34

Хубава работа ама..

преди 1 месец

Индийски вариант на Дженифър Конъли, а Конъли като млада през 90-те е най-хубавата жена която съм виждал някога. Но тая не може да се мери с нея защото е муpгава, а Конъли е със светла кожа и зашеметяващи очи.

33

Анонимен

преди 1 месец

Уша какво означава?

32

Анонимен

преди 1 месец

На някой не му харесва - въпрос на вкус, но замислете се че има 500.000 000 индийки и все с мъж в къщата.

31

Анонимен

преди 1 месец

Цъцъцъ, u npu тex лu, бe?

30

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

шапки долу за Джей Ди Ванс - това да можеш го дигнеш поне веднъж от това на снимката е събитие, а 3 деца да му направиш - отвъд геройство! трябва да се прекланяме пред такива Бели Мъже - те са ИзВънЗемни!!

29

не може да бъде!

преди 1 месец

Все пак представителите на кастата на брамините и техните потомци не бива да се подценяват!В Индия само преставителите на тази каста се приемат в управлението на страната ,а тези които са се разселили по света са все на високи позиции...това е подбор на хора правен няколко хиляди години!?А майката и бащата на г-жа Ванс са университетски професори -и двамата!Типични брамини!

28

Супер Ръка

преди 1 месец

по-Мъжествена е от Новото Поколение Бели Момченца, гледани от Майките си с Пластмасови Шишета и Соево Млеко!

27

до вицето

преди 1 месец

В Сащ преди всичко не се хвалят,хората са заети за подобна суета,с изключение на баскетболните съпруги/вероятно/?Никой не се срамува и от произход.Дали се изтъква или не-републиканците,за разлика от псевдо демократите за това са силни в квадратните щати,защото представляват именно работническата класа,ред нековете,ветерани,пожарникари.Както при нас патриотично и родолюбиво настроените хора биха приели някой като тях,така е и в Сащ,това са повече от нормални неща за една емигрантска държава

26

Анонимен

преди 1 месец

Ква е тая дърта индийка дето и викате красива, вие слепи ли сте?!

25

пак до 22

преди 1 месец

В по-новата история успешна first lady е Мишел Обонго.За съжаление лош пример е Килъри,която изсърба срама на мъжа си,за да се опита да завладее Белия дом,за щастие неуспешно!Има много и различни аспекти,които може да са от полза или вреда не само вътрешно за федерацията но и в световен мащаб.Сегашната куха лейка например пази само мъжа си да не падне или да не протече памперса,щото толкова си може-да е слугиня

24

отговор до 22

преди 1 месец

Важното за тази ,,женица" е че по конституция,когато се случи нещо с действащия президент,функциите му ги поема заместника му.Тръмп би трябвало да завърши мандата си на 82,което ако не го утрепът преди това не е много сигурно?Това отрежда на женицата огромния шанс да бъде first lady!По традиция умните и свестни се занимават със благотворителност и от характера и ерудицията им зависи колко успешни са кампанийте им

23

Анонимен

преди 1 месец

прочетох нудистка, кой за каквото си мисли

22

ДО 17

преди 1 месец

До 17 Хайде кажи какво му е лошото да си расист?

21

вицето

преди 1 месец

е специално подбрано, даже с подходяща съпруга за радост на цветнокожите и тъмнокожи амер. И от кога в САЩ се хвалят с работнически произход, бедно семейство...докато г-н Байдън е в надпревата, всеки друг би спечелил.

20

Анонимен

преди 1 месец

И по-важният въпрос. На кого му пука коя е Уша, да е жива и здрава женицата де ама...

19

17

преди 1 месец

Още 70000 минуса набий. Няма да се промени изказването ти... расистеееее

18

Анонимен

преди 1 месец

Щом Ванс си я е харесал, за него е красива. От там нататък няма никакво значение на кого каква се вижда. И не е нужно всеки да си натрапва собственото виждане за жената. По описанието изглежда стойностен човек.

17

Малиййй

преди 1 месец

Ужаст!

16

Готин превод

преди 1 месец

Или така си говори тая прекрасна църна перла? : "Фактът, че с Джей Ди успяхме да се срещнем, камо ли да се влюбим и да се оженим, е доказателство за тази велика страна". Те и тукашните тъй хортуват.

15

Анонимен

преди 1 месец

В Пловдив на главната са красивите жени..пуснете я там да видимм