18

Марилена

преди 1 месец

Лудият срещу дементният _ ще се посмеем малко:-)))!!!!

17

3aйo Цuцuн

преди 1 месец

To u Huku ucka ga nътyвa...

16

Анонимен

преди 1 месец

Либерастите се закопаха

15

Запомнете добре:

преди 1 месец

Победителят в предстоящите президентски избори се казва Джо Байдън, за да се сбъдне писаното, че крепостните феодали ще бъдат сразени в тази война в началото на есента на 2025 г.

14

Анонимен

преди 1 месец

Шефа: Бай Дънчо, айде качвай се на оперативка, време ти е, ще те настанявам в Герена. Вземи и Шорош, да не му се обаждам, че нещо не ме слуша. Айде, по-чевръсто. Пардон, Геена.

13

Хм

преди 1 месец

Основният въпрос е:Какви са възможностите на Сорос да манипулира вота?Видяхме,че около 5% не са му проблем,но дали може и повече,при това на различни видове избор едновременно?Сегашната ситуация изисква потенциал за измама над 10%!

12

Беновска пипа

преди 1 месец

Единственият шанс на демократите в САЩ да излязат от войните, които предизвикаха и щяха да печелят, а нещо не ги печелят, е да загубят изборите и да предоставят на Тръмп възможността да прекрати войните. Така, че Байдън ще е кандидатът и естествено ще загуби изборите.

11

Факт

преди 1 месец

Всъщност Байдън може да бъде свален само от шефа на демократите-Дж.Сорос!Но явно вече има доста демократи,които се замислят за бъдещето на партията след като Сорос(91г) сдаде багажа.А то хич не е розово-един разгром в изборите(за Белия дом,Сената и Конгреса) ще ги изхвърли трайно от властта и облагите!

10

Говедовъд

преди 1 месец

Айде отиде и другото ухо!

9

Анонимен

преди 1 месец

Щом са толкова сигурни в победата, явно знаят по-добре. Не е важно кой как гласува, а кой как брои гласовете. Та ще намерят десетина милиона мърртви души, набори на дедо и по- стари, да пратят по едно писмо с вот от гробищните паркове, където им е постоянния адрес от години. Демокрация, батеее

8

тръмп е крадец

преди 1 месец

президента Байдън е в отлична физическа форма, а ума му е остър като бръснач! Не пипайте нашия водач и баща на народите!

7

Просто Преводач

преди 1 месец

Същевременно вицепрезидентът Камала Харис увери едрите дарители на средства за кампанията на демократите, че партията ще спечели изборите,Или казано на Прос-т Български да преведем- Дарителите искат да са сигурни че дареното към Байдън после ще им бъде върнато стократно)) естествено ако Той не вземе властта- ще пият една студена вода--нещо като в БГ --няма голяма разлика хахахах

6

Анонимен

преди 1 месец

Екстра си е дядката малко не го слуша главата, но е здрав готов е за Олимпиадата да носи знамето на говедароланд в Париж

5

Марин

преди 1 месец

Ако не се оттегли дам, ще му организират естествена смърт с тя ковид - така по американски.

4

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте ни занимавали с тази откачалка, от която нищо не зависи!

3

Клуб на пенсионера

преди 1 месец

Той се справя чудесно и е много борбен.Има надежда.

2

9

преди 1 месец

Групата е по-добре да се нарече "хвани ми щафетата!"

1

пожелание

преди 1 месец

Да му сменят по често памперса ,защото тази велика държава стана за ашак на света !!