250

Топла точка

преди 1 месец

Разпитайте в Търново за Симо Тека - полицаите, т.нар. ъндърграунд, тинейджърите момчета хахахах. Веско Михайлов и неговите замъци ще ви се сторят миловидни като анимационен филм покрай тоя истерик на амфети.

249

ТТТ

преди 1 месец

Що не ги прочете тез емайли бре психопат. Иначе Възраждане пълно дъно с таз комисия. Вместо да се занимават с ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ дето окрадоха парите от Европа тръгнали да гонят човека който върна хората в един изостанал район . Коце, Коце обърна и ти палачинката само и само да не изпуснеш кокала

248

Second hand food

преди 1 месец

В понеделник започнете заседанията на тази " комисия" с тестове за интелигентност, наркотици, български език, алкохол и психотест.

247

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 249 Ивелин е завлякъл МИЛИОНИ от т.нар. акционери а построеното е пълна бутафория без никаква реална историческа стойност. Това буквално е увеселителен парк без смислено съдържание (щото няма и много увеселения).

246

Анонимен

преди 1 месец

Некъв си Симон наркоман кво е направил досега, поддържа страничка във фесбук и лиже подметките на Шиши, а Ивелин е построил нещо смислено.

245

Анонимен

преди 1 месец

Голямо плюене беше по Цанов след клиповете му. Не го разбирам - тро.ло.ве на партия със 100 000гласа, която на бъдещи избори няма да я има плюят човек със 600 000 абоната.

244

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин Михайлов че е мошенник, мошенник е. Ама тоя Симон Милков е тотално дъно и той. Да се оправят там, не ни ги навирайте в лицето, ако обичате.

243

Анонимен

преди 1 месец

Какъвто и да е Симеон Милков, трябва да си идииот да не ти прозвучат странно всички тези фирми, дори и само заради патриотраските им имена, които представляват политическа пропаганда сами по себе си, тоест има замисъл да бъдат ползвани за политически цели от самото начало,

242

Руси

преди 1 месец

Този изкривен наркоман на кристали защо изобщо го коментирате ,имам в предвид лицето Милков ? Пропаднали сте !

241

Panosh

преди 1 месец

Да БЕ ДА.По голяма и вредна секта от политиците няма.

240

Мак лайн

преди 1 месец

Страшно падение на България като държава и като общество, Симон Милков командва парада.

239

Анонимен

преди 1 месец

Тоз мошеник с имотите без един лев данък разправя че много нАучил от книгите :) От коя книга ве бате ? Да не си чел някоя от книгите на Ружа Игнатова :) Тоз въобще не е чел книги . Аз като кажа нещо казвам и книгата в която го пише . И всеки друг . А тоз само - ОТ КНИГИТЕ :))) Голям книгочетец . Поне да се беше научил да лъже по добре . Срамота . Коскоджамите мошеник а не мой да лъже като хората . Пуууу . А кви мошеници имаше на времето !!!

238

Тон

преди 1 месец

А Симон болния ще бъде съден и осъден! А комисията зареди платените клеветници,и зареди този измислен луд, авторитета им падна до равнището на гръцки запустял кенев!ти спри бизнеса на човека за да не може да плаща, и обеждавай хората че не плаща, затова всички бг предприемачи са навън и са спокойни!

237

феникс

преди 1 месец

Симон Милков за пари и душата си ще продаде.Не ни занимавайте с УТЕПЛЯЦИ!

236

Тон

преди 1 месец

Партиите за 35 години феодален строй,които си мисли че държавата е негова ни разказаха играта, по мое мнение към тези келе.и ,нулева толерантност и милост,и тези десет фамилии който си мислят че сме тяхна собственост, да ги наврем там където им е мястото, няма едно,ама наистина едно нещо което да е наред,да се вдигаме, дълго търпяхме!

235

Анонимен

преди 1 месец

Интересни създания сме това българите , харесва ни да живеем в keнeф , да сме сред ***..ната , превърнаха ни средата в keнзa..ниk ей тия " управленци " , а на нас ни е убаво , топлличко от гниенето , храната в изобилие и ни харесва , може малко да проплакнем смръднята за некой ден по гръцко и после пак цоп , нямаме ли срам бе , нямаме ли достойнство , че за кво са ни , не са пари я .

234

Анонимен

преди 1 месец

тролчета с коментарите си няма промените мнението на хората... Секта сте , секта на Сциентологията

233

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТочно в целта. Докато цирка с унищожаването на легитимен бизнес продължава ОНИЯ изнасят реакорите и оборудването за стотинки. КФН шефа се произнесе, че всичко е точно и постоянно проверяват. Имали съмнение...голям праз. оствете ги да бачкат и внасят в хазната.

232

Йокин

преди 1 месец

Тъй де,затуй са величия!!!

231

Анонимен

преди 1 месец

Може ли да не ни занимавате с шизофренните истерии на Симон Милков? Мола ви са!!!