184

Анонимен

преди 1 месец

до 184 Само Киро и Асен ли да кажат къде са парите за Хемус? Ами Тиквата? Още 2012-та година слоницата Лиляна Павлова от ГЕРБ каза че до 2017-та Хемус ще е завършена. Дойде 2017-та и казаха от ГЕРБ че до 2021-ва ще е завършена. Вече сме 2024-та, а магистралата дали е наполовина даже направена.

183

Анонимен

преди 1 месец

Киро и Асен да кажат къде са парите за Хемус Къде са

182

Анонимен

преди 1 месец

до 182 Голяма логика, няма що! Та нали ако Радев направи партия ще гласуват за него русофили бе. Остави това че Костадинов каза че е натовски генерал Зеления чорап. Ако беше такъв нямаше да е против подаряването на БТР-те ни на наркомана.

181

До 180

преди 1 месец

Няма да го даде на Костадинов не за друго, а защото като си направи партия след две години, ще загуби гласове, българите помнят като слон

180

До Киро на тати,

преди 1 месец

Аз виждам голяма промяна в ПП, цели 3 години въртяха една и съща плоча:) пачки, кюлчета и чекмеджета, а сега минаха на антикорупционни закони, виждам прогреса

179

Анонимен

преди 2 месеца

Кравари у форума, нали все мучите че Зеленият чорап е проруски настроен? Хайде да видим тогава дали третия мандат ще го даде на Костадинов. Нали пак според вас Възраждане е проруска партия и Чорапа е логично като русофил да го даде на Костадинов. Само че Зеленият чорап няма да го даде на Костадинов защото е натовски генерал. Самият Костадинов това го каза днес пред журналисти в кулоарите.

178

Анонимен

преди 2 месеца

Съвсем скоро беше, когато алабалистите се подиграваха на Герб, че не могат да направят правителство. Това предполагаше, че те биха могли. Сега какво се оказва, едно е да искаш - тия клоуни искат и то много, друго е да знаеш - видяхме ги колко знаят общи приказки без съдържание, трето е да можеш и да го направиш - тоя импотент освен да пипа парапета на куртизанката и да я води на вечеря в Солун със самолет за наша сметка нищо друго не може да направи!

177

ПЕНКО

преди 2 месеца

ПП-ДБ Е ИЗВРАТЕНО ---РЕАЛНОТО Е : " ДеБе -Дай Бе -- Пу Пу--Дай Бе " !?!?

176

Бай Ганя Балкански

преди 2 месеца

нация оправданията сме ей, на демократите след 90-та им бяха виновни комунистите, на Виденов му виновен Фил Димитров, на Софиянски и Костов им виновен Виденов, на Царя - Костов, на Станишев - Царя, на Бойко - Станишев, на Орешарски - Бойко, после обратното, на Киро - Бойко, след Гълъба се сглобиха и сега всеки вика дръжте крадеца... а някой да ми припомни - колко от тия герои или подопечните им министри са в кауша?!?!?!

175

от парапета

преди 2 месеца

е що бе , тати и лена не помагат ли

174

Анонимен

преди 2 месеца

да се махат ПП-та, искаме си герб-дпс и децата им - чалгарите и възрождеците! тези за 6 месеца не оправиха бакиите на предишните

173

Манчо

преди 2 месеца

Айде,бързо при д-р Гълъбова.

172

Анонимен

преди 2 месеца

по-коректно заглавието да е - ПП-ДБ ще върне втория мандат поради липса на подкрепа

171

А бе

преди 2 месеца

Най-сетне за толкова години,да чуем от техните усти признанието,че НЕ МОГАТ! Не че това ,което досега свършиха ,може да се окачестви като Умение..

170

ташунка витко

преди 2 месеца

Заедно с Боко в пандиза ще се реализирате

169

Куцар

преди 2 месеца

Що бе,измислете още някоя глупост.Чудя се само как още има някой да гласува.Вижда се,че Лена я няма на снимките.Ти си върховния дразнител.Много народ не гласуваха само заради теб,сапуна и Лена.Разберете го и се махнете.Вашите физиономии дразнят и отблъскват.

168

Анонимен

преди 2 месеца

Смятам че е крайно време да изядат здрав бой, ама така да ги нашамарим тези нагли и противни хора, че други след тях да не си и помислят за подобни неща.

167

Само да вметна

преди 2 месеца

Аз лично мисля,че ПП се опитва,да " гъделичка" Българското общество с тази "тема"! И не толкова темата е важна,колкото на тях самите им се" управлява "!-:) Тарикати! ПП и ДБ приключиха И те с властта след ГЕРБ и ДПС! Вървим към Избори!-:) И е най Разумното!!-:)

166

Анонимен

преди 2 месеца

Тази държава с избори не се оправя,защото е окупирана от КОЙ ,ЛОЙ и прочие.Борбата е безмилостно жестока.Брбата както казват е епична.Но на никой не му стиска да падне в тази борба.Днес е роден единствения българин,направил това.

165

То беше ясно!

преди 2 месеца

Просто започнаха предизборната кампания! Не може да очакват останалите партии да нарушават Конституцията на България, по което ПП-ДБ са специалисти, за тях Конституция, закони, добри практики са непознати неща!