове. Плачеше от радост казвайки (перефразирам) "Тези ключове ей така ще ги държа. Много съм благодарна".

55

Анонимен

преди 1 месец

Украинците да не би да са в контейнери .Казаха им че ще ги местят там и от сутрин до вечер ги даваха по ТВ и какви били лоши условията.За изстрадалия българин обаче знае че няма Държава за него и дори не смее да си помисли че накой ще му помогне.Ние останалите българи трябва да нададем вой и да изметем тази власт дето гледа само себе си.

54

Анонимен

преди 1 месец

Академик Денков преди месеци се похвали че е подписал споразумение България да участва във възтановяването на Украйна. Тогава разказваше ка ще помагаме със строителни матеряли, пари, техника и работници за възтановяването на разрушените Украински села. Много ми е инересно защо България не направи същото и за възстановяването на български села?

53

Mен

преди 1 месец

Как не ви е срам ! Какви са тези контейнери без санитарен възел без климатици по 8 човека вътре като мишки и 5000 хил лв за къщите им ? Как се строи къща за 5000 лв то покрива е толкова даже повече !На ромитТе им дадохте жилища в София да живеели цивилизовано! На украинците помощи и жилища по морето !На имигрантите построихте убежища , А на бедните българи които ви плащат данъците и сметките контейнери! Как не ви е срам !!!!!!!!!Какви застраховки да имат те пари за хляб събират !!Срам и позор!

52

килър петков

преди 1 месец

само пожари, наводнения, земетресения, глад, глоби, бой и полицейски час за ганчето !! най обичам да мачкам ганчета по улиците и нямам търпение да ги пратя на фронта за да плувам в долари !!

51

Анонимен

преди 1 месец

за хохлите хотели и сичко без пари, за *** контейнери и призовки. нали искахте Промяна ? еми ето я - промяна на населението и тя почва с вас !

50

Анонимен

преди 1 месец

8 човека в 20 квадрата фургон? Сигурно само прави ще седят вътре.

49

Пенсионер

преди 1 месец

Горките хора. При тази адска жега ,без климатик , тези контейнери са негодни за живеене.

48

Анонимен

преди 1 месец

Що? Не може ли и тях на хотели по курортите, като украинците? Все пак за наши граждани става въпрос. Те, поне, се внасят и са се внасяли с години в нашия бюджет.