69

Анонимен

преди 2 месеца

Боже Господи със санкциониран по Магнитски финансов министър и мутрата Бойко с две незаконни деца осигурени с милиони държавни пари, с Добрев назначил всичките си роднини и приятели в управителните съвети на Хасково и с бая откраднати пари покрай санирането, ще говори на ПП-ДБ с няколко зле скалъпени обвинения, в които човек с ум, едва ли ще повярва.

68

Наско

преди 2 месеца

Българите си искат Бойко и другите мутрoмафuoти да ги eбъT и крадат яката. И между другото да падне някоя далаврка евентуално и за тях. Но пък за всичко иначе запада им виновен, Русия била супер , ама не им се ходи там и почти нищо не знаят за нея. *** та вдлъбнати :D

67

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев не можа да вкара България в еврозоната заради кражбите на ПП,ДБ! От там и по-лошия живот на българите в ЕС!! И ми се пишат домократи, демокрадите! Няма нищо демократично в това, да задължиш депутати, да се подпишат/явно, на Лена от парапета подписите са и фикс идея, дори когато ги фалшифицира/, че ще гласуват няколко закона, написани от малка секта с 30-ина депутати ПП,ДБ, без обсъждане, без гласуване....Това ако не е диктат, какво е? ПП,ДБ нямат нищо общо с демокрацията.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Боко лъжливото мутренско овчарче е истински българин, открадна каквото можа и простолюдието му ръкопляска :))

65

Анонимен

преди 2 месеца

Тези, които все още вярват на шарлатанската секта ПП,ДБ трябва да са или дълбоко заблудени, или наивни, или мазохисти, небългари.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Много нагли тез герберасти, крадеца вика дръжте крадеца :)))

63

Анонимен

преди 2 месеца

продвачът от сергията в Гасково нещо се е изписнал, този трябва да е навсякъде другаде, но не е и в парламента, министерство, община, партия, дори партийка и т.н., където има власт. Пазарът в Гасково е идеален за него

62

Анонимен

преди 2 месеца

НЯМА ВЪЛЦИ ВЪВ ГОРАТА НИКАК, НЯМА ВЪЛЦИ В НАШАТА ГОРА, ВИЙ СТЕ ВЪЛЦИ НЯКОЙ АКО ВИКНЕ ЩЕ ГО ИЗЯДЕМ УРА!!!!!!!!!!!!!!

61

Виц

преди 2 месеца

Крадеца Добрев, вика дръжте крадеца. Преди време и ГЕРБ се бяха дистанцирали от него, но се оказа че ГЕРБ и корупцията са неразделни.

60

Не, не, Деляне!

преди 2 месеца

И вие, и те, и всички останали сте корумпирани. С едната ръка пишете изобличаващи постове във фейсбук, д сругата си делите пачките под масата.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Владислав Горанов е в списъка Магнитски за корупция, както евроатлантиците Пеевски и Р. Овчаров. Горанов не беше ли от ГЕРБ? Сигурно вашите американски "партньори" пак са се объркали?

58

След краденето

преди 2 месеца

на Герб ,България е на последно място в ЕС по стандарт на живот и на първо по закупени най- скъпи коли от демокраДите !

57

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев не можа да вкара България в еврозоната заради кражбите на Гербб! От там и по-лошия живот на българ ите в ЕС!! И ми се пишат дократи, демокрадите! Хай сиктир на изборите!!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки иска да хване в ръце бухалката и чадъра, за да може да управлява без последствия за кражбите и далаверите си.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде сега корумпирани. Да си назначиш любовницата на заплата от 14хил лв на година с пари на данъкоплатеца е израз на добра воля и любов.

54

Октопод се333 еп.11

преди 2 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца.

53

Пешо

преди 2 месеца

Това е чисто"крадеца вика хванете крадеца"

52

Всичко помним

преди 2 месеца

как Борисов си бше направил собствено НС, как беше оставил *** да си развява шу*дата вътре, докато я патнаха в катастрофа, а той обикаляше магистралите доволвн с пълните чували с пари, които българите не видяхме къде отидоха, сигурно за строежа на фамилни къщи и Южен паток!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев се оказа прав, като каза, че пари има, само да не се крадат, затова и вдигнаха пенсиите

50

токсиколог

преди 2 месеца

гербавата и най-токсичната корумпирана партия от 34г преход, ни дава мнението си !