17

До 13

преди 1 месец

Симити са гевреците със сусам в Турция. Да не говориш за семити?

16

Анонимен

преди 1 месец

Какво ли стане, ако на тези с плитчиците, които смятат жената за "мръсно същество", което служи само за да прислугва на мъжа и да им ражда синове, им сложат жена сержант ?

15

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Явно са някакви топ връзкари щом не ги викат.

14

аха

преди 1 месец

Айдее, стига скатаване! То е много лесно да проповядваш войни, пък да си освободен от служба. Нека тия "ултраси" да видят малко какво е да те гърмят арапите. Хубаво ще е нещо такова да стане и с атлантиците из Европа. Не само да врякат по медиите.

13

ПроСоТо

преди 1 месец

е,сега с тия КРАСАВЦИ израелската армия ще стане наистина непобедима..

12

Анонимен

преди 1 месец

Чистокръвните евреи без "примеси" са много малко по численост, по външни белези и генотип никак не се отличават от чистокръвните симитските племена, чиято численост е също много, наистина много малка, не бъркайте и не поставяйте симити и араби по един знаменател, разликата е огромна!!!!

11

Анонимен

преди 1 месец

на тия е опасно да се дават патрони за оръжието им че не се знае на къде ще гърмят.

10

Господ Субан Сабаот

преди 1 месец

Шабаши мои верни, големи пичетъ сте станале, вааааа... Самият аз, Госпоф Бох Сабан Сабаот - Силата ва призовавам! Какви ултраортодокси сте, след като не познавате своят Господ Бох Йехова Сабаот? Нима смятате, че смъртта в името Господне е грях, нима смятате, че Аз, Силата на Силите няма да ви дам победа? Чи аз нема ви воскреси от мъртвити? Нима не сте моят Господен народ?

9

Анонимен

преди 1 месец

До О, божке 7 Какво значи "мислят се за евреи"? Точно етиопците са истинските евреи, а не хазарите, настанени от наглосаксите в Светите земи.

8

до 3

преди 1 месец

"""""Просто Израел иска да ги смачка тези, защото се обявяват против геноцида над палестинците."""""" ----------- Нещо мнооого бъркаш......, ама много!!!! Точно пък тези не са против Войната с Палестинците, тъкмо обратното... Против са, Левите и Неолибералите!!!!

7

О, божке

преди 1 месец

С тези вече ще ударят на камък. Тези са неспасяеми. Не работят, не могат да мислят и само правят деца. Като духне вятъра и му отвее кипата на един и на булеварда, онзи хукна да си я гони и една кола го блъсна. Толкова са умни тези. Израел наемат африканци. Някакви етиопци, които се мислят за евреи.

6

до 2

преди 1 месец

Ами нали учат торите! Ти ди поредният ганювец, за когото учението е просто някаква префърцунена тъпънарщина за изкилиферчени особняци.

5

VladTepes

преди 1 месец

Трябва да ги оставят да се молят за Израел.

4

Анонимен

преди 1 месец

И кво шъ съ промени като мобилизират "1000 ултраортодоксални мъже на възраст между 18 и 26 години" с Нулева военна подготовка и опит?????, при положение, че в Момента са мобилизирани над 300,000 души в израелската армия???

3

Анонимен

преди 1 месец

Просто Израел иска да ги смачка тези, защото масово големи групи от тях се обявяват против геноцида над палестинците.

2

Анонимен

преди 1 месец

Жените ходят войници, а ултрасите са толкова "заети" да учат торите, че нито войници ходят нито работят нещо.

1

Христо Христов

преди 1 месец

Да си вземат и нашите Паси-та.