95

КНСБ

преди 2 месеца

Някой изненадан ли е ,че и техните полицаи са абсолютно същите наркомани,пияници и шотлански гайди, пълни с л-на догоре досущ ,както нашите безполезни хрантутници и заплатаджии.

94

Анонимен

преди 2 месеца

До89. Сърбия е добре като слушат Лепа Брена и гледат тенис. Ако питаш сърбите те ще ти кажат Абе живели сме као гърци, като е бил Тито. Сега мало радат, мало плата вадят и тако мало живат. Кой се докопа до китайски креди мисли , че е надхитрил китайците .

93

до 70

преди 2 месеца

Абе не е точно така, но така се лансират версиите. Другарят Лий Харви Осуалд е живял в СССР и е женен за рускиня... и т.н.

92

Анонимен

преди 2 месеца

До87. Теоретично и като мит звучи добре за Орбан. За да се получи на Практика е невъзможно . Трябва да върне паричната система на форинта . Да върне и парите по Европейските програми в Евро . И още куп други факти . Както САЩ хвърли една бомба и срути моста на Нови Сад / стана годен само за пешеходци/ , който го построиха с долари по времето на Тито . Казано просто ние го построихме и ние си го развалихме. Е така ще върнат и унгарците в социализма ,ако се правят на много знаещи

91

Анонимен

преди 2 месеца

"Абсолютно съм уверен, че контранастъплението на Украйна ще успее" заяви генералният секретар на НАТО Столтенберг през април 2023г.

90

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

89

Анонимен

преди 2 месеца

Сърбия не е в ЕС и е много по-добре от България, и заплатите са по-големи, и държавата е уредена, а в България е разруха.

88

Анонимен

преди 2 месеца

До 84. НАТО не е в Украйна ,а в Полша , Румъния , България , Турция , Гърция. Оръжия, хуманитарна помощ и муниции да. Но войска няма.

87

Анонимен

преди 2 месеца

- Уважаеми Владимир Александрович, всички земи от Закарпатието които се намират на територията на бившата УССР са унгарски, и ти сега имаш избор - или даваш автономия на тези земи, или по-късно те ще станат част от Унгария. И след като каза това в Киев, Орбан отиде в Москва.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от теритирията на бившата УССР, и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път" поради географското си положение, а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. Си Цзипин на посещението си с Европа посети Унгария, Сърбия и Франция.

85

Европеец

преди 2 месеца

Трябва да натиснем Унгария и да наложим санкции, да го заболи обикновения унгарец и да излязат на улиците да свалят Орбан, ЕС има финансови механизми да направи живота на унгарците черен.

84

Анонимен

преди 2 месеца

До81. Мнение. Изключването на Унгария от ЕС , ако стане . Ще е финансов проблем за обикновенните унгарци. За елита около Орбан не е от значение . ЕС ще има средата от тези , които ще отпаднат за Унгария . Така ЕС ще ги насочи към по бедни от общността.

83

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО каква работа има в Украйна? Украйна член ли е на НАТО? Русия нападала ли е някога страна от НАТО?

82

Анонимен

преди 2 месеца

Според мене ефбиай и сиайей са замесени.

81

Истината

преди 2 месеца

До Анонимен Това може да самата истина !!!

80

Анонимен

преди 2 месеца

Европейския парламент започва инициатива за процедура по лишаване на Унгария от правото на вето в ЕС. Politico отбелязва, че в послание на евродепутати, адресирано до ръководителя на ЕК Урсула фон дер Лайен, ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел и ръководителя на ЕП Роберта Мецола, се казва, че Орбан "вече е нанесъл значителни щети, злоупотребявайки с ролята на председателството на Съвета на ЕС. Това изисква реални действия, като например временно отнемане на правото на глас на Унгария в Съвета на ЕС, тъй като практиката показва, че само публичното порицание не дава резултат".

79

Холивуд 2.0

преди 2 месеца

Този филм излезе поне преди 10-15 години, не мога да се сетя заглавието, като че ли том Круз да беше в главната роля. Всичко е 1:1 само че във филма набедения за стрелец успя да избяга ранен и да разнищи заговора.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Евродепутатите осъждат посещенията на Орбан в Русия и Китай. Евродепутатите осъждат самия факт на посещенията на Орбан в Русия и Китай, без да споменават пътуването му до Киев и контактите му с кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

77

Анонимен

преди 2 месеца

На 15 юли ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен вече отмени посещението на управителния съвет на ЕК в Унгария и понижи нивото на представителство на неформални срещи на Съвета на ЕС под унгарско председателство. Това решение няма прецедент в историята на ЕС.

76

Истината

преди 2 месеца

Не ви ли стано ясно Сикрет Сервиз са замесени, някой от шефовете му наредено да не а прави нищо .Толкоз ли е сложно и те са замесени но само някой .ДРугите си вършат работата!!!