32

Анонимен

преди 2 месеца

До не ви ли стиска?... В Хърватия Kaufland.hr- моля отворете сайта на тая верига а също и брошурите- цените са като тук- не си измисляй!

31

FMC

преди 2 месеца

29, ама то вече стана. Проблемът обаче беше, че досега трябваше да сме в еврозоната. Ние не сме, цените станаха почти двойни и забавиха темпа. Ето, сега докладват 1-2% инфлация. Обаче чуе ли се, че ще влизаме в еврозоната, цените от овонще тръгнат нагоре. То това е и идеята, да се използва всяка политическа и икономическа промяна ,а заграбване на още пари от стадото.

30

Анонимен

преди 2 месеца

До 21 Защо няма референдум? Защото след референдума от 2005 във Франция за ратифициране на конституцията на ЕС и резултат не, с който политиците така или иначе не се съобразяват, вече в ЕС референдумите са забранени. По-лесно е да ни кажат, че народът иска нещо или за народа го правят, отколкото хората да им гласуват идеите и да се чудят как да мажат, защото е видимо, че никой не ги иска. Това е. 40% подкрепят НАТО примерно. Останалите 60% не се говори за тях и т.н.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Да не стане една стока примерно струва 2 лв след промяната да, струва, 2 евро което е 4 лв

28

Име

преди 2 месеца

До 26, заливащата ни информация за НАТО и ЕС са новини, а за Русия, Хамас и срещу ковид информацията е пропаганда и конспирация. Без лустрация или военно положение няма да се оправи България!

27

Никакъв фашизъм още

преди 2 месеца

Наследникът на окупационните райхсмарки . Еврото.

26

Пряко

преди 2 месеца

До 6, нямаме икономика, но резервът на БНБ е обещан и от Европа си го искат!

25

до 20

преди 2 месеца

И за НАТО вървят някакви пошли реклами по радиото.... а се присмиват на съветската пропаганда. Отдавна я минаха съветската пропаганда по пошлост и ярост. Не съм си представял, че ще доживея времена, в които мафията управлява държавите и преподава морал от гнездата на корупцията. Няма такъв цирк.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Тая дъвка евро никак не върви в най бедната и подследна страна от ЕС по богатите що не щат?????

23

Име

преди 2 месеца

Явно вече нашите "хубавци" са се договорили да прехвърлят на БНБ резерва към ЕЦБ.

22

Скептичен

преди 2 месеца

Никакво Евро, да си остане Левчето, а тия които искат еврото ще останат на заплата в ЕЦБ и ще ни вземат банковия резерв от ЕС и ***-евроатлантици ще станат много по богати. Сега Хърватия вдигнаха ръце от високи цени.

21

Ивза

преди 2 месеца

Абе хора с малко ум,чакайте да го приемем.Защо няма референдум за толкова важен въпрос за хората. Ще цъфнем,ама сигурно няма да вържем.Срам.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Новините за еврото са защото има дадени 10 милиона за рекламна кампания за еврото . Ако е толкова добро , защо го рекламират ? Когато свършат тези 10 милиона , ще свършат и статиите и предаванията за еврото

19

Лъжливото овчарче

преди 2 месеца

"Евро, евро!" крещяло момчето и никой вече не му обръщал внимание :D Няма кака да не се изсмее човек на тия статии. Тия от които зависи решението излизат със становище, че няма да ни вземат, а тука вече ще махнат левовете още малко. Абсолютна глупост.

18

ДА на еврото !

преди 2 месеца

Не на рублата !!!

17

Х

преди 2 месеца

еврото ще го приемем колкото и да не ви се иска. Цените ще се вдигнат за няколко месеца заради алчните тарикати собственици на магазини. Сърдете се на тях. Българи са...

16

FMC

преди 2 месеца

А къде изчезна поста за 2500% инфлация?

15

FMC

преди 2 месеца

Спокойно, еврото няма да бъде прието никога. Просто няма да има ЕС, за да има и Евро. Другаря Путин действа по въпроса. А другаря Байдън го подкрепя всячески.

14

FMC

преди 2 месеца

А кой каза, че ще приемаме еврото?

13

Родопа не Европа

преди 2 месеца

Евро ще съсипе окончательно и без това не много цътяща икономика в Чалгаристан.