66

Нео

преди 1 месец

Тези приказки сме ги чували и преди, но на практика друго се случи през мандата на рижавия. Щял да спре войната в Украйна. Как? И той няма представа. Одобрението му към Путин и западноевропейските либерасти насърчиха кремълския диктатор да започне войната."Липсвал на Ким"- това пък що за простотия е? Имаше уникален шанс, но отиде на срещата неподготвен, Ким му се присмя и си хвана влака за вкъщи.Щял да дострои стената! А с чии пари? Пак ли ще лъже, че Мексико ще я плати?А с Иран?Нищо!

65

Христо Христов

преди 1 месец

Дали гражданката Урсула, със статут на чиновник в международна организация, ще бъде поканена в Белия дом?

64

Христо Христов

преди 1 месец

До Малък праз/66 "Бай Дончо ще води Икономическа война с Китай." - абе война, война, но Китай спечели ужасно много, когато подписа с Тръмп да купува газ от САЩ. Цената на газта която Китай внася от САЩ е по-ниска от руската по тръбите. ПП. Когато подписаха договора, цената на газта в САЩ беше негативна, така че и двете страни спечелиха много, а ЕС с директивите за спот цена - загуби. Но така е като си про'с'т. И Борисов го каза даже.

63

Анонимен

преди 1 месец

Родните копейки са в шок.Тръмп е техният човек,защото ще спре помощите за Украйна и любимата им раzzия ще спечели.Да обаче те подкрепят Хамас срещи Израел,а Тръмп подкрепя Израел....ха сега да видим,какво ще правите бедни ми копейки.

62

Христо Христов

преди 1 месец

Мухаха... От сега виждам как посрешането на гражданката Урсулата във Вашингтон ще е отново в рамките на дипломатическия протокол спазен от Ердоган и Китай.

61

Малък праз

преди 1 месец

Бай Дончо ще води Икономическа война с Китай. Той е Бизнесмен, не убиец като дЕдо Байдън.

60

Анонимен

преди 1 месец

Достатъчно е Тръмп да извади САЩ от НАТО. Те си имат достатъчно добре развит ВПК и могат спокойно да се оправят сами.

59

РУССКИЙ ОККУПАЯНТ

преди 1 месец

Обещанията на Тръмп означават саво едно- ФЕД ще бъде национализиран! Което от своя страна означава само едно - Тръмп твърдо върви по пътя на Джон Кенеди ! Което от своя страна означава - Гражданска война в САЩ! Т.е. краят на империята на злото !

58

Камен

преди 1 месец

В момента на китайчетата и иранчетата им треперят мартинките, защото знаят, че Тръмп като дойде на власт им приключва с измислените държавици.

57

Дзъ

преди 1 месец

Политическата и м п о т е н т н о с т на световните лидери ни докараха до всички тези конфликти. Вече няма политически диалог. Всеки вади оръжие на секундата - няма дипломация. Дано спечели и дано успее да вкара малко разум в цялото това безумие!

56

Анонимен

преди 1 месец

Успех, велик е .

55

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е лидер, добър, лош, но е лидер, за разлика от бай Джо, който трябва да си гледа старините. Тръмп е последната надежда за стабилизиране на този иначе все по-скапващ се свят!

54

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

53

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Тръмп определено е нормален и ще избегне ядрен конфликт с РФ. Другите просто са изперкали

52

Анонимен

преди 1 месец

Удри, бай Тръмпе!

51

ароматния пръч

преди 1 месец

Като вземе Тръмп властта може направи всеки украинец милионер,за да не мислят за война,а как да си харчат парите.Сега,ако бе на власт можеше и да им плати дълга към частните кредитори от 20 милиарда долара,но и да не го платят могат да му сложат отново двегодишен мораториум.А Русия ще се разпадне,защото всеки ще иска живот като на украинец с милион американски долара по сметката си.

50

Браво

преди 1 месец

Хайде тръмпе идвай и ни освободи и от нашите корумпета украинци

49

до 53-ти NRA

преди 1 месец

не е производител но оръжие, а клуб на собствениците на оръжие, който се бори за отстояване на конституционните права на гражданите на САЩ, да бъдат притежатели на оръжие.

48

Майната Ви

преди 1 месец

Който и да спечели изборите нещата няма да се променят: ще управляват задкулисните играчи с огромни пари и власт дори над тази на президента. Няма кой да се противпостави и на National Rifle Association - най-големия производител на оръжие. Защото това е единствената експортна стока произвеждана в САЩ.

47

Анонимен

преди 1 месец

Русофилистuци, ако мислите, че Тръмп ще подари Украйна на Русия - дълбоко се заблуждавате.