9

Анонимен

преди 2 месеца

Също хората се сещат, че Киро, Асен и Надежда Йорданова са пращали писма в защита на Пеевски в американското посолство, когато са били министри, а силно твърдят, че се борят с модела Пеевски.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ние знаем, че те лъжат. Те си знаят, че лъжат. Те знаят, че ние знаем, че лъжат. Ние знаем, че те знаят, че ние знаем, че те лъжат. И все пак те продължават да лъжат. И това важи за всичките народни кръвопийци в парламента последните 35 години

7

Анонимен

преди 2 месеца

Пуделите и пачките бяха сътворени от манипулационната машина на Пеевски. Кой още не е разбрал?

6

АЗ

преди 2 месеца

От тебе по-голям пудел няма , лижеш ли на Свинчо макарите ?!

5

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

Защо да се замервате с обвинения за корупция? Щом считате, че не сте корумпирани, подкрепете законодателството срещу корупцията.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Когато хората чуят ГЕРБ и ДПС се сещат за Барселона, корупция, Шиши и сарай. А този объркан гей да се върне към шевната машина.

3

МЛАДЕЖ

преди 2 месеца

Атаката към ПП+ДБ продължава с пълна сила.Данчо,който е член на партия,чийто лидер каза,че той раздава порциите,тръгнал да лъже.Защото до този момент няма нищо доказано.А ботокса всяка година?

2

:)

преди 2 месеца

Преди всичко се сещаме за хидроинженера, мента :)

1

Мента

преди 2 месеца

Не се напъвай толкова, че свет ще ти се извие! По- долнопробно същество от теб няма. Царството на ДПС свърши. Човек трябва да знае кога да спре, но при теб това е невъзможно! От лакомия ще се задавиш!