65

Предложение

преди 2 месеца

Антикорупционното законодателство да се оглави от братята Магнитски - Бойко и Шиши.

64

Анонимен

преди 2 месеца

С какво посочи?

63

Сапунен мехур

преди 2 месеца

Некадемика обича да пътува. Да се рее по света като сапунен мехур. А в Брюксел, а в Париж, а в Ню Йорк. Той е академик по сапунените науки, а като отвори уста от там излизат безброй мехури. Сапунени. А сапуна за направата на тези мехури му е осигурен от НАТО и Вашингтон. Има доживотен абонамент. Молим ви дайте му шанс да пътува и да се рее свободен. Просто обича да пътува Никито. Толкова ли е виновен?

62

до 71

преди 2 месеца

Олимпийски шампион по корупция за една година не може да навакса корупционните 15 години на ГЕРБ. Само Делян Добрев сам е в повече схеми отколкото цялото ППДБ.

61

До гербер

преди 2 месеца

Значи казваш,че ГЕРБ са безотговорни,след като ни пратиха на избори и не искат да правят правителство?Или не могат?Безотговорни или неможачи?Друг вариант няма.Изборът си е твой

60

Герберски трол

преди 2 месеца

Хи-хи-хи, Ники няма да пътува.

59

Дайте на Кокорчо

преди 2 месеца

мандата да сглоби правителство пак и да пеодължи да взима милиардни заеми за наша сметка. Кокорчовите заеми ние ще ги плащаме. Това е основно правило в бг политиката. Заемите на кокорчо ги плаща народът.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Ако съдебната ни система беше свободна като по време на Кьовеше, тези още утре щяха да се сдобият с раирани костюми! Затова Пеевски е узурпирал съдебната власт! Затова любовницата на Станишев го хвали!

57

Кирчо тъпото

преди 2 месеца

къде се крие? Има ли индикации че диша, че мисли и говори?

56

Гербер

преди 2 месеца

До 47 и същия на 63. Глу.пак променлив, ГЕРБ не направиха правителства за всичките тези мандати, за които говориш, ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО, САМО ЗА ДА ГО ИМА! И да падне след няколко месеца, както стана с двете правителства на променкаджиите. Не виждаш ли, че в този политически хаос всеки е срещу всеки и ГЕРБ не са толкова алчни за власт като ПП -ДБ, имат разум и искат друга среда, за да има стабилно правителство. Как не го разбраха олигоффрените като теб?

55

Ама моля ви се

преди 2 месеца

Не може ли суриката Денков да е поне министър на външните работи. Молим ви се. Имайте милост. Пътува му се на човечеца. Обича да пътува, да се развява по света!

54

МАЙКА РУСИЯ

преди 2 месеца

Нима дръзнахте да застанете, евроатлантичета? Дръзнахте да застанете срещу Майката. Майка Русия. Сега ще ядете гъби! От атомните.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Пожарникаря е отмъстителен, доказал го е през годините в които го търпим тоя макак

52

Анонимен

преди 2 месеца

Хе-хе-хееее!Да си дойдем отново на думата.Ми нали това неше причината ГЕРБ да разтурят сглобката!Нали затова развалиха предаването на управлението в ръцете на герберята със смяна позициите на Денков и Габриел.Та след като заявиха, че нямало да подкрепят правителство на ПП/ДБ (щото ГЕРБ са болшевики), сега ГЕРБ съвсем откровено си признават, че няма да подкрепят антикорупционни закони.С други думи няма да се борим срещу корупцията !

51

Анонимен

преди 2 месеца

Лойко, като един автентичен балкански мъжкар си иска своето - и онази работа до края, и душата в рая !Остава и да реши дилемата с кокошката и яйцето, вместо да разиграва мнооого йофтинко театро за пред правоверния герболяк.Само си дайте сметка - точно това недоразумение управлява 3 мандата и близо 12г

50

Анонимен

преди 2 месеца

Нарича се импотентен ГЕРБ или НЕМОЖАЧ ГЕРБ за 7-ми път. Защото Тиквата е запушва входа и ни напред, ни назад.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Два пъти Борисофф и Пеевски събарят редовното правителство на ПП-ДБ, докато не се вмъкнаха уж да управляват с тях! Сглобката беше подъл замисъл на Пеевски и Борисов да оставят БГ в мъртвата прегръдка на руско-турската мафия!

48

Ха,ха

преди 2 месеца

На снимката неуспелият кандидат-премиер.Получил всичко на всичко 98 гласа-68 на ГЕРБ и 30 на Пеевски.Нито един глас от никоя друга парламентарна група.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е луд да подпише на пеперудковците празен чек?Избори до дупка,пък каквото сабя покаже.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Петков го каза ясно, който не подкрепи, е КОРУМПИРАН. - Яловата Герберастия първи се осветлиха официално.ПП-ДБ чакат следващите героиИзбирателя гледа.