112

Байчо

преди 1 месец

Какво прозрение ! Разплаках се .

111

Анонимен

преди 1 месец

ЗНАЧИ ЖИВЕЕМ НЕНОРМАЛЕН ЖИВОТ. НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО ОТ 35 ГОДИНИ!!!...

110

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 100 Ние не знаем. Ти каква информация имаш по въпроса?

109

До Дрън дрън ярина

преди 1 месец

Е, успя да ме разсмееш, но си прав. Още се носят легенди за някаква тетка, чийто мъж бил с висока пенсия, а тя пък се сетила да работи, когато вече била над 40 г. Но държала да направи пълен трудов стаж. Било още социализъм. Настанили тетката в администрацията на солидно учреждение и понеже парадирала, че е къщовница и пестелива, донесла си котлон и нужните пособия, за да си готви обяд в канцеларията. Някои протестирали, но напразно. Тетката била партиен член, а съпругът й бил АбПФК.

108

Само за храна

преди 1 месец

ми отиват сто лева дневно, а разходите за човек от домакинство ми се увеличиха с близо 1200 лева на месец. Или 5 хиляди лева трябва да е минималната заплата за 2-членно семейство с дете. Инфлацията за 3 години е от 60 до сто процента, само за храна. Увеличени осигуровки, акцизи, мобилни, ток, вода, местни данъци, услуги. Не знам как шмекеруват с дефицита Политиците, но истината е, че не до 2043, а поне до 2099 не трябва да приемаме еврото. Набутват ни клуба на акулите, с 2 скъсани чорапа.

107

Право на информация

преди 1 месец

До Ужас - Не говорим за тези хора, но ще бъде полезно, ако това се обяви официално, та данъкоплатците да знаят колко на брой са тези, които не се осигуряват от собствения си джоб и в какъв диапазон варират техните пенсии.

106

Дрън дрън ярина

преди 1 месец

Амчи гответе си манджа в къщи веКът отиваш на работа земаш в торбичка бурканя манджа и хляб и си готов

105

НЕОТЛОЖНО

преди 1 месец

Трябва да се уточни какъв е смисълът, влаган в понятието "НОРМАЛЕН ЖИВОТ". Аз не мисля, че водят нормален живот онези 5-членни семейства, които притежават двустайна панелка, зимно време могат да си позволят да включват само единия радиатор и то само денем. При условие, че и двамата съпрузи работят, а бабата получава пенсия. Но дори зимно време пестят от билети и си позволяват да ползват градския транспорт само тогава, когато им се налага да пътуват повече от 2 спирки.

104

Ужас

преди 1 месец

До 109,А ти в час ли си че по ЗДОО над 100 000 държавни служители не внасят лично данък и в НОИ,но получават големи пенсии без и лев даса внесли?!

103

Меню

преди 1 месец

Закуска Две филии намазани с масло и медОбяд Домати с ориз няколко парчета диняВечеря Домати с ориз Компот

102

Цирк

преди 1 месец

Как бе,нали световната банка ни обяви за най богата страна,след като събрали дани от заплатите в НС,МВР,МО и пр.

101

Анонимен

преди 1 месец

Обявиха ли официално какъв е броят на хората с пълен трудов стаж и коректни осигуровки, чиито пенсии кой знае защо пак останаха по-ниски от онова, което бе обявено за минимална пенсия? Не говорим за чистачки и общи работници, макар че и те са работили добросъвестно по 40 години и имат право да се хранят, да си купуват лекарства и да си плащат наема.

100

Глупости

преди 1 месец

На месец с жената изяждат1. 2 ПИЛЕТА2 3 КГ СВИНСКО3 4 БР СКУМРИЯДРУГОТО Е КАРТОФИ БОБ ЛЕЩА ОРИЗВСЕКИ ДЕН СИ ГОТВИМ МАНДЖАПАРИТЕ СТИГАТ

99

Само за храна

преди 1 месец

за 1 месец на 1 човек са нужни 572 лв - Това отчете преди два дена КНСБ. За месечната издръжка на 1 човек били необходими 1453 лв. Колко получава една учителка или лекарка, пенсионирала се преди 20 години? Цял живот е работила и държавата е определяла пенс. й вноски, после е взимала тези пари и ги е наливала в бюджета, защото още преди близо 80 години на бълг.граждани им е било отнето правото на лични пенс.партиди и държавата е поела ангажимент след време да им даде пенсии за достоен живот.

98

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се уточнява, че с тези пари семействата не водят нормален начин на живот, а едва оцеляват. Да не говорим пък за пенсионерите, горките хора, държавата ги е оставила да мизерстват.

97

Г

преди 1 месец

Как трима души с 2600? Това им стига да бъхтят по цял ден и да сложат най простите продукти на трапезата. Да не говорим за почивка или пътуване в чужбина. Аз работя за 2800 и едвам ми стигат дамо на мен за що годе нормален живот.

96

Силно заинтригувАна

преди 1 месец

Пешо Мишев се шегува, нали?!

95

Анонимен

преди 1 месец

Свалихте социализма, искахте пазар и капитализъм, сега ревете пак че сте бедни и не ви стигат парите!? Ами като скачахте по площадите да сте мислили! Капитализма винаги свършва по един и същ начин. Богатите стават все по богати и постепенно прибират всички пари и икономиката катастрофира защото масите не могат да потребяват. Пукат се балоните и се формира огромна маса бедни и недоволни които в един момент правят бунт и капитализма се заменя със социализъм и планова държавна икономика.

94

Мултимилионер

преди 1 месец

И на мен не ми стигат. Щото моя нормален живот не е като вашия нормален цивот. Хаааахахахааааа.

93

Икономист

преди 1 месец

Беднотията поддържа силен лев и валутен резерв. С кръв и пот за всяко левче. Скоро ес ще гребе с пълни шепи кървао изкараните капитали.