141

Есенин

преди 2 месеца

Всичко ще се реши на бойното поле.Русия е Непобедима.

140

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е малък но за сметка на това жалък Ако бяха стреляли по него щеше да се н(аа)ка буквално и още да се крие в бункера ...

139

Пънка не умира

преди 2 месеца

Пънка не умира! Поздрав с яката мексиканска пънкария - Acidez - Camino al Infierno, Acidez - El Punk Salvо Mi Vida и Acidez - In Punk We Thrash. Опъваме жицата яко, действаме и сме силни, докато чалгаря гъзар се пържи в задръстванията към гърция и ходи там да се пържи на 42 градуса. Фак офф за снобарията, демокрацията и най-вече фак за укроняцягите и натовските наемници - дришненцата. Пържим ви яко мурViiiii!!!! Mrete 4algariiii

138

Анонимен

преди 2 месеца

Полша и урина са подписали отбранително съглашение. В полша се формира доброволческо формирование с участие на чужди наемници. Разбира се това означава, че дезертиралите укропитеци ще ги взимат веднага за месо и само чакаме наемниците. Хайде русофобчета, записвайте се, хайде пържолки, чакаме ви с нетърпение на Донбас и Харков.

137

Само Факти

преди 2 месеца

Стига бе построили са най накрая магистралата Питер Москва село 238 км почната още от царя през 1908 ...

136

Анонимен

преди 2 месеца

След като изчете мандата на Зелената укро-гнида, хохол, евреин и наркоман по закон започва да командва украинската рада и изпълняващ длъжността главнокомандващ (като президент) става председателя на радата, а именно Руслан Стефанчук. Един супер дебел, укро-шиши). Иначе, американците говорят само с Ермак (главния командващ в урина), затова и той винаги се влачи с наркомана. Наркоса е само параван. При евентуални преговори, Русия няма да преговаря със Зелената гнида, защото е нелигитимна.

135

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става със завода за електромобили на Кирето? Колко работни места откриха вече?

134

Анонимен

преди 2 месеца

В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.

133

Анонимен

преди 2 месеца

В държавата 404 (украйна) изтече срока за регистрация във военната мобилизационна служба. Всеки нерегистриран е вече престъпник. Властите започват да ги издирват, а инуществото им ще бъде конфискувано. Укропитеците изтеглиха късата клечка още през 2014 г. с американския им майдан. Това са най-прецаканите хора. На всички вече е ясно, че ще се караме до последния укропитек. След това следващите наред за нато-джендерите и БГ русофобите.

132

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с членството на държавата Украйна в НАТО? Влезе ли вече държавата Украйна в НАТО?

131

Анонимен

преди 2 месеца

Русия пуска новата Лада Аура и направи магистралата "Нева" от Москва до Питер за 6 месеца. Първата копка на Хемус е преди 45 г. и все още не е направена, а русофоба от контингента на киро парапета, шиши-ш0пара и банкянския нерез не умее нищо, освен да пуска свръх мирижливото си 'л'а'й'н'о' в киндзефа

130

Възраждане! Време е!

преди 2 месеца

Не гласувайте за тези,които не позволяват на народа референдуми! Няма значение дали сте "за" или "против" еврото. Те просто не ни дават да изразим мнение. След като не дават повече не гласувайте за тях. Това са фашисти някакви,а не демократи. Вижте кой е гласувал против и повече никаква подкрепа за такива.

129

Анонимен

преди 2 месеца

Прокси държавичката Покрайна ще изчезне без значение кой ще президент е САЩ.

128

Анонимен

преди 2 месеца

В армията на кравария 33% от служещите не минали теста за наркотици. 15% от тях сa transgenders. Страхотни ценности и голяма военна сила. А по данни на CBS news 31% от младежите в щатите са transgenders. Сами си правете изводите с какви извращенци сме в съюз. Русия ви скина бе jендери

127

Анонимен

преди 2 месеца

Желаещи за Баларус?

126

Анонимен

преди 2 месеца

Демократи Републиканци се тая ..война ще свърши с руска капитулация и бесенето на Путин Да видим дали само Белгородска или и Ростовска област ще им отнемат като репарации

125

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с визите за САЩ? Българите могат ли вече свободно да пътуват за САЩ без визи?

124

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна ще загуби достъпа си до Черно море и значителна част от населението, независимо кой ще бъде президент на САЩ. А може и изцяло да изчезне като държава.

123

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, кво стана рублата измести ли доларът? Русия стана ли развита държава, или все още живеят като животни без канализация и социална система? Русия - рай на земята за алкохолиците.

122

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските формирования продължават да обстрелват мирните жители в Донбас. Освен Донбас, под постоянни удари са подложени пограничните територии на Белгородска и Курска области. Неспирни опити за удар с дронове по Москва. С укронацисти не се преговаря, укронацистите се денацифицират!