33

Анонимен

преди 2 месеца

До ХахаАбсолютно вярно!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Тия пък, направо ми се гади от тях. те представете си се мислят за миротворци Нима? няма по - голямо лицемерие от тяхното. да наричат геополитиката си миротворчество е най - голямата измама на света. просто чистиш пречката и светът става твой. това е истината. затова, драги мои, става въпрос. Другото е мижи да те лъжа. А лошото е че хората се лъжат.

31

До анонимен 50

преди 2 месеца

И аз това щях да попитам, приятел. Ама те са рекли нещо не политкоректно, та за това го премълчават медиите.

30

Ми

преди 2 месеца

те украинците вече доста омръзнаха с мрънкането си. Досаждат.

29

Хаха

преди 2 месеца

Самите САЩ, Великобритания и Франция не веднъж са нарушавали устава на ООН , териториалната цялост и независимост на други държави. Лъгаха Съвета за сигурност, за да започнат война. Инициираха всякакви жълти, розови, зелени "революции". За колониалното им минало и настояще да не отваряме дума... Така че присмял се хърбел на щърбел!

28

Анонимен

преди 2 месеца

А останалите 150 кво рекоха?

27

блатото Рашистан

преди 2 месеца

Всички сме свидетели как Путин занули Русия като нормална държава и я върна в средновековието. Целия цивилизован свят и то с право, бяга от рашистката хунта като от прокажени.

26

фикс

преди 2 месеца

Нагли, по-нагли, Росия

25

БАНко

преди 2 месеца

А ОСТАНАЛИТЕ 140 ДЪРЖАВИ ПОДКРЕПЯТ РУСИЯ !!!

24

право в десетката

преди 2 месеца

Вашингтон иска от своите съюзници безропотно подчинение дори в ущърб на техните национални интереси...мдааа...не е лъжа!

23

Хмм

преди 2 месеца

Украйна и тези 50 страни в момента са във фактическа война с Русия. Нормално е, каквото и да кажат, то да е насочено срещу Русия.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахахах, е батиии цирка е това ООН. Какво стана с Буча? Защо запада млъкна като се разбра че престъпленията са извършени от Остайнцитеее

21

Анонимен

преди 2 месеца

Това е мнение на политиците но нено на хората живеещи в тези държави. Дори в САЩ на обикновените хора им е дошло до гуша от Украйна и неискат и да чуят повече за нея.

20

:)))))))))))))))))))

преди 2 месеца

значи много се смях! рашистан и демократчен! :)))))))))))))))))) и дебат! :))))))))))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 2 месеца

Онзи АнонимНия с големите букви пак са го изтървали от психодиспансера. Една Украйна с много военна помощ от ЕС, сащ, НАТО още 30 държави и 8 години подготовка по Натовски стандарт беше размазана от Руснаците. Вчера отговорих на един Русофоб и днес ще го напиша на АнонмНия клоун с големите букви. Преди 8 месеца Русия официално потвърди кога ще приключи СВО и това е през 2025 год. Путин заяви, че каквото и да се праща на Украйна, Русия ще постигне целите си въпреки всичко през 2025 год.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Лавров за пореден път, май десети, ще поиска имената на сниманите по улиците жертви в Буча. Досега не са били предоставени данни за хората, които били убити от Русия там. Защо ли?

17

Анонимен

преди 2 месеца

ООН трябва да се закрие, никаква файда от него!

16

Йес

преди 2 месеца

Лавров е напълно прав в случая. Лидерите ни са ЙЕС МЕН на Брюксел и работят СРЕЩУ интересите ва народите си. Колониалния запад ще ми говори за лицемерие....когато не му отърва и губи играта. Шансът на САЩ е Тръмп за да го изведе от изолация и войните на Байдън. ЕС няма шанс с бабите Урсули , Кая и Борел.

15

Анонимен

преди 2 месеца

БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВИЛНАТА СТРАНА ТОЗИ ПЪТ!

14

до 17

преди 2 месеца

Лошо ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА НЕ-ПРАВИЛНАТА СТРАНА и ТОЗИ ПЪТ! ВИНАГИ СЪС губещи Като в 1915 и 1943!