49

спилий

преди 1 месец

цирка е за няколко милиарда и е много добър :) :) :) ОБРАЧИТЕ от фирми остават извън управлението и са готови да си изядат едната ръка за да могат да се измъкнат. ДПС 1 и ДПС 2 трябва да са извън управлението , министерството на земеделието трябва напълно да се освободи от османско присъствие и съжителство, ...... :) джевдет и кючук са мръсни дерибей :) /

48

Анонимен

преди 1 месец

Имаш власт имаш и пари . Нямаш власт нямаш пари. Закон.

47

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще контактува в политиката с Доган.Той за месеци каза на Пеевски феномен и сега го гони.Що за контакт може да имаш в такава среда.Кой нормален човек , българин и особено християнин ще иска да служи на такъв човек.Никой.

46

до

преди 1 месец

Но и Доган ще му е последната победа.С такава пирова победа над Пеевски , в която всички видяха свалената маска на един подъл човек, Доган няма политическо бъдеще.

45

Анонимен

преди 1 месец

Без политическа подкркепа у нас, Пеевски е пътник. Изземване на предприятия, блокирани пари, съдебни дела, фалити. И Магнитски като капак

44

Анонимен

преди 1 месец

Кога ще правим осмянка?

43

Анонимен

преди 1 месец

Младежкото ДПС се събира, за да заклейми дебелянът-*** на снимката.

42

Анонимен

преди 1 месец

Ние в България сме доебни хорица. Когато видим, че на някой големец му се клатят краката, радваме се. Но сме и милосърдни. Но от тези, които са били около него, прошка няма да има. Бойко, Нинова, Петеов, Атанасов - ще го разкъсат, само да се позаклати още малко.

41

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Докато съществува тази гнъсна партия ДПС,няма да има просперитет за нас.Имам предвид гражданите на България.Само за далаверата се натискат" младежите".Е,отваря им се още по-добра възможност,Шиши със сигурност ще им подсигури по-високи позиции и постове.Да видим сега,колко са лоялни на мислителя с катинарчето.

40

Анонимен

преди 1 месец

За разлика от всички партии ДПС обучава младежите си. Чудно как Доган сложи този *** Шиши за когото цяла България знае каква му е дипломата, като докторантурата на оня министърка на туризма Марияна Николова от библиотекарския който е на ДПС. Всичко е алъж вериж.

39

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Пеевски мяза вече на шаман сектант. Някакви нови начало, светло утре, хора. Къде бе? Хората у нас, за добро или лошо, ненавиждат богатите и нахалните.

38

Анонимен

преди 1 месец

Ами за пари е, Осман Октай каза:Пеевски е доведен и сложен да дава пари на Доган в ДПС.Търсил му е 60 милиона за тец Варна.И да даде Пеевски и да не даде ще го махне, или поне ще опита.Пеевски не е дал така или иначе и ето ви какво стана.Поне се видя истинското лице на ДПС за пореден път.Даже и слепите видяха как се отнасят към българите и християните там.

37

Анонимен

преди 1 месец

От сега си представям колко тъпо ще гледат дерибеите на изборите за председател, когато осъзнаят, че редовите членове масово подкрепят Пеевски. Това не са ви смачканите хорица от възродителния процес. Поколенията са други, а на новото му писна шепа наглеци да го третират като собствена стока и да го използват само за избори.

36

Анонимен

преди 1 месец

Вежди каза по Нова, че шефът му Тиквата е разрешил ДПС.

35

Анонимен

преди 1 месец

Спора между Доган и Пеевски не е за жена. Значи е за пари

34

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Ами,да решават младежите,всеки си има глава на раменете.Но.Тези младежи до един очакват келепира за в бъдеще,кой кмет мечтае да стане,кой депутат,кой пък само ръка да вдига,когато му кажат,срещу мазна комисионна.Или Сокола или Шиши.Келепир все ще има.Третата възможност-на тютюна обратно,както писа по-долу някой.

33

Анонимен

преди 1 месец

Не отписвам Пеевски нито в ДПС, нито с нова партия.Има кураж това момче.Никой в Бг досега не с е противопоставял на ислямиста Доган.Никой, поне в политиката.Ние и затова се влачим в ЕС и НАТО.То с такъв султанат в републиката няма как.

32

Анонимен

преди 1 месец

Да се чете- талибанте в ДПС се събраха по призива на аетолаха си Доган.

31

Анонимен

преди 1 месец

Доганизъм , Пеевщина. То разлика няма.

30

Анонимен

преди 1 месец

Новото начало ще е до изборите в парламента.