157

Анонимен

преди 1 месец

Апетита идва с яденето. Днес даваш Украйна . Утре даваш Източна Европа. А след това ще те питат за Аляска.

156

Анонимен

преди 1 месец

До172 . Какво разбираш под Русия . Самия ти си заблуден . Тази територия е неконтролируема. От единия до другия край действат различни вътрешни управления. Околната среда е се замърсява . Без контролно се изваждат природни ресурси . Населението съществува в страх и без права. До живот е зависимо от местните губернатори - феодали.

155

Анонимен

преди 1 месец

Войната ще спре когато в Русия настане Демокрация.

154

Кръчматъ

преди 1 месец

Тръмп няма да му прости изказванията и действията на този Клоун в негов адрес ако спечели Изборите..., това е повече от сигурно, а британците не оставят "следи" след себе си, пример - Березовски!

153

До 171

преди 1 месец

И от кога пък тая част от Уколандията дето винаги е била в Русия е половин Европа бе украински просяк или мислиш ,че тук ти е Урколадия и просешките ти лозунги ще минат,е те май и в Урколандия не вървят и за това хората ги ловят като животни на улицата да ги пращат да умират за Зеления Клоун

152

И на запад ще им..

преди 1 месец

...светне , че илюзията за мир и демократизация на Русия е свършила и че със терористи не се преговаря като ще е война война ще е ! Никакви отстъпки ! Обръча се стяга разполагат се от всякъде ракети извършва се пълна мобилизация и се готвим за война всичко преминава на военни релси или победа или унищожение -- а на античовешкия режим не трябва да се дава нито една педя земя ни украйнска ни каква да е друга да им е ясно ! Без увъртане без преговори до край ! Е това е политика !

151

До 168 -ясно е че си

преди 1 месец

-фен на Путин и се правиш на разсеян каква била ползата на САЩ да се месят на Путин --еми няма полза да свалят панталонките и да капитулират пред исканията на Путин и да му дадат половин Европа и половин свят на него и БРИКС и във другата да се разпореждат Иначе Медведев им каза искам да ви направя живота лош да не вие хубаво да живеете да ви е страх че можем да ви отнемем всичко ние имаме ядрено оръжие и няма да ви позволим добър живот --цитирам по памет ! Злоба и атом !

150

До 169

преди 1 месец

Ами бате ти Джо го предизвика това и на всяко господство,което се опиташ да наложиш винаги ще има кой да се противопостави.Като се казва,какво сам си си търсил си си го намерил

149

Бате ви Тръмп....

преди 1 месец

Какво ще прави със Китай и новото им творение БРИКС ? БРИКС е отговор на две заплашени от САЩ много силни държави борещи се срещу еднополюсния свят ръководен от САЩ -- тези не щат щатски мир искат света на две и ядрен параритет Русия и Китай искат нови сфери на влияние и във Европа и на всякъде Байдъ не дава,а Тръмп ще дава ли ? Е и като даде за лой ще е добре --за ЕС НЕ ! Веднага ставаме врагове и започва икономическа война -- не знам НО виждам ,че ще обърка нещата много здраво !

148

До 166

преди 1 месец

Ами Зеленски да извади пари и оръжия и да спира Путин,ама нямал нито едното нито другото.Та,както казах , който дава парите той поръчва музиката,а Тръмп не вижда защо Америка трябва да е длъжна с нещо на Украйна,щото е бизнесмен и всичко в бизнеса е дай ми на ти.Ако виждаше някаква полза за Америка от Украйна щеше да я подкрепя обаче полза няма

147

Анонимен

преди 1 месец

Той и с дебелия Ким се среща няколко пъти и накрая ... нищо! Мисля, че Зеленски вярва на Тръмп, колкото вярва и на Путин!

146

Бате ви Тръмп....

преди 1 месец

.... Ще започне абсолютна бъркотия във света ! Той смята че е ,,краля слънце,, и че всички просто го чакат да направят това което той иска и всичко да стане цветя и рози А войната във Украйна може да спре само по Путински със пълно завладяване на украйна и установяване на про-путинско правителство --това е според Путин А според Зеленски войната ще спре когато Русия получи такива неприемлив загуби ,че да я откажат--това не е невъзможно ! Варианта на Путин също е възможен ,а при Тръмп хептен!

145

До 163

преди 1 месец

Ами що никой не иска да направи референдум и не се питат българите искаме или не искаме или се страхуват от отговора ,ама няма това да е вечно не ти ли е ясно

144

До 162

преди 1 месец

Ами манталитета им е на необразовани същества дето е си живеят някъде в соца и си мислят ,че всички са длъжни да се занимават с техните простотии и си вярваха,че НАТО ще се юрне да воюва с Русия щото са много убави .Ама що НАТО и ЕС не им изпълняват украинските фантазии

143

Анонимен

преди 1 месец

До До 156 "Ами може и ние можем" Е като "може" що не го прави уе? Тва е смешно и няма никаква логика да стои при "поробителя"

142

Анонимен

преди 1 месец

Доколкото е ясен манталитета на Бандеровците - ша има втори опит срещу едноухия! Няма не искам - ще ни давате пари и оръжия, докато измрем всичките и Путин стигне до Лвов!

141

Пловдив

преди 1 месец

Можело да има и хубави новини . Украйна без САЩ кошмар за украинските нацисти , ужас за корупцията в Украйна , светли дни за народа и държавата на Украйна .

140

До 152

преди 1 месец

Това,че аз имам пари прави ли ме длъжен да храня украинци ти май си живееш.още в соца или украинците нещо от Чернобил ги е облъчило ,ама май са си генетично tъпи

139

До 152

преди 1 месец

Украинския просяк дошъл от Уколандията обяснява кой ,какво имал или нямал Ще припадна от смях

138

До 159

преди 1 месец

Пак ли украински просешки лозунги бе ,не разбрахте ли,че тук не вие Уколандията