53

Анонимен комунист

преди 15 години

прочети какво пишат за теб хората и ти като Гоце да се порадваш на всенародната любов.....

52

преди 15 години

свиняр + крадлив комунист+ доносник = на този лумпенизиран и оял се *** милионер на снимката ( ДА ЖИВЕЕ БКП и гоце и серГЕЙ )

51

пепо

преди 15 години

Пролетарски поздрав на назначените капиталисти!Не кой да е ,а самата Татяна Дончева ви определи така,в т.ч. и свинарите.Арогантността е атрибут на комунистите.

50

tan4etonet

преди 15 години

ПОДДЪРЖАМ -а 17 и 18 !!!

49

преди 15 години

44 си Хари. Връзките, да. Да можеш да лъжеш и да се преструваш.

48

моля?

преди 15 години

Пловдив и селско-пролетарски червени неграмотници???!!!??? Я, пак? Ха-ха-ха! Това да не е някоя дебелашка шега между номенклатурчици със силно развито социалистическо чувство за циничен хумор? Пловдив мрази червени ***! За тях има села и паланки из Северна и Югоизточна България. Ех, ще дойде истинският народен съд, който ще прати в адовите пламъци всичко червено.

47

eiii,45

преди 15 години

NA TEBE,BRATO,6TE TI DADAT TVOITA LUMPENSKA PARTIA,AAA,DA TE....,

46

ai,aii

преди 15 години

BEZO4IE,NAGLOST,MAZNI, DOLNI TIPOVE,AL4NOST,NEMAM DUUUMIII

45

ЗЛАТКО

преди 15 години

Ай стига сте ревали бе, ДЕСНИ ***!Ще се спукате от завист.ще видим как ще ревете и след изборите...Ама вие само това знаете.Айде марш при бат ви Бойко, да ви даде малко от "чистите" си пари.Ама няма да ви даде, ако ще да се съдерете да ревете по форумите!

44

преди 15 години

Ами, прав е. А защо е милионер ли? Не е трудно - 30 години в една партия създават доста връзки и дават достъп до много информация. А защо все от БСП? Ами такива бяха изискванията за прием в БКП едно време - не се приемаха ***, не се приемаха хора ненадеждни, не се приемаха хора без морални и патриоточни ценности (поне трябваше да могат да ги симулират).

43

преди 15 години

Да се надяваме че тоя гнусен изедник Гергов ще си намери майстора и скоро медииите ще ни го представят като торта - студен и украсен със свещи, както стана с редица бандити и богаташи, които поеха своя път към оня свят и вечността! Поръчан е вече!

42

преди 15 години

казвам ясно и открито,че ти Гергов си мръсен,гаден свинар и по професия и по душа-не можеш да избягаш от това.Възмездие има, *** и ще те връхлети с всички сила.*** мръсен.

41

professor Ljuso Geor

преди 15 години

Да го намърла на *** ти у тесната дюза, крадлив комунистически пор. Милиардер, член на лява формация, която трябва да защитава трудещите се... Да ви го гнетя у пърдулите и на тебе *** нещастно и на другите *** чемери и шундри от най-мърлявата партия в Бг - БСП-комунисти.

40

преди 15 години

немеше и сива икономико тогава ....тоя свинар само пуяци е ял

39

преди 15 години

НЕМАШЕ И СИВА ИКОНОМИКА И КРАДЦИ КАТО ТЕБЕ ...ТОЯ СВИНАР САМО ПЯЦИ ЯЛ

38

преди 15 години

Че те всичките за нищо не стават. Тук разни призиви за гласуване, но за кого????? Сините се изложиха, жълтите също, всеки който се докопа до власт се втурва да граби и краде. Няма за кого да се гласува. Кой? Сидеров ли? Който веднага натика жена си и доведения син. Бат Бойко ли? Който само говори и все някой му е виновен. Няма, няма за кого всички са маскари. Нагледахме се за 20 г. на всякакви цървулковци забравили от къде са тръгнали.

37

Георги ама не Гергов

преди 15 години

За такива, като този трябва сребърни куршуми да се леят!!! Тези вампири съвсем ни изсмукаха кръвта! Огледайте се! Педя свободна земя не остана. А за БИЗНЕС и дума да не става. Ако направиш нещо добро - ще те насилят да им го "продадеш", ако пък се опънеш - .......

36

българка

преди 15 години

Наистина тези хора като др. Гергов ни мислят за ненормални. Как все комунистите са най-умни, най- предприемчиви, най-работливи.Останалата част от българския народ са нищо.Ние сме си виновни за всичко, защото когато дойдат избори не гласуваме, а шмекерите комунисти и от ДПС само това чакат.За тях е идеално , че ние не гласуваме, те си имат твърд електорат, който си гласува за тях и те пак печелят, защото избирателната активност е 36%.Ако е примерно 66% тогава БСП и ДПС ЩЕ СА НАТИКАНИ В ЪГЪЛА.ТОВА Е.

35

Anonimen

преди 15 години

Това е лицето на БСП...Хора бдете, идват избори,помислете преди да гласувате за тях, че след година може и хляб да няма, както беше по времето на другия министър-председател от БСП, пловдивчанина Жан Виденов, при чието време нищо не можеше да се види по рафтовете на магазините.

34

Anonimen

преди 15 години

на бизнеса в пловдивския регион разбирай, като купя всичко, което представлява интерес за мен...Тогава ще бъде подобрен окончателно бизнеса в пловдивско, ненаял се .............разбирай най-лошото обръщение което може да се каже за човек!