67

охобохо

преди 1 месец

Как един асистент гинеколог става председател на ЕС, преди това министър на отбраната. Явно е някакъв скрит изумруд :) :). И след скандала с ваксините за ковид се задържа.Явно големи интереси защитава

66

дедо поп

преди 1 месец

Бог да го прости ЕС

65

Euroslayer29

преди 1 месец

Ха ха ха,хайай и пак хайяй,бре!Това да четеш коментари под тази новина е истинско забавление!Весело и радостно!Ррусифилистичните ддебили(80%)ммрът на мъка,че 401 евродепутата от 740 общо избраха(преизбраха!) г-жа Урсула фон дер Лайен при тайно(анонимно!)гласуване,бре!Това са депутати от страните в ЕС,а не чиновници т.е.за тях е гласувано!Този факт е АБСОЛЮТЕН.Но когато си ддебил повтаряш като папагал тезата,която лансира провинциалния ммошеник от Ямбол-болен сидеров!Слава и чест за г-жа Урсула!!

64

Анонимен

преди 1 месец

Това създание е родено с умственият капацитет на Байдън и точно за това я назначават , за подигравка

63

До 61

преди 1 месец

Малиииии ! И по това време ли си се надрусал двойно ! Да не те е изоставил и шестия ти мъж ?

62

Анонимен

преди 1 месец

Подкрепят я малките и слаби икономики. Холадния какво каза? Франция? Ахаааа. ЕС бързо забрави, че не е "обединени щати", а търговско споразуминие. С Брекзит с есправиха, като нагло се обърнаха срещу Англия и Швеция реши, че ще им иземмва пазарите, затова "наказа" и някак си мина номера. Ама когато още 2-3 от силните се дръпнат, какво правим?

61

Анонимен

преди 1 месец

"И вещицата не е вечна, светът се променя и без брюкселските бабички и старци!!" - За съжаление, в последните няколко години, биологичното безсмъртие изглежда все по-реално и възможно.

60

ъъъъъъ

преди 1 месец

ау каква брюкселска изненада

59

Анонимен

преди 1 месец

Китай я пуснаха да си ходи през туристическия коридор, турчина я унижи също, останалата часто от света също не я бръсне за слива.... и въпреки това, я избират пак?!? Оставям настрана дебелоочието и да несе разкара сама.. ама с какъв акъл и дават 2-ри мандат?!?!

58

Анонимен

преди 1 месец

Няма по голяма воняща смрад от руската . Смърди та се нетрае. Затова всички нейни съседни държави бягат от Русия като дявол от тамян.

57

Анонимен

преди 1 месец

Тая на 66 г. какво ни я избират. На тази възраст хората са пенсионери, а тя 5 г. ще дреме на заплата там. Хора с морал и съвест биха освободили тези места за хора в активна възраст. Трябва да е на не повече от 60 г., кандидата за там. Стига с това лицемерие.

56

Анонимен

преди 1 месец

Гнусен избор, гну сен!!! Най-гнусната организация в Европа, с най-гнусните ояли се чужди и наши зомбита, гласували за една абсолютна неграмотна бабичка - чиповете от пералните и далаверата с ваксините. Отврат!!!

55

Анонимен

преди 1 месец

тая дали има един едничък отчетен ден в който да е вършила нещо полезно за обществото?

54

Анонимен

преди 1 месец

Отърва панделата за още 5 години.

53

Анонимен

преди 1 месец

Гнусно!!!

52

Анонимен

преди 1 месец

И вещицата не е вечна, светът се променя и без брюкселските бабички и старци!! Евроатлантическите им ценности ще изтекат в тоалетното казанче, заедно с нашите.

51

Анонимен

преди 1 месец

Тоя сврака не трябваше ден повече да стои. Какви хора трябва да са тези дето са я преизбрани и тези управляват Европа, ужас. Явно народите трябва да ги освободят от работа, те си се въртят едни и същи. Европа няма да я бъде.

50

ъ

преди 1 месец

Ами значи съюзът наистина ще приключи. И то по трагичен начин На печелившите, честито!

49

Анонимен

преди 1 месец

Очаквано, избраха човек осъден за неспазване на човешките права, което уж е най-голямата европейска ценност - пълна деградация на ЕС!!! Бедност, либерастка пропаганда, далавери, обратни, мигранти...това чака следващите години ЕС...

48

Анонимен

преди 1 месец

Само аз ли не знам какво е хемицикъл? А може би и на мен като младите ми липсват знания, за да оценя и дам заслужения вот на някоя от партиите, когато има избори? Нали така бе, социолози, политолози и експерти във всичко?