205

не може да бъде!

преди 1 месец

Ако това е програмата на г-жа фон дер Лайен - с оглед на случващите се събития,можем да кажем-безполезни фантазии,но на клечка!?

204

someone

преди 1 месец

никой не иска справедлив мир повече от украинцитехаха и какъв е той? Русия на колене и прочие глупости и фантазии, това не е мир, желание за тотална война.

203

Анонимен

преди 1 месец

Зелена сделка дрън, дрън, като е толкова загрижена къде европейската помощ, като България гори. Само омайни думи не вършат работа. Ако имаше нещо истинско в този ЕС до сега от всички страни щяха да са струпани хеликоптери които да се борят с огнените стихии, но уви, няма.

202

Анонимен

преди 1 месец

А баба Урсулица може ли да остане на поста, ако бъде осъдена. Или ще оказва влияние върху делото, да го държи "на трупчета" следващите 5 години..

201

Анонимен

преди 1 месец

Програмата - още от същото, нищо ново под слънцето, геноцид за европа и подмяна на населението

200

Сатир

преди 1 месец

Боко да цуне Урсулка по скута и после да го духаме дружно.

199

мдаа

преди 1 месец

Трябва да отидете в затвора, а не в Европейската комисия. Така *** Заянчковска-Херник, лидер на групата на "Европа на суверенните нации" с обърна към Урсула фон дер Лайен по време на дебата да избор на председател на ЕК. Според евродепутатката от Полша Фон дер Лайен е унищожила селското стопанство, правейки европейците все по-бедни и по-бедни и е отговорна за всяко изнасилване и подли атаки, извършени от нелегални мигранти".

198

Анонимен

преди 1 месец

Войната с Русия ще отдели много въглеродни газове, прахово замърсяване. Ще намалим евроизискванията, да си проведем войната, после ще зеленеем пак.

197

Анонимен

преди 1 месец

Зелена сделка в зелено и евро ! Екологията се превърна в Понци схема. Много проекти , никакъв резултат .А народа ще плаща измислени данъци за пазене на природата което компаниите НЕ СПАЗВАТ !

196

Анонимен

преди 1 месец

Този продукт на човешката отделителна система трябваше в момента да е в затвора за корупция в чудовищни размери, а не да кара втори мандат.

195

Анонимен

преди 1 месец

Тоя фашистка бабичка трябва веднага да бъде пратена в каторга . Най добре в някоя сибирска

194

Анонимен

преди 1 месец

Тая прагматична лелка, направо ме разби.

193

Анонимен

преди 1 месец

Румънката вдигна високо православна икона и каза , че ЕП е дом на сатанисти .При вида на иконата всички изпаднаха в паника , лицата им се смениха , настана суматоха , усети се страх в очите им и изгониха румънската депутатака от залата

192

Дани

преди 1 месец

"европейски отбранителен съюз"? Още един? НАТО не ни ли стига или той вече не е отбранителен?

191

Анонимен

преди 1 месец

Урсула предлага милитари зелена сделка за война с Русия. Кафяво и жълто ще нашари милитари зеленото сделче. Няма да има недоволни. Пушек и огън се разрешава за специалната милитарна операция. Разрешава се на танковете да отделят въглеродни емисии и всеки европеец да отдели газове на разложение.

190

Гошо

преди 1 месец

Българите подкрепят Русия!

189

Анонимен

преди 1 месец

А къде е тази кокошка сега, като България гори. С какво ни помагат тези измислени герои и как никой нищо не изпрати към България. Тези празни приказки зелени сделки и всякакви подобни не помагат на хората на които къщите горят и живота им се срива. Вече са ми супер противни, това не са хора, а алчни същества. Дано горят в Ада.

188

Анонимен

преди 1 месец

Дълбоката корупция започва от Брюксел. Съпругът на тази есесовка, засмукал стотици хиляди по времето на Ковид-чумата,остана извън законите.Днес избират тази жаба за втори мандат,за да продължат с кражбите от хазната на всички 27 -ем членки на ЕС.

187

Анонимен

преди 1 месец

Тая специалистка дали са я канили на сватбата на века или тя е само един подизпълнител?

186

Анонимен

преди 1 месец

"Какво търгуваш? Нищо друго(българско) не видях в Германия, освен едно бяло саламурено сирене. Дори тук, българските продукти в супермаркетите, са ги сложили отдолу, където не се виждат лесно!" - Знаеш ли, че дори в провинциален град като Смолян се произвеждат части за Порше? Тях в супермаркета няма как да ги видиш, но явно сам няма как да се сетиш за това. Дори министърът на икономиката не е виждал всички стоки, които изнасяме, но Пенчо от с.Пенчово щом не ги е виждал, значи не се произвеждат.