28

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен у качствена страна, дето и една пералня не може направи, та се налага да ги краде със сила

27

Анонимен

преди 2 месеца

В България няма,защото за тях и другите бежанци няма 40лв.на ден.

26

...

преди 2 месеца

дари руснаците не искат да живеят в рашистан! Това е факт дето даже продажната путинофилия НЕ може да оспори! Не за друго ми нито един продажен путинофил НЕ иска да иде да живее в родината си рашистан! сите искат на ЗАПАД! що така бря продажници?

25

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо лошо за Русия няма в това. Страната е очиства от некачествения материал.

24

Анонимен

преди 2 месеца

а колко българи избягаха за 35 години демокрация, приватизация, евроатлантизъм и тем подобни прощотии? за един приятел питам. сега като дофалира дойчистаня ще се приберат по бедните руснаци дето са се изселили там. другите са по дубай, сингапур и други места за супербогати.

23

Анонимен

преди 2 месеца

А избягалите украинци колко са?

22

Ааааа

преди 2 месеца

Два милиона са избягали от България без война

21

Анонимен

преди 2 месеца

Зимата бях в Тайланд, беше пълно с руснаци и то млади. Явно войната не е за всички.

20

Анонимен

преди 2 месеца

5-6 млн.руснаци от Украйна са се заселили в Русия.

19

Интересното

преди 2 месеца

Е че руснаците бягат и се представят за украинци за да получават в Европа квартири и тлъсти помощи. То и без друго всички украинци говорят на руски - как да ги различиш кои са украинци, кои руснаци. Да не говорим че и едните и другите имат курсове как да се омъжим за чужденец и нова е основната им тема по форумите.

18

Хахаха

преди 2 месеца

А преди време след като Путин обяви мобилизация медиите разправяха, че между 3 - 5 млн. руснаци щели да напуснат.

17

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Доказателство,че по улиците на ЕС не спи никой бездомен руснак или украинец е доказателство ,че същото това ЕС е управлявано от отвратителни просъветски престъпници.Улиците са пълни с бездомни европейци,но няма нито украинци,нито руснаци,нито арменци,нито грузинци ...никакви съветски гадове не спят по пейки оня кюшета. Всички ,които произхождат от страните на СССР са подслонени и хранени с Вашите пари.А е нагло,защото бедни руснаци и укри не виждам.

16

Мнение

преди 2 месеца

Руснак в чужбина,това е в повечето случаи шпионин ...

15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Много повече са руснаците,които напуснаха С ПОМОЩТА НА ПУТИН РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!И не става дума само за руснаци,арменци,грузинци,а и за всякакви араби,църнокожи,иранци,афганистанци потърсили трамплин за нахлуване в Европа чрез Русия. Фактът,че Путин не ги спря доказва,че намерението му е да наводнят Европа. Същото прави и Зеленски. Нямат капацитет да са бойници. Затова ни превземат чрез миграция. По-мръс о нещо от народите на СССР няма в този свят. ЕС допусна генерална грешка,давайки им убежище.

14

Анонимен

преди 2 месеца

кой човек с 80+ IQ би поел пушката да се стреля за джуджака, няма логика. е, ако те хванат с пропаганда от 14 годишен не си изцяло ти виновен предполагам

13

Допълнение:

преди 2 месеца

И 20 милиона укри също...

12

30% от тях

преди 2 месеца

вече се върнаха. Големият проблем е бягството на украинците - рискуват смърт, само за да успеят да емигрират нанякъде. И това се засилва. Започнаха да нападат мобилизационните бюра.

11

селянин

преди 2 месеца

до 16 умничето на тате а по демократията що построихте

10

Анонимен

преди 2 месеца

В Германия има и толкова българи, над 10 млн турци и все по-малко германци! Освен това нали не забравяте, че стотици хиляди украинци се пишат за руснаци от страх, че ако се разкрият ще бъдат върнати в един момент за курбан байрам? Също като т.нар македонци с български паспорти. Така че тези данни са си част от пропагандата на умнокрасивия евроатлантизъм! Друго не им остава, горките! Розов свят, розови сънища... И Путин!!!

9

Фемин хелп

преди 2 месеца

Горещо е Катериците трябва да се мият по три пъти на ден щото почват да миришат на развалена риба