148

до 150

преди 2 месеца

Тук никога не е имало и няма да има демокрация стил американски тип. Знаеш ли защо? Защото в американския тип не е пълно със соц търтеи на хранилка на държавата, който 3 поколения са влачили и са викали "БКП да живей". Да го ...... соц плазмодиите, след 4-5 години всички ще сте в гробищата и няма да сте в тежест на държавата вече.

147

Програмист

преди 2 месеца

Ако смятате че добре платената работа е за връзкари, инвестициите - пирамида, успелите хора - престъпници, а започването на свой бизнес е за привилигировани - вие сте бедняци. И ще си останете такива ЦЯЛ ЖИВОТ, докато не си пречупите мисленето, не се опитате да се развиете и да постигнете нещо, вместо да чакате цял живот някой да оправи държавата. Бог помага на тези, които си помагат сами. Айде да почват минусите сега. По тях ще преброя колко неудачници има тук.

146

Анонимен

преди 2 месеца

а останалите 70 % СА БЕДНИ

145

Анонимен

преди 2 месеца

До 151, и са работили за минималка, и са крили доходи, и потриваха ръце, че са прецакали държавата! На всеки според заслугите! Никой нищо не ви дължи! Да бяхте мислили с тези кратуни! Крадяхте и с гъъзоветее си! Сега ще си понесете последтсвията!

144

До138

преди 2 месеца

Мършояд пенсионерите в България са 2040000 от тях над 810 хиляди получават минимална или по ниска от минималната пенсия,което ще рече че 40% от всички тях са живи-умряли!И те ли са работили на"минималка"или?????

143

Анонимен

преди 2 месеца

Нали искахте демокрация от американски тип?? Нааааа!

142

Тодор Живков

преди 2 месеца

Па яште банани и бегайте на запат бе, ха хаа хаааа хаааа!

141

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия няма чалга и никога не е имало, дори и през упадъка през 90те години когато беше невиждата разруха и когато експериментираха с какво ли не, чалга или аналог на българската чалга никога не е имало.

140

Анонимен

преди 2 месеца

При Тодор Живков когато бяхме с Русия в България имаше изкуство и култура, тогава израстнаха цяло поколение артисти които прославиха България в целия свят и още я прославят, да споменем само Райна Кабаиванска, Николай Гяуров, Гена Димитрова, Ана Томова-Синтова. А днес в ЕС и НАТО само пpocтащина и европедеращина - Азис, Софи, Мара Отварачката... отврат.

139

Анонимен

преди 2 месеца

До Тодор Живков, идеални са! Както и възможността да пътуваме и да живеем добре! Успех в ада! Заслужено си там.

138

Анонимен

преди 2 месеца

През октомври Русия ще бъде домакин на разширената среща на върха на БРИКС в Казан, което ще предостави на президента допълнителни възможности за комуникация с лидерите на Бразилия, Индия, Китай, Южна Африка, Иран, Египет, Етиопия и Обединените арабски емирства.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Индийският премиер Моди в Москва: "Русия е приятел който винаги идва на помощ при всякакви обстоятелства"

136

Columbia

преди 2 месеца

141 Ами в интерес на истината са много вкусни от Колумбия и Еквадор са чак.Еее и тия са по напред от нас заради кому н ягите .Зае би!

135

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

134

Тодор Живков

преди 2 месеца

Вкусни ли са бананите?

133

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, че сме в ЕС и НАТО да живеем богато като част от златния милиард.

132

За лятото

преди 2 месеца

137,138 Място на плажа намерих сегаааа цял ден на слънце ще ви е баааа

131

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 129, всички на минималки сте бедни. Защо задаваш отговори не мога да разбера! Ти какво очакваш? Да търкаш цял ден стол, да получаваш минималка и да си богат ли? Ми това НИКЪДЕ го няма :) Щом не ти стига акъла.. да ти е здраво... знаеш кое! Хайде със здраве! Скоро ще ядете пици от буболечки и ще пиете бира от отходните канали с това мислене!

130

Глупости

преди 2 месеца

Бедни в България - НЯМА! Щом има апартамент- не е беден! Трябва да се спрат всички помощи на тези с имоти. Аре у лево...

129

Нелсън Мандела

преди 2 месеца

Държавата на мафията е враг на народа!