54

Спокойно

преди 1 месец

Всички летища са преминали на резервна операционна система

53

От Майкрософт

преди 1 месец

Така е като плащат 1 Виндовс а ползват 100

52

Анонимен

преди 1 месец

дрогарю путин спрете интернета на русофилите в България веднага че пак почнаха да ръсят бисери

51

Анонимен

преди 1 месец

що триете

50

IQ 3.14

преди 1 месец

До До IQ 3,14...кво искаш да ти пусна ремот десктоп да се увериш ли, или да ти дам мейловете да провериш майкрософт акаунтите :))) не е мой проблем че ползваш 30 годишна пиратия и фриуеър. както казваше техническия директор : "за некои неща е по хубаво, като си платиш". той нямаше точно това предвид, но лафчето работи

49

IQ 3.14

преди 1 месец

До До IQ 3,14не ми се разпявай, лаик :) оди там кради кабелна телевизия и разправяй за лошарика у кафето на наборите.

48

Анонимен

преди 1 месец

До IQ 3.14 - Лошарик не е оръжие, на Лошарик няма никакво въоръжения.

47

Лошарик

преди 1 месец

Има анимационен филм за Лошарик, съветски, от 70те години, има го в ютюб.

46

До IQ 3,14

преди 1 месец

А е стига плямпа г,л,у,п,о,с,т,и, глеаи си там "машините" с оригинален уиндоус 11 и не говори за неща от които нямаш никакво понятие, изобщо не става въпрос за като "твоя" оригиналдъ уиндоус 11, а е тревожи се там за пространството, че IQ-то ти май е под 3,14.

45

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен43 вица с лошарика ми хареса, се едно презокеанските оптики са на кварталната кабеларка коакса и разбираш ли вундервафето слиза и направо разцъква разните там пентагони, брюксели, натота направо смрт с кисело зеле.

44

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

43

Анонимен

преди 1 месец

русофилите се хванаха като удавник за сламка с тази IT криза и сега фантазират фанатизирани.

42

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимени как точно поразяваш информационните центрове, като нямаш физическа връзка с тях? ше им пуснеш лошарик от орбита да ги таранира ли що ли? :) разбирането ти за изчислителна техника е на ниво ELKA82. системите на овенните са защитени от външна намеса и от ЕМИ, това което от време на време "хакват" са пощенски сървъри дето секретарките пращат голи снимки на който трябва.

41

Анонимен

преди 1 месец

Всички оръжия на НАТО са обвързани в единна централна система, която осигурява незабавен контрол на войски и сили в театъра на военни действия. Това става основно чрез космическите сили на НАТО, които имат свои собствени сателитни способности. Голяма част е отдаване под наем на граждански сателити в интерес на министерствата на отбраната на Съединените щати и техните сателити. Това е първото и най-важно слабо място. Самите НАТО го признават. В крайна сметка унищожаването на тази група е почти 50% системата. Следващият момент е поражението на всички комуникационни канали на НATO.

40

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не става от тези програмисти. Язък че взимат пари почти колкото банкерите и финансистите.

39

Лошарик

преди 1 месец

Всички говорят за тези подводни кабели и всичко останало. A oсновата на тези подводни кабели е военна, и после гражданска. И напълно оставяйки НАТО без контрол, нокаутирайки въоръжените сили на НАТО от централната информационна система, практически техните бойни средства практически се връщат наравно с елементарните въоръжени комплекси за борба, които съществуваха през 80-те години на миналия век. Това е напълно възможно.

38

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Анонименрунет отдели ли се физически, ракетите ще хвръкнат до 10 минути. тва са пълни глупости, като факта, че руското правителство подкрепя кандидат на републиканците в сащ. "аз да си кажа, па ти ако искаш доказвай", още гьобелс го е ползвал, и то с по голем успех от коня и шекера.

37

Анонимен

преди 1 месец

Лошарик няма оръжия на борда си.

36

Анонимен

преди 1 месец

Путин спре ли интернета и запада умира моменталически.

35

IQ 3.14

преди 1 месец

немам точна идея що лелчето тръкна линка за stuxnet, но явно е по кошер да свали батериите от вибратора, да ги нахака в ИИто и без значение, че са на 30 процента да го пусне да замотае поредната боза с косми от 430 жълти източници колко да се отчете надника.