370

Що ги бавихте

преди 1 месец

Вместо да ги посъветвате набързо??? Да си знаят следващия път! ***

369

Шарлатани

преди 1 месец

Кирчо и кокорчо, и Лорер, са шарлатани. "татко им прецедента Радев тааака ги нарече. А айадемика за съжаление е дин мишок, кукла на конци. Може би не е лош човек, но го манипулират.

368

абе

преди 1 месец

как ли щяха да посрещнат лена

367

дедо ви

преди 1 месец

хаха киро нема да се научи къде и кога да се появява , а си мислех че след наводненията си е научил урока :)

366

Анонимен

преди 1 месец

Петков посочил, че трябвало самолети за гасене на пожари - ами ако не бяхте крали като изтървани пари щеше да има и за самолети и за пожарната. Тия двамата са най-продажните и некадърни политици от целия 30 годишен преход!

365

В Бг

преди 1 месец

Има в пъти повече частни самолети, отколкото по всички държавни служби взети заедно. Да помислят,ако могат кой направи тва в бг. Не е ПП ,а тез де държат държавата от много време ,тва е положението. Крадена държава

364

Анонимен

преди 1 месец

Абе бай денко стана Академик докато бешв министър на образованието. Нешо за конфликт на интереси да спомене някой? Дайте дисертациите да ги разгледат компетентни хора? Да се провери кой и как ги е писал. Да се проучат факти и обстоятелства от Факултета в който е той и май жена му. В няколко статии се споменаваха много интересни неша за там.

363

До УЧЕН

преди 1 месец

Тоя Денков за мен е никакъв учен, завършил съм химия в университет и знам какви дисертации и публикации е написал.............гола вода е..................както казват хората, аз не съм професор или доктор по химия............но вече ме е срам да кажа че съм химик заради тоя "академик"!!!Приятелите вече ми викат: "Всички химици лки сте толкова гламави??"

362

тия двамата

преди 1 месец

умници , ако мислеха за хората, нямаше да подарят работещи БТР-и на Украйна и щяха да осигурят поне няколко хеликоптера за гасене на пожари!!

361

Дебили

преди 1 месец

Нали тия некадърници купиха една дузина чертежи на ф16 сега защо няма с какво да се гадят пожари

360

Анонимен

преди 1 месец

Сопи няма ли в това село? Тези За една вечер продадоха евтиния газ,накупиха прескъп,вкараха посредници и купуваме пак руски газ с 30% горница. Колко други поразии направиха и що млрд заминаха незнайно къде. Големи управници. Прекалено много поразии направиха за много кратко време. Няма други толкова даровити като тях.ако в Харвард завършват такива хора те сами щяха да си закрият университета! По добре да не бяха ходили да дразнят хората.

359

Отличник

преди 1 месец

аман от копейкивместо да ревете за 100-е БТР-а дадени на Украйна, питайте защо останалите 750 бройки от същите стоят в складовете в момента. Или тоя въпрос не ви изнася?

358

Радев е отговорен

преди 1 месец

Тия другаре там всичките са с червени партийни книжки и са гласували за БСП, обаче БСП и Радев, който БСП издигна МЪЛЧАТ. Мдам. А сега управлява и служебния кабинет на Радев. Обаче на сел яните там Денков им е виновен.

357

Анонимен

преди 1 месец

Сопи немат ли да им теглят по един бой :)))

356

Анонимен

преди 1 месец

Обаче, според местния издуххан русофил, "виновни" за бедствието са Кирил Петков и акад. Денков!

355

Анонимен

преди 1 месец

Така коалиция БСП за България получава 8 мандата, Възраждане 2, ПП ГЕРБ-1.

354

Анонимен

преди 1 месец

За осми пореден път, досегашният кмет на община Болярово Христо Христов спечели надпреварата в местните избори. 77.75 %от действителните бюлетини са с вот за него, показват данните при 100 процента обработени протоколи.В Общинския съвет коалиция БСП за България е с мнозинство. За кандидатите на Левицата са 71.67 % от действителните бюлетини.На второ място в битката за местата в общинския съвет е Възраждане с 14.07 %, на трето е ПП ГЕРБ с 11.88 %.

353

Зън

преди 1 месец

Всички управляващи са там с бели ризи.нещо не е нормално в тая държава.420натодни представители ,да бяха отишли по една кофа вода да хвърлят,щяха да спасят половината село.По важно е да ви хапката кюфтенца и кебапчета и си стоят на климатици.А като дойдат избори,отивайте да гласувате не спират да агитират.хора на който очите им да на г.ъ.з.а.

352

Русия

преди 1 месец

МaHraлиTе на Посолството. 30 лета БАНАНИ

351

НАРОДНА ПОГОВОРКА

преди 1 месец

Право куме в очи!!!