47

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските нагляри що ги е страх от референдуми?

46

Анонимен

преди 2 месеца

Предателят Костадинов - гнусна копейка ,ще си получи наказанието скоро ....

45

Анонимен

преди 2 месеца

Този може да раздава ултиматуми само в кв. Максуда, а и там е съмнително, че някой ще върже на брътвежите му!

44

Анонимен

преди 2 месеца

С избори тръгнал да плаши, ти да видиш "големия" политик!

43

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Костадинов , вземи едно огледало и се виж най-накрая. Научи малко разните гами цветове и съчетанията им и определи видимото за себе си. Ти не си етнически българин,господинчо.Дори и черепната ти конструкция,стойката ...всичко индикира,че роднините ти са от Анкара насетне. Кандидатирай се за депутат в Турският парламент.Може и в Руският . Едно и също са .

42

Паню Баирски

преди 2 месеца

Този кирпич Костадинов става за смях. Как не разбра, че никой не го бръсне за нищо и всички го изритват като мръсно коте, а на всичко отгоре поставя и условия! Наивник!

41

До 46

преди 2 месеца

Никой не е ходил в групата на Орбан,че да го изритат.Възрааждане си направи група

40

Анонимен

преди 2 месеца

Ееееее ето го Бооолееен Пиииндеров от Ааалиии Експреееес АХАХААХАХАХАХАХА

39

Кирчо

преди 2 месеца

Всъщност каква ви е алтернативата : Герб потъват.... ПП също... ДПС умре... Възраждане растат... ИТН след тия схеми да правят правителство с Герб и ДПС и те ще паднат... БСП и те падат, Величие са тотален провал.... и те така !

38

до 46

преди 2 месеца

е то е ясно - Орбан никога не би Приел Болшевика Волгин със Шофар НаГрада за Работата му по Интеграция на Бежанците, т.е. по Претопяването на Бялата Раса и Рада Лайкова - Младежка Комсомолка на ЕС като Стажант в Брюксел, Стипендиантка на Шорос с Дипломна Работа за Следващата Фаза по Глобализация на ЕС, още повече с Кой и Кои е Свързаната в България и Финансирали Глобалисткото и Образование и така - Копейкин с Такива - може само Избирателите си в България - Да Преметне и Измами - не и Орбан!!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Няма държава в света която да се управлява с пряка демокрация. Защо ? Защото настроенията на хората се менят и демагогията може да ги накара да вземат крайни позиции които да поставят както тях самите, така и другите в опастност. Ще е демократично ли, ако 51% гласуват другите 49% да бъдат екзекутирани ? Напълно, ще бъде ли правилно - не. За това имаме основен закон, който референдум не може да промени. Този основен закон казва, че международните договори се изпълняват.

36

До 39

преди 2 месеца

Той така се чувства важен щото му е малка ...

35

Костя А Що Така Те

преди 2 месеца

Изритаха от Групата на Орбан в ЕвроПарламента - Идол ти Беше, а той - не те Иска!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Костя и Цомчо си бъркат по дупките.Да вземат да си направят едно детенце,че да се кротнат най-накрая,ама явно некой от тях е ялов.

33

Зозо

преди 2 месеца

На другите избори Коста Копейката пак ще е 4-ти :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

32

До 36

преди 2 месеца

Има ,ама не е дошъл срока още що ни набутват това евро като много страни ,който са от много повече време в ЕС не се натискат за него

31

Анонимен

преди 2 месеца

Костя рома познавате ли го дето лъже кат дърт ром.Костя който щеше да връща субсидията,ама не я върна ми си построи къща на брега на морето.Костя дето е против еврото,ама декларира,че има сметка в евро.Костя дето беше против ваксините,пък се оказа,че всички от Вгъзззраждане се ваксинирали.АЙ СИКТИР БЕ РОМ ЛЪЖЛИВ ГГНУСЕН.

30

Пак по опорката?

преди 2 месеца

До Анонимен 34-36: Не е ли време да си изключиш Caps Lock на клавиатурата?

29

Анонимен

преди 2 месеца

А КОЛКОТО ДО ЕВРОТО ИМА ЗАКОН ЗА ТОВА МНОГО ОТДАВНА КОПЕЙКИ ЖАЛКИ ЛЪЖЦИ

28

С Възраждане надолу

преди 2 месеца

Възраждане вече намислиха как да провалят и опитът за законодателна дейност. Тъй като ПП-ДБ не поставят на масата предпожение за правителство (за да може от Възраждане да кажат, че ще подкрепят само правителство с техният мандат) от Възраждане за да подкрепят седемте предоложения на ПП-ДБ поставиха условие да приемат техните седем предложения (в това число пет референдума) което е ясно, че няма как да стане, поне за три месеца. ........................ И така Възраждане пак спасява модела ГЕРБ.