5

Анонимен

преди 2 месеца

Браво,изкарахме една трета от армията и половината налични МПС,сега остава да се включат и двата ни хиликоптерни трофея и циркът ще е пълен!

4

Нане

преди 2 месеца

Нема страшно, има тоалетна хартия, банани и няма опашки по препълнените магазини с най високите цени в юрохея... Това ни донесе краварската демонокрация... Аз съм горд юрохатлантик.... ===)))

3

Анонимен

преди 2 месеца

До 2 А местните мингянски алфа мъже защо не помагат на огнеборците? Щото са свикнали ние да правим всичко за тях, докато те са заети да правят още и още чаааввета за социалки.

2

Село Воден, община Б

преди 2 месеца

Село Воден, община Болярово, област Ямболска е в пламъци. Стотици хора и животни се евакуират без намесата на държавата,

1

Анонимен

преди 2 месеца

кандидат-депутатка от Костинброд Кристина Александрова. Тя беше привикана от Илхан Кючюк в София и заплашена, че ако не подаде заявление за отказ като народен представител, нейният мъж ще бъде арестуван по обвинения в купуване на гласове, разказва функционер от ДПС. В рамките на две денонощия още двама депесари са принудени да подадат декларации за отказ от народни представители, за да бъде разчистен пътят на Валентин Тончев