63

Анонимен

преди 2 месеца

Горски или полски пожар се гаси с ъс специализирани противопожарна автомобили, въртолет и и самолети. Какво да правиш с брониран транспорт орден в пожара?

62

Анонимен

преди 2 месеца

Да направят на хората къщи от бюджета .Крадат с милиарди,а за хората в беда им се свиди..И за болните деца им се свиди.Все едно са техни тези пари в хазната.НАШИ СА ,КРАДЦИ Д ЛНИ

61

FMC

преди 2 месеца

Бас държа, че сега застрахователите се радват, че никой не е правил застраховки пожар.

60

FMC

преди 2 месеца

Дадохме БТР-и,дадохме вертолети, дадохме самолети...Купихме си едни хартийки на самолето и БТР-и за няколко милиарда и сме спокойни. Утре ще ни пуснат и някоя ракета към някое газово хранилище, ама ние сме спокойни, дадохме си и С300 на укропитеците, те ще ни пазят. Ние сме спокойни.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Така де! Като изгори селото всичко е локализирано!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Баце е под охрана на снайперисти, пие студена вода Банкя и му гостува поредната Мата Хари. Кво го интересува, че горят къщите.

57

Една овца

преди 2 месеца

напуснала кошарата на име Бонго се опитва тук да имитира човешки разум, е не и се получава ! Фактите са си факти, но тя след като има ов4и мозък как да разбере, че Радев не може да открадне нито лев от хазната след като няма никакъв достъп до нея, тя е под управлението на министерството на финансите и икономиката, как да знае овцата, в кошарата има само ясли за фураж и зоб, няма каса, банки, трезори, все имена на институции които не влизат в нито една от двете гънки на животното !

56

FMC

преди 2 месеца

Невероятно! Нямаше как да известим хората, системата за оповестяване не работи...В кой век живеем, в ЕС ли сме или в Блатная? Едно доказателство, какви гллуппости се измислят в европарламента, за да гушне някой няколко милиарда!

55

Гледах

преди 2 месеца

снощи репортажи с изказвания на ГЕРБАДЖИЙСКАТА *** К Стоянов. На ,,неудобни" журналистически въпроси тоя мрънкаше и говореше глупости като като Ахилесов при Тазобедрев! Жалък, жалък, жалък...И това ми било министър на силово министерство!

54

Тъпчо краварски

преди 2 месеца

До *** Нагъл Ей, няма по-просто жив0тн0 от хомоатлантика! ПП техника е освен с дизелови и бензинови резервоари. И дай сега да не ходят до пожара щото били високи температурите!? Този тип БТР са конструирани за бодене на интензивни бойни действия, и е помислено и за защита на резервоарите!

53

Абе

преди 2 месеца

До Анонимен63 Какво общо имам аз с Украйна? Бронирана техника са и танкове и МТЛБ. И защо да гледам в Ю Туб, кажете вие, как точно може да се ползува един БТР? Нали сте компетентен, а аз не зная и питам?

52

Анонимен

преди 2 месеца

да ходят, ту лупa с `жипката и льотчика, да гасят пожари

51

Закривай пожарната!

преди 2 месеца

Вън от министерството! На подчинение на кмета!!!

50

ХаХаХаАААААААААА

преди 2 месеца

Пожарът бил локализиран, а къщите изгорели!!!!

49

Вьзмутен

преди 2 месеца

За днес колко да чакаме да изгорят

48

Мда

преди 2 месеца

Баце каде беше нали е спец пожарникар

47

Анонимен

преди 2 месеца

електората на герб-дпс да отговори защо 12години пожарникаря не осигури никакви хеликоптери, нито за гасене на пожари, нито въздушни линейки, нито спасителни, но пък иначе сме туристическа държава, дрън-дрън, Албания е новата туристическа дестинация, не можем да се мерим с тях, защо бе пожарникарю?...

46

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Радев е руски пендераст ,епилирва си гърдите в момента зает е. Не го безпокойте.90 процента от пожарите са УМИШЛЕНИ!!!!!!

45

Ватник Нагъл

преди 2 месеца

БТР-ите подарени на Украйна бяха бензинови с 300 литра резервоари! И да не ги бяхме подарили, никой с акъла си нямаше да влезе с този варел в пламнала гора! Даже и копейка, дето не спира да реве за тях денонощно!

44

Ужас

преди 2 месеца

Оня ден десет вчера -35Добре е ще кажат оптимистите не са -300Май сме приключили вече изцяло