328

Bravo

преди 1 месец

Чист фашизъм, просто и ясно.....

327

Хайл Путин

преди 1 месец

В Русия как е

326

Анонимен

преди 1 месец

А др Захарова какво ще каже за др Сталин неговата рожба ГУЛАГ и над 30 000 000 руснаци превъзпитавани в социалистически норми 1921г/1989г и 20% загинали от превъзпитание, а какво ще каже за това че деца и внуци на Сталин и Брежнев живяха в тоя лош запад, Горбачов се изсели за винаги от Рашистан- върнаха трупа му, а за войната в Афганистан 1979г/1989г налагайки социализъм продължила 10г и загинали над 3 000 000 афганистанци тук влизат и цивилни...

325

Хер Флик

преди 1 месец

Обикновени гестаповщини, няма място за притеснение

324

бай Танас

преди 1 месец

Абе тая нема ли кой да я нaклeца? Ама ей тъй, мъжката! Че да спре на мрънка най-подир?

323

Историк

преди 1 месец

Мда, демокрацията се постига като се изслушват различните мнения и побеждава най доброто. Другото е прелюдия към диктатура. Българите сме го гледали този филм в различни цветове.

322

До хахаха

преди 1 месец

Бате, бегай за нови опорки, че тия се много изтъркаха. Освен това никога не са били верни (не и по начина, по който се пробутват от и на умнокрасивото простолюдие). Пък и честно казано малко ме депресират, защото ми показват, че имам и безмозъчни сънародници в много тежка форма. Слава Богу, повечето не са така безмозъчни.

321

Анонимен

преди 1 месец

Правилно . Трябва всички руски тролски интервюта да бъдат пресичани още в зародиш. Нашите медии и цензура се справят отлично за сега.

320

хахаха

преди 2 месеца

То ако кажеш в Русия, че е война а не СВО ще те затворят ама Шекерова се хванала за нейното интервю. Кажи: Аз съм за мир! и пак влизаш в дранголника.

319

Боко

преди 2 месеца

До всички във форума препоръчвам да влязът в ютуб и да напишат ФАРИДА КУРБАНГАЛЕЕВА.Тя е журналистка доста време работила за руския 1канал.Не го препоръчвам на русоробите да не получат удар като разберат от нея какво въобще представлява русия

318

Паню Баирски

преди 2 месеца

Жалка миризлива комунистическа мисирка! Пълен б-к-ук!

317

Коко

преди 2 месеца

Крадеца вика Дръжте Крадеца,Захарова,има Гьобелс и това сте Вие,припомнете си Приказката за щъркела,дето сменил 10 гнезда и все му миришели,а после причината се оказала в неговото дюте...Какво значеше всшата РФ-Робовладелство и Фашизъм?

316

Xax

преди 2 месеца

Че те Пугачова и Каспаров си ги обявиха за шпиони...Хората избягаха от Русия заради постовв във фб. Да не говорим , че и в затвора могат да ги вкарат...., каква свобода на словото само

315

Асен

преди 2 месеца

Просто Германия вече не е на Германците. Тя е на ***. А вече и на ***. Това ще се случи с всяка държава от ЕС. То вече се случва. Франция, Англия, фрашкани с мюсюлмани.Истината е че след провала си да завладее света през средновековието,полумесецът набираше сила като за него не се говореше нищо и по никакъв повод,а се говореше само и единствено за злите нацисти. Все едно нацистите са единственото зло на света. А пет вековното османско робство не е нищо. Него даже не го е имало.

314

Супер

преди 2 месеца

Еми много ясно, няма как да се бориш с такъв режим с демократични методи.... Навални е жив пример затова...

313

Desi

преди 2 месеца

И аз искам до попитам,защо в 21в.ни се налага пропаганда и мнение. Нали живеем в демокрация. Нека чуем мнението на всички. Ако Путин е диктатор,който налага инакво мислене на руснаците,с какво Европа и нейните управляващи са по добри?

312

Анонимен

преди 2 месеца

В европейският парламент са призовали за бойкот на Орбан, еврогеювете *** на умрело в последните си месеци преди встъпване на Тръмп на власт като световен лидер. Тръмп и Орбан са приятели с топки и ще променят играта в европарламента като премахнат тоалетните за мъже и жени и оставят само унисекс тоалетни с кабинки без врати. Така ще се гарантира прозрачност в политиката на евро депутатите.

311

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя травестит на снимката маша ли е

310

Vulgaris Magistralis

преди 2 месеца

Западът не усеща Русия като страшен, силен и решителен враг, с който трябва да внимава. Усеща я като въоръжен пиян клошар, който е твърде деградирал, за да носи отговорност за каквото и да е. Не е опасна държава с мощен ядрен потенциал, а пропаднала територия собственост на някакъв застарял феодал, който се мисли за Чингиз Хан, но има ядрено оръжие.

309

Анонимен

преди 2 месеца

Медведа е гей трансджендър. Е поне Урсус латинското му название но руска им работа бетер ромска....ч