27

До Зозо

преди 1 месец

Гледам Зозо урколаша се изказва тук все едно ни интересува неговата Урколадия

26

А може би щеше да му

преди 1 месец

се размине ако не се беше държал арогантно в съда. Нещо като Навални, голям отворко играеше, понеже знаеше, че има гръб, а това се потвърди веднага след съмнителната му смърт. Веднага жена му се появи на точното място в точното време да говори за великото дело, което той бил започнал и което тя щяла да довърши... Йоланда Навална, или там както се казваше :D Очаквам и тоя да умре случайно и неговата жена да се окаже на следващата среща на НАТО, а защо не и съпруга му, нали сме прогресивни?

25

Зозо

преди 1 месец

Маша - Алкаша изказа ли се по въпроса?

24

Varg

преди 1 месец

Чудесна новина

23

Анонимен

преди 1 месец

19 вземе си прегледай опорките и скрипта за тях. 16 г е присъдата а не възратта. И хич не си дете на 16 според законите даже и в беге щом можеш да извадиш лична карта, да работиш, че даже и шофьорска книжка. Либералчетата живеете в друга реалност.

22

Все тая...

преди 1 месец

Всеизвестно е че "журналистите" ходещи на такива места са ШПИОНИ,прикриващи дейността си зад журналистическата карта. Такива са руските журналисти посещаващи САЩ и Европа , такива са и американските и европейски "журналисти" ходещи в Русия, Китай или Северна Корея..... ВСЕИЗВЕСТНО Е. Няма нищо скрито. И нашите го знаят и врага. И понякога, когато бай журналиста прекали със събирането на информация се налага арест, затвор или изгонване от страната.

21

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се че е шпионирал. Какво друго да прави. И ако не е имало друга причина за ареста и делото, то щеше да си шпионира още. Контролирано се допускат до определено ниво на информация и така си шпионират без да ги закачат. Не мисля че се е добрал до нещо много секретно, щото щеше да скочи от високо с летален край. По скоро ще го разменят за някой руски шпионин.

20

Анонимен

преди 1 месец

До 16 е то идил е сащ.

19

Анонимен

преди 1 месец

Вече и децата затварят, болни мозъци.

18

Анонимен

преди 1 месец

14 скоро ще почнеш да ревеш че си се родил. Крайна приключи. Либерастията с джихадистките наци номера пролети и майдани също. Целият свят е срещу вас грантаджиите наркомани.

17

еколкогия ЛИ ?

преди 1 месец

В Дания отскоро най-гледаното нещо е 5-сериен документален филм "Черният лебед" за корупция и пране на пари. Филмът е предизивкал официално изявление на министър-председателката и е довел до множество оставки и стотици дела. Във филма главното лице е дошла като дете от Босна жена, следвала в Дания и с ледения си характер станала посредник между мошенническия,престъпния свят, света на големите инвеститори и всички слоеве на властта

16

Анонимен

преди 1 месец

Ако бях на мястото на руснаците, тоя щях да го продам на ИДИЛ

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "600 хиляди убити московски" Да де, ама Зеленски каза, че убитите във ВСУ са 31 000. А всички западни аналитици твърдят, че съотношението на загубите Русия - Украйна са 1 към 5 в полза на Русия. Тоест убитите московски ... са около 6 000.

14

Анонимен

преди 1 месец

А се сърдят на България, че лови руски шпиони.

13

Русия Пак Прояви

преди 1 месец

Милост след като Присъдата НЕ е Смърт Чрез Електрически Стол по Американски Пример!

12

Анонимен

преди 1 месец

600 хиляди убити московски ***. Форумната копейка скоро ще е при тях

11

VladTepes

преди 1 месец

До VladTepesКато екстра ПКТ включва рум сървиз.

10

VladTepes

преди 1 месец

Има нужда от дълга спокойна почивка в ол инклузив ПКТ.

9

Малък Праз

преди 1 месец

Още в интервюто с Тъкър Карлсън, Путин заяви, че руското и американското разузнаване на са прекъсвали връзката по между си. И че очаква америнанците да се свържат и да се договорят за този "журналист". А тази професия често се използва за прикритие на разузнавачи, заради естеството на работата и достъпът, който се дава на хората от пресата.

8

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 месец

Каскадьорите в Холивуд са в пъти по-добре платени и в безопасност, отколкото журналистите в просия. По-добре в уестърн на Алек Болдуин, отколкото журналист при монголоидите! : ))))